Vraag het Universum

Vraag het Universum

Welke Sacred Activation kan ik gebruiken voor mijn klant, zelfhealing of als boodschap?

Pad van Sacred Activations

Pad van Sacred Activations

Wil jij je praktijk, healers capaciteiten en je eigen spirituele groei verrijken met deze modaliteit die het mogelijk maakt om je ware zelf, je blauwdruk en goddelijk potentieel vrij te geven?  Sacred Activations is meer dan energiewerk alleen, het herprogrammeert het celgeheugen waardoor diepgewortelde patronen en wonden worden getransformeerd.  Of je nu worstelt met angst, onzekerheid, zelfsabotage, emotionele blokkades of hinderende overtuigingen, Sacred Activations is de sleutel naar zelfbevrijding door het opschonen en herprogrammeren van de wortel van het probleem.

Sacred Activations voor je praktijk

Creëer een blijvende indruk en impact als healer in je praktijk. Wil je diepgaande transformaties begeleiden en je praktijk uitbreiden met een krachtige en eenvoudige techniek? Start met de Sacred Activations Level 1 practitioner training

Ervaar de magie van Sacred Activations zelf!

Heb je al kennis gemaakt met Lord Metatron, Avebury Stonehenge & de Moses codes? Dit zijn de 3 fundering activaties die nu gratis klaar staan voor jou om  grote veranderingen in je leven aan te brengen op gebied van je spirituele gave, transitie van 3d naar 5d en levensenergie.

Zelfbevrijding met Sacred Activations

Wil je direct aan de slag met zelfbevrijding en het ontvangen van Sacred Activations op jouw prangende levensvraag? Bezoek de webshop waar ruim 100 replays te vinden zijn op gebied van de ontwikkeling van spirituele gaves, emotioneel empowerment, geld & spiritueel ondernemerschap.

Snelle en blijvende verandering met Sacred Activations

Snelle en blijvende verandering met Sacred Activations

Welke blokkade je op dit moment ook ervaart op emotioneel, relationeel of spiritueel gebied? De Sacred Activations clearen alle overtuigingen snel, krachtig en met blijvend resultaat. Veel emoties, gedachten en gevoelens zijn direct verandert na het ontvangen van een sessie met Femke. Wat wil je nu graag voorgoed veranderd zien? Neem vandaag nog contact op en doorbreek dit patroon en ontvang persoonlijke afgestemde de Sacred Activations.

Gratis Webcast

Gratis Webcast

De kracht van Energiewerk ervaar je zelf!

Werken met energie en ontvangen is een ervaring die voor zichzelf spreekt.

De meeste klanten van Femke weten dan ook na een eerste ervaring dat zij de Sacred Activations ook willen leren of het ontvangen tot een waardevol onderdeel van hun ascensie reis behoort. Neem een kijkje in de bibliotheek waar 50 gratis webcasts met Sacred Activations staan.