Ontmoet de Creator van het Schaduw Relatie Orakelkaarten deck

De healing van mijn eigen verwondingen in relaties zijn de bron van inspiratie geweest voor de creatie en download van dit orakelkaarten deck. Hoe kijk je door de illusie van verwonding, conditioneringen en overgeërfde trauma naar de potentie en mogelijkheden van je partner? Wanneer heeft een emotionele trigger de regie van je overgenomen in de relatie met je moeder en waar kijk je door de bril van pijn nog naar de rol van je vader?

Dit orakelkaartendeck opent je bewustzijn, innerlijke wijsheid van je bron en navigeert je door emotionele uitdagingen heen die een verbinding met een ander kan oproepen. In het Venus portaal is de intuïtieve download van deze 52 Orakelkaarten doorgekomen. In slechts 3 uur  waren de eerst 40 kaarten visueel al zichtbaar geworden door de intuïtieve leiding op te volgen in prompt-art.

13 jaar lang heeft dit deck op zich laten wachten, na een wedergeboorte op Aarde & thuiskomen bij mijn ware zelf op Aarde in 2022. De afgelopen jaren ben ik intuïtief gegidst en geleid in mijzelf bevrijden van de impact van relatie verwondingen. Dankbaar voor de vele bronnen, boodschappers en begeleiders die elk hun bijdrage hebben gegeven in het ontdekkingsproces van mijn ware zelf in relaties.

Het pad van je Schaduw verkennen in Relatie kan uitdagend zijn, maar met de juiste mindset; openstaan voor je innerlijke leiding en wijsheid van je bron, ligt Higher Love binnen handbereik. Blijf spiritueel groeien, blijf leren van je relaties en blijf vertrouwen dat Higher Love ook voor jouw in relaties mogelijk is. Ga ervoor!

Femke van Kuijk – Sacred Activations teacher 

Het Schaduw Relatie orakel is een krachtig instrument voor zelfontdekking, persoonlijke groei en verlichting in relaties. Met dit deck kun je verborgen delen van jezelf verkennen – je ‘schaduw’ welke vaak genegeerd of ontkent wordt. Door je schaduw in het licht te brengen, kun je onbewuste relatiepatronen bloot leggen die je gedachten, gevoelens en gedrag in alle vormen van relaties beïnvloeden. Dit leidt tot diepgaande transformaties, het verbeteren van de kwaliteit van je relaties en het verhogen van je zelfvertrouwen. De impact van Schaduwwerk is ongelooflijk, het is de vinger van de zere plek afhalen, zodat het Licht naar binnen kan. Dus stel je vraag, open je bewustzijn & omarm je ‘schaduwen’, en zie hoe je relaties ten goede veranderen!