Hoe herken ik Gewond kind patronen?

Het is het moment dat je afstand neemt van je volwassen zelf en reageert vanuit een emotionele trigger. Misschien keer je terug naar toen je 4, 11 of zelfs 18 was. Op dat moment leef je niet meer in het nu en reageer je op de buitenwereld vanuit een situatie uit het verleden. Als je de kaart van het gewonde kind in het schaduw relatie orakel-deck trekt, kun je een extra kaart trekken om te ontdekken welk patroon van het gewonde kind zichtbaar wil worden.
De volgende kaart die tevoorschijn kwam, was: “Vul je eigen cup”. In welke relatie heb je de neiging om jezelf weg te cijferen, kleiner te maken door jezelf als minderwaardig te zien? Dit patroon heeft je in het verleden misschien veiligheid en bescherming geboden, maar dient jou nu niet langer meer. Jezelf wegcijferen is een vorm van jezelf opofferen; wat energetisch betekent jezelf vernietigen. In welke relaties pas jij jezelf het meeste aan?
Je aanpassingsvermogen is net zo goed een kwaliteit als een zwakte. Aanpassen als zwakte is jezelf verliezen in de relatie door je eigen identiteit en waarden op te offeren. Waar de bereidheid is om jezelf te veranderen ter bevordering van harmonie en empathie, is aanpassen een kwaliteit is.
Welk Gewond kind patroon mag in jouw shiften, zodat de volwassen versie van jezelf in de relatie het voortouw kan nemen. Ook bij deze kaart mag je realiseren dat met relatie niet alleen romantische liefdesrelaties bedoeld worden. Gewond kindpatronen kunnen opduiken in alle relaties zoals met collega’s, vriendinnen, op het schoolplein en in relatie met je ouders.
Met deze inzichten in gedachten, welke relatie laat jou nog te veel van jezelf los? Welk gewond kindpatroon is daar aanwezig? Het Schaduwrelatie orakel biedt dieper inzicht link: www.schaduwrelatieorakel.nl
Besef je dat je jezelf nog wegcijfert in relaties met je partner, kinderen of in het bijzijn van je ouders? Deze week heb ik een gratis clearing opgenomen om jezelf niet langer weg te cijferen. Deze clearing vind je terug in Mijn leven is voorbij link: https://helderebron.podia.com/mijn-leven-is-voorbij-overgang-menopauze
Liefs Femke van Kuijk – www.schaduwrelatieorakel.nl

Bevrijd je Innerlijk kind

Mega pakket Innerlijk Kind! Krijg toegang tot 3 replays; 21 Sacred Activations voor zelfhealing. Ontvang de diepgaande bevrijding van oude pijnen uit je kindertijd die je nu vasthouden in repeterende patronen die je zelfliefde, zelfwaarde ondermijnen.
https://helderebron.podia.com/innerlijk-kind-pakket

Het Schaduw Relatie orakel is een krachtig instrument voor zelfontdekking, persoonlijke groei en verlichting in relaties. Met dit deck kun je verborgen delen van jezelf verkennen – je ‘schaduw’ welke vaak genegeerd of ontkent wordt. Door je schaduw in het licht te brengen, kun je onbewuste relatiepatronen bloot leggen die je gedachten, gevoelens en gedrag in alle vormen van relaties beïnvloeden. Dit leidt tot diepgaande transformaties, het verbeteren van de kwaliteit van je relaties en het verhogen van je zelfvertrouwen. De impact van Schaduwwerk is ongelooflijk, het is de vinger van de zere plek afhalen, zodat het Licht naar binnen kan. Dus stel je vraag, open je bewustzijn & omarm je ‘schaduwen’, en zie hoe je relaties ten goede veranderen!