Ascensie boodschap 21-27  juli

Nummer 11

11 Heb je vanaf het eerste moment je een vreemde eend in de bijt gevoeld in groepen? Voel jij je de rare, het zwarte schaap en loop je nog steeds tegen de vraag aan: waar hoor ik thuis? Niet hier bij mijn Aardse familie, gezin en de mensen om mij heen. Herken je dit gevoel, deze waarneming en heb je je hierdoor altijd erg eenzaam, onbegrepen gevoeld en wil je graag je ook thuis voelen? Het antwoord voor jou ligt in de erkenning dat je niet van deze Aarde bent; je bent een Starseed (Sterrenwezen) en je bent hier op Aarde om nieuwe gedachten, nieuwe ideeën en nieuwe concepten te lanceren op een manier die jij alleen kan. Je gevoel van anders zijn is dan een aanwijzing dat je mag gaan zien dat er een belangrijke reden is voor je anders zijn. Wanneer jij je aan de kudde/groep wilt aanpassen raak je een deel van je uniek zijn en individualiteit kwijt. Doordat jij anders kijkt naar jezelf, de wereld ben jij één van de vele andere Starseeds die hier nieuwe mogelijkheden op deze Aarde lanceren. Ga je anders zijn dan ook omarmen en accepteren en wil niet meer horen bij een groep waar je niet thuis hoort. Dit maakt jou niet fout en hun niet fout, dit is wat het is. Vraag aan G.U.S. (God-Universum-Creator van alles wat IS) om je zielenfamilie op je pad te brengen zodat je relaties kan creëren die passen bij jou. Je herkend ze aan een stukje thuiskomen in jezelf.

Nummer 364

364 Hoe voel je je op dit moment tegengehouden door het leven zelf? Zijn het je gedachten, emoties of de aardse struggles die je tegenhouden in het voortgaan in de creatie van je eigen hemel op Aarde? Waar je je nu ook in gehinderd voelt, weet dat de situatie willen rationaliseren, uitpluizen of fixen zonde van je tijd is. Het leven bestaat uit goede, mooie, slechte en lelijke momenten. Deze boodschap raakt je vooral in een onderliggend weten, dat je weggestap bent van je leven vol mogelijkheden. Waardoor ben je overweldigd en van je pad geraakt? Kijk met compassie terug en zie waar je je voelt uitgeschakeld. Waar de focus nu mag liggen is het einde van de tunnel waar het licht is. Sluit je ogen en reis door je eigen innerlijke tunnel af sta open voor de beelden, echter besluit dat je hier niets mee hoeft te doen en dat je mag vertrouwen dat alleen die patronen die terugkerend zijn je aandacht en focus mogen hebben. Yes je kan binnen 1 minuut door het donker in het licht van je leven weer aangekomen zijn. Open je voor vertrouwen, moed en haal diep adem en laat de last, emoties van je afglijden. Ga voorwaarts, blijf niet hangen en door! Tip wat zou de Leider in jezelf kiezen?

Nummer 423

423 Jouw wensen en verlangens zijn valide en net zo waardevol als van anderen. Kun je vol verwondering en bewondering kijken naar anderen en sst een stemmetje waarom zij wel en ik niet? Besef dat  je nu als toeschouwer in je leven naar buiten kijkt. Gebruik dit signaal om terug te keren naar de leider in jezelf. Heb je het gevoel dat het ontbreekt aan zelfwaarde en zelfvertrouwen om je verlangens en wensen te creëren? Zie dat dit de illusie is en het stemmetje van je Ego die je tegenhoudt. In de kern ben je 100% waardig en vol zelfvertrouwen en hier kom je achter als je je verlangens opvolgt en gehoor aan geeft. Elke stap in de richting van je verlangens en wensen doet het besef van zelfvertrouwen en waarde groeien. Vanuit de plek van toeschouwer zijn in je leven blijft het contact met je vertrouwen uit, wanneer jij bewust in je leiderschap stapt en de vraag; hoe wil ik hier mee omgaan activeert dit, zal je voelen dat er al zo veel meer power in jezelf waar te nemen is. Deze boodschap is er één van actie nemen en beseffen dat alleen jij dit kan doen. Neem het risico (wat geen risico is) en ga 100% staan achter de creatie van je verlangen. Dit is de kickstart die het balletje laat rollen en het Universum staat vierkant achter je.

Nummer 654

654 Ervaar je angst en gevoelens van financieel tekort? Voel je je financieel gevangen in het geldsysteem van de wereld? Hoe geld je op dit moment ook in de greep heeft, laat los en stap uit deze vernauwende kijk op geld. Geld kan niet stromen en naar je toekomen als je in deze energie van controle, angst en overweldigd zijn door financiën vast zit. Breng tijd door in de natuur, stel je open voor alle vormen van overvloed. Overvloed is met name een perspectief van de mogelijkheden zien, ontvangen en aanspraak op maken. In de natuur is alles aanwezig en voorzien van overvloed haal diep adem en shift naar een hogere frequentie tot dat jij je weer financieel veilig voelt. Besef dat een dak boven je hoofd, eten en de ruimte voor ontspanning genoeg is om te kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Waar geef je geld de power over hoe jij je voelt van binnen? Stel op prio 1 ik geef mijn genieten, vreugdevol en vrij zijn niet meer weg aan het concept geld. Stel je open voor de vele tekens van overvloed die er nu al zijn en vraag om meer overvloed in je leven zodat jij je vertrouwd voelt met het overvloedig gedragen worden door het Universum, alles wat jij nodig hebt is één vraag van je verwijderd.

Nummer 858

858 Ben je een type die gewend is zijn/haar schouders er onder te zetten? Niet piepen, maar doorgaan? Heb je een intense periode van groei meegemaakt en voelt het nog niet helemaal vertrouwd om terug te komen in de versie van wie je nu al geworden bent? Waardoor ben je teruggeraakt in de overlevingsmodus? Wanneer je in deze staat van zijn verkeerd dan zie je alles met donker, wantrouwen en moedeloosheid tegemoet. Je bent vergeten dat je over de kracht bezit om welke uitdaging jij in je leven ook tegenkomt om te zetten in lichtkracht. Deze hardheid, struggle en ik zet door modus mag losgelaten worden en omgezet worden in de erkenning; ja dat was intens, ja daar voelde ik me radeloos en machteloos en ja nu besluit ik ook om deze staat van zijn los te laten. Leg je hand op je hart; ik ben veilig, ik ben geliefd en ik heb vertrouwen, herhaal zo vaak als dat je voelt dat nodig is om weer in verbinding met je kern te zijn. Verzacht en sta open voor de energie van G.U.S. (God-Universum-Creator van alles wat IS) die je meeneemt naar de plek waar jij weer in vertrouwen bent met dat welke wending het leven ook neemt jij de kracht, de wijsheid en de daadkracht bezit om terug te keren naar je flow en meedeinen i.p.v. tegen de golven van het leven inzwemmen. Laat los en laat je meevoeren naar de Goddelijke uitkomst. Tip wat zou de Leider in jezelf kiezen?

8+9 oktober  Sacred Activations Level 1 Class

44  Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl