Ascensie Boodschap 7-13 april

Nummer 116

Je bent geboren en naar de Aarde genomen met een uniek pakket aan informatie; zorgvuldig ligt dit opgeslagen in je blauwdruk. Deze blauwdruk is 100% passend voor jou en bevat al je gaves, talenten en capaciteiten in dit leven. Elke talent heeft ook een schaduw kant, waardoor er nog veel talenten in jouw aanwezig liggen die nog onbelicht zijn. Jouw blauwdruk zit zo ingenieus in elkaar, door God creator van alles wat is gecreëerd, dat deze precies alles tools, wijsheid en ‘know-how’ bezit hoe jij je potentieel in dit leven kan leven. Voor elk talent heb je ook weer eigen paranormale gaves die uniek zijn en tot jouw toebehoren. Het ontwikkelen van jezelf, het ontwaken in deze tijd gaat zo super snel dat steeds meer en meer gaves naar boven komen vanuit je onderbewustzijn. Dit is niet alleen spannend, soms ook eng of confronterend. Soms zijn herinneringen van dit talent nog gekoppeld aan trauma’s uit vorige levens, dat zit dan ook voor het bewustzijn van je unieke talent. Wanneer je je hart en intuïtie volgt en bewust bent van je verlangens die hieruit komen, is het opvolgen hiervan direct een signaal aan het Universum om je bewust te maken waar je dit talent nog afwijst, omdat er oude informatie/karma en ervaring op zit. Om bij deze gaves te komen is een JA zeggen om deze gave te activeren genoeg om het gehele proces van bewustwording in gang te zetten. Op jouw tempo, op jouw manier zal informatie op je pad komen. Elk proces kun je versnellen door trainingen te volgen; vergeet daarbij niet om te beseffen dat je verlangen om de training te volgen; komt vanuit het weten dat je het kan. Zo hoef je nooit meer een leraar op een verhoging te plaatsen of te zoeken naar informatie buiten jezelf.

Aanbeveling gratis webcast Mythes Helder zien – upgrade paranormale gaves 

Nummer 123

Dit getal opent je bewustzijn dat je een geboren healer bent en dat je over deze eigenschappen bezit. Mens en dier vertoeven graag in je nabijheid en hebben geen moeite om hun diepste gevoelens met je te delen. Deze eigenschap brengt ook wat stappen in bewustzijn mee. Zo kun jij als klein kind al één of beide ouders geheald hebben, zonder dat je hier bewust van was. Door wie jij bent als kind; heb je ze waardevolle levenswijsheid meegegeven. Heel vaak wordt dit niet gezien, gehoord of aandacht aan gegeven waardoor in jouw een onbewuste overtuiging kan zijn ontstaan dat jij helemaal geen gaves hebt. Het kan zelfs nog een niveau dieper doorgewerkt hebben waardoor jij nu als lichtwerker moeite hebt om je levenswerk te creëren, een succesvolle praktijk en klanten te ontvangen. Je hebt waarschijnlijk gedacht dat jij faalde, dat het lag aan het geld verdienen, is dat ook zo? Ligt hier de oorsprong, of was het een diep gevoel van falen dat je levenswerk al niet tot stand is gekomen in en met de relatie van je ouders? Welke rol heb jij gespeeld in het leven van je ouders? Wat heb je ze laten zien door jezelf te zijn? Kan jij dit zien van jezelf, kun je door nog mogelijk aanwezige ruis dit observeren? In geen van deze gevallen heb je gefaald; of mensen weer heel willen zijn (healing) is een keuze van vrije wil. Haal hier je verloren zielskracht terug; je hebt de Gift gegeven, ze hebben alleen niet opengemaakt dit zegt niks over de waarde, kunde en wijsheid van jouw als mens, ziel & lichtwerker.

Nummer 277

Diepe en onrustige gevoelens komen vanuit je onderbewustzijn naar boven in je relaties. Het wordt pijnlijk duidelijk waar je jezelf hebt vastgezet en je groei hebt tegengehouden door angst voor de patronen die nu zichtbaar willen worden. Patronen blijven in stand als je bang bent voor de confrontatie. Deze innerlijke confrontatie is de illusie van angst dat jij werkelijk gefaald, onwaardig en ongeliefd als mens bent. Deze illusie drukt je bewustzijn weg waardoor deze patronen zich tot nu toe hebben voor kunnen doen. Wees er gerust op dat juist nu het inzicht ontvangen je vrij maakt van de ballast die jij al vele jaren met je meedraagt. Je kan namelijk niet falen als mens als je erkend dat je hoogste purpose is ervaringen op doen. Je bent niet onwaardig en respectloos gedrag tolereren is geen bevestiging van je angst om er achter te komen dat je misschien toch wel onwaardig zou zijn? Jij lief mens bent een lichaam van vlees en bloed samen met een Spirit. Jouw Spirit; Goddelijke Vonk is het deel van jouw dat heel is en altijd al heel is geweest. God heeft geen oordeel; valt zijn nazaten niet af omdat jij hier bent om juist dit te ervaren. Kijk je angst van ‘ik doe er niet toe’, ‘ik heb geen bestaansrecht’ , ‘ ik ben onwaardig’ aan recht in de ogen en voel dat dit een levensles is die jij te meesteren hebt. Wees eerlijk naar jezelf; wees eerlijk naar hoe je realiteit er uit ziet, hoe je relaties voelen of jij je happy, geliefd en erkend voelt dit is wat jij mag geven aan jezelf: je bent het waard om relaties te creëren waar jij happy van wordt. Sluit de deur naar lage eigenwaarde, zodat de deur naar zelfliefde meer en meer kan opengaan.

Aanbeveling replay zelfstudie training 5 dagen Sacred Boundaries 

Nummer 307

Ben je bereid om alles los te laten wat je leven, relaties en de creatie van je leven verzwaard? Om de nieuwe weg in te slaan, mag je veel meer loslaten dan waar je nu zicht op hebt. Wat laten je relaties je op dit moment zien? Dit is een waardevolle spiegel hoe jij in de relatie staat. Gebruik je je relaties ook om je verlangens, plannen uit te stellen? Gaat er veel energie, tijd en emoties richting de mensen om je heen? Vertel je jezelf dat je niet kan leven met je sensitiviteit en dat je het emotioneel zo zwaar hebt? Lief mens, je hebt het zwaar met jezelf, met het verzamelen van oude gebeurtenissen waar je nog niet bereid was om dieper te kijken omdat je het niet kon. Je bewustzijn is dusdanig open en verruimd dat je er klaar mee bent om deze ballast voorgoed los te laten. Je verstopt je in en achter je sensitiviteit en vertelt jezelf dat je ongeschikt bent voor dit leven. Tijd voor vergeving van jezelf, je openstellen voor de vele teleurstellingen die je nog niet heb verteerd. De pijn van jezelf kwijt raken in relaties mag omarmd, geaccepteerd worden. Het is namelijk ook de reis terug naar je ware zelf en de ontdekking waar je jezelf verlaten hebt voor de ander. Neem geen genoegen meer met minder, jij mag alles zijn, alles voelen en alles hebben wat je hart je begeert. Om liefde te kunnen zijn, mag losgelaten worden wat liefde nog niet kon ontvangen in jezelf. Ga jij op de plek van zelfliefde, erkenning staan? Je bent het waard, altijd al geweest.
Aanbeveling replay zelfstudie training 5 dagen Sacred Boundaries 

Nummer 318

 Stukje bij beetje wordt je bewust van de immense kracht (je Ziel) in jouw aanwezig is. Lang heb je jezelf verscholen gehouden, klein gehouden omdat je dacht dat dit zo moest en hoorde te zijn. Lieve Ziel jij bent hier op Aarde om te winnen, om de beste te zijn om je God Gegeven potentieel te claimen en volledig bewust te worden waar je dit nog niet leeft.  Om elke dag een nieuwe stap in je hartsverlangen die je zo lang op een laag pitje heb gezet te volgen. Weet dat het innerlijk vuur; het leven in jezelf aan gaat wanneer jij out of the box gaat, buiten je comfort zone gaat en groter kiest. Kleine keuzes laten je verzanden in piekeren, twijfelen en onzichtbaar zijn. Durf ook een standpunt in te nemen, de visie die jij hebt voor je leven en purpose te claimen. Als het blanco blijft dan kies je te klein, als er geen inzichten komen dan ben je uit het leven gestapt en als je onzichtbaar bent voor de buitenwereld dan wijs je jezelf door te leven en creëren vanuit je hoofd. Zak uit je hoofd; maak opnieuw contact met je hart en voel dat je eigenwaarde 100% aanwezig is in je blauwdruk. Leer je zwakke plekken zien, de stukken waar jij uit je kracht glijdt en gelooft dat je 100% onwaardig bent. Dit is een leugen, elk mens heeft zijn zwakke plek; zijn wond/schaduw. Wanneer je je schaduw leert zien, omarmen, zal deze integreren en zal je leven drastisch veranderen. Wat zwart, moeilijk en ondoorgrondelijk leek; blijkt in werkelijk een gigantische kleurenpracht te zijn. Universum; God daarin zie ik mijn waarde nog niet? Waar geloof ik dat ik 100% onwaardig ben? Wat is fantastisch aan mij? Waar en wanneer onderdruk ik mijn Goddelijk potentieel?

Aanbeveling replay zelfstudie training 5 dagen Sacred Boundaries 

23+24 April Sacred Activations Level 1 Class

De eerste lichting Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl