STEEN DER WIJZEN

Ascensie ervaring uit de Praktijk

Ik had het voorrecht om weer samen te werken met een krachtige Lichtwerker. Een jaar geleden was ze gestart met een 1 op 1 traject bij mij, waar haar hoofdvraag was: hoe kan ik mijn voorspellende dromen interpreteren?

 Terwijl we in de sessie waren kwam heel duidelijk naar voren dat ze mocht werken aan de fundering in de relatie met haar partner. Na 8 maanden kreeg ik weer een berichtje: Fem er staat toch nog een sessie open? Er is zo veel verandert in mijn leven? Ik ben ontwaakt op een geheel nieuw vlak en ondanks dat het niet makkelijk was is mijn leven beter dan ooit. Ik vertrouw in mijn ingevingen, ik ben een telegram groep gestart en ik ben in vertrouwen als er geen klanten zijn en blij als klanten zich spontaan aanmelden.
Ze deelde dat ze een roep van binnenuit gevonden heeft, waar ze altijd wel cognitief wist hoe het zat, is het nu in gedaald en kan ze het belichamen. Ik bevestigde haar dat we ze beschreef niet “normaal” was in de vorm van daar wandelen we overheen.Dit was fantastisch, dit was heel bijzonder om zo diep ontwaakt te zijn en connectie te voelen met de Bron in jezelf die je aanstuurt waardoor je weet wat je te doen hebt.
Haar Missie kwam ter sprake en zoals ik vaker zie bij mijn klanten leven ze hun missie al. Zonder dat ze hier erg in hebben. Er hangt namelijk een spirituele zweem over het onderwerp missie en het leven van je purpose, waardoor mensen deze kracht/natuurtalent en bewustzijn buiten zichzelf plaatsen. Dit was dus precies zo bijzonder aan haar eigen shift; het weten alles al in mij. Alle antwoorden liggen in mij, alles ligt in mij ook de Kosmos ligt in mij. Niets is buiten mezelf. Kippenvel had ik bij haar ervaring, want uit haar delen begreep ik dat deze werking van de Sacred Activations niet helemaal kon plaatsen: ze zei volgens mij werken die appjes van je.
Dieper op haar missie ingegaan zij is hier om belangrijke levensvragen te stellen, levensvragen die de brug slaan van de oude naar de nieuwe tijd. Want het nieuwe ligt nog niet zo diep in ons bewustzijn, we functioneren nog op de resten van het oude, de oude conditioneringen en limitaties. Zij is hier om die levensvragen te stellen, die de wereld verandert. Ik vertelde in het gesprek; wat wij teachen over 3 jaar is er nu nog niet, dit wordt nog gecreëerd dit komt nog! Dit maakt deze tijd zo spannend, uniek en bijzonder. Niet cognitief wetende dat dit haar kracht is! Het openen van nieuwe collectief bewustzijn…nieuwe levensvragen stellen die de weg naar de Nieuwe Aarde inleidt.

Wat bleek ze had gestudeerd; filosofie en zo was haar Ziel altijd al sturend geweest in het belichamen wat zij hier te doen heeft. Ik kreeg de Philosopher’s Stones door, deze Activatie heeft ze gekregen en is de wijsheid van Alchemie, wat heel toevallig weer terugkwam in een conversatie met een Lichtwerker collega.

Dit is één van de belangrijkste Purpose van de lichtwerker; je lichaam klaar maken voor de Ascensie voor het ontvangen van je ware Goddelijke Giften, die je feitelijk al leeft, vaak nog vanuit een lagere frequentie. Je Missie is niet alleen van invloed op je werk, het is de Gift de boodschap die je geeft door met de mensen samen te leven, je relaties werkelijk alles is infused hiermee. Waar je vaak gestuurd wordt naar wat is mijn Missie, is de hamvraag wat zit er voor het leven van mijn missie; mijn Sacred Blueprint?
In de trajecten die ik geef aan mijn klanten werken we met de oerwond, je favoriete sabotage en clearen we de resten van trauma die voor het leven van je Sacred Blueprint (Missie/Purpose) zit. In de laatste sessie komen dan ook dit soort Activaties door die precies zijn afgestemd op de lichtwerkers die ik begeleid. En wat ik nu zie ten opzichte van vorig jaar is dat alles sneller gaat, dat de klanten die zich geroepen voelen direct naar de kern gaan en ook in staat zijn om die diepe clearing te ontvangen die ze tot nu gevangen hebben gehouden in limitatie, lijden onder emoties & onopgeloste relationele zaken.
Zo gaaf als ik getuige mag zijn van de Ascensie van deze Lichtwerker en nieuwe Activaties doorkomen. Dankbaar voor haar dapperheid, kwetsbaarheid & overgave aan haar potentie die altijd al in haar gelegen heeft. Roept dit jou neem contact op met onderstaand formulier