Opvallend stil

Gisteren is de kaart ‘Verbreken’ gelanceerd van het Schaduw Relatie Orakel Deck. Het was opvallend stil in de comments! Ik voelde dat ik meer uitleg mocht geven over hoe je deze kaart kunt interpreteren. Bij het trekken van een kaart vindt een energetische overdracht plaats. Als er dan emoties als angst tussendoor komen, wordt het lastig om de oorspronkelijke energie te ontvangen.

Het Schaduw Relatie Orakel deck gaat niet alleen over romantische relaties! Dat is een veelvoorkomende misvatting. In werkelijkheid hebben we met alles en iedereen een relatie. Denk aan je lichaam, je business, je ouders, je overtuigingen, je collega’s en zelfs met ex-partners wanneer er kinderen in het spel zijn.

Als jij deze week intuïtief de kaart ‘Verbreken’ had gekozen, waar speelt het thema van verbreken dan nu in jouw leven?

Heb je vriendschap met eenrichtingsverkeer? Een werkrelatie die niet meer past? Voel je je het derde wiel aan de wagen in een relatie? Maak je je zorgen over je liefdesrelatie en vraag je je af of het beter is om deze los te laten? Voel je je het zwarte schaap in je familie? Of ben je zo energetisch sensitief dat het gaat om het verbreken van je energetische verbinding?

Wist je dat de meeste relaties in december eindigen? Door tijd die je samen doorbrengt, word je je bewust van bepaalde zaken die je ongelukkig maken. En er vindt altijd een bewustzijnsverschuiving plaats, waarbij je nadenkt over wat je in het nieuwe jaar niet meer wilt ervaren. Zo kan deze vraag ook bij jou omhoogkomen: is het beter om deze relatie te verbreken?

Het is altijd het bewustzijn van je lichaam en hart dat de doorslag geeft. Je weet namelijk wanneer het moment is om afscheid te nemen. Je intuïtie geeft aan wat het beste voor jezelf is! Wat voelde jij toen je de beslissing nam? Kwam er een innerlijke bevestiging of angst omhoog? Gebruik angst als innerlijke gids en stel meer vragen.

Er staan momenteel 40 kaarten online op de webpagina www.schaduwrelatieorakel.nl. Als een boodschap niet duidelijk voor je is, leg dan altijd een extra kaart om het te verhelderen. Bijvoorbeeld, wat was mijn blinde vlek bij het kiezen van deze kaart?

Liefs Femke #helderebron

Het Schaduw Relatie orakel is een krachtig instrument voor zelfontdekking, persoonlijke groei en verlichting in relaties. Met dit deck kun je verborgen delen van jezelf verkennen – je ‘schaduw’ welke vaak genegeerd of ontkent wordt. Door je schaduw in het licht te brengen, kun je onbewuste relatiepatronen bloot leggen die je gedachten, gevoelens en gedrag in alle vormen van relaties beïnvloeden. Dit leidt tot diepgaande transformaties, het verbeteren van de kwaliteit van je relaties en het verhogen van je zelfvertrouwen. De impact van Schaduwwerk is ongelooflijk, het is de vinger van de zere plek afhalen, zodat het Licht naar binnen kan. Dus stel je vraag, open je bewustzijn & omarm je ‘schaduwen’, en zie hoe je relaties ten goede veranderen!