Waarom staan er alleen vrouwen op het kaartendeck?

Het is een bewuste en intuïtieve keuze om enkel vrouwen af te beelden op de kaarten. De vrouw is het symbool en belichaming van de goddelijke vrouwelijke energie, intuïtie en creativiteit. Door middel van de geheelde vrouwelijke energie (capaciteiten), emotionele intelligentie, intuïtie en introspectie ben je in staat om je schaduwpatronen in het bewustzijn te brengen.

De geheelde mannelijke energie wordt weerspiegeld in de boodschappen en de actie in de tekst van de kaarten. Dit deck is geen romantische relatie deck, maar een krachtige tool om bewust te worden van de relaties met jezelf en alle mensen om je heen.

Vaak wordt er bij ‘relatie’ enkel aan romantische relaties gedacht, echter spelen schaduwpatronen ook een rol in de relatie met bijvoorbeeld ouders, familie, zaken en zelfs geld.

Er is één man afgebeeld in dit deck, namelijk de kaart ‘Eigen vader zijn’. Uiteraard kunnen mannen ook gebruik maken van dit deck, aangezien ook zij toegang hebben tot de helende vrouwelijke energie en capaciteiten.

Join us for a night of enchantment and make timeless memories. Dare you uncover its secrets?

Het Schaduw Relatie orakel is een krachtig instrument voor zelfontdekking, persoonlijke groei en verlichting in relaties. Met dit deck kun je verborgen delen van jezelf verkennen – je ‘schaduw’ welke vaak genegeerd of ontkent wordt. Door je schaduw in het licht te brengen, kun je onbewuste relatiepatronen bloot leggen die je gedachten, gevoelens en gedrag in alle vormen van relaties beïnvloeden. Dit leidt tot diepgaande transformaties, het verbeteren van de kwaliteit van je relaties en het verhogen van je zelfvertrouwen. De impact van Schaduwwerk is ongelooflijk, het is de vinger van de zere plek afhalen, zodat het Licht naar binnen kan. Dus stel je vraag, open je bewustzijn & omarm je ‘schaduwen’, en zie hoe je relaties ten goede veranderen!

De Schaduwen in Relaties onthuld!

From exploring haunted corners to dancing to undying grooves, every moment is a brush with the extraordinary and a sip of the bewitched brew.