Access Bars is geen antwoord op… Wat meerdere mensen hebben ondervonden is verlichting van druk, stress, depressie, angsten en gevoelens van hopeloosheid welke Access Bars en de Tools kunnen verzorgen.

 
Dit is direct vertaald uit de Access e-mail over zelfmoord awareness… Nu klinkt dit misschien erg heftig voor jou. Maar je zal de mensen de kost geven die met angst, depressie en gevoelens van hopeloosheid lopen op aarde en totaal niet weten welke richting hun leven op KAN bewegen. 1 op de 10 mensen in Nederland (wellicht al meer) kampen met psychische problemen door o.a. druk uit de maatschappij en een slapend bewustzijn.
 
Zelf heb ik erg lang geleden onder faalangst, ptss en paniek en vooral veel gevoelens van tekort doen, tekort zijn ervaren. Een lage eigenwaarde en zelfvertrouwen tot het nul punt. Voor dat Access op mijn pad kwam heb ik een aantal jaar het spirituele pad gelopen waar er al hele mooie shifts hebben plaats mogen vinden. Nu 2,5 jaar geleden kwam Access Consciousness op mijn pad en dat was liefde op het eerste gezicht. Het was de shift en omslagpunt waar ik zelf om gevraagd heb en uitgenodigd in mijn leven. Ik was klaar voor een angst vrij, drama vrij leven. De stappen en doorbraken die ik na deze tijd hebben gehad zijn fenomenaal. Geen paniekaanvallen meer en mijn faalangst is naar 1% gebracht. Elke dag bestudeer ik meerdere uren Acces (dit is mijn tic 😉 ) omdat ik voor mij zelf voel: dit is mijn weg, dit is wat mij in contact met wie ik werkelijk ben en mijn potentieel bloot legt.
 
Naast het gebruik van de tools zijn het ontvangen van Bars sessies welke voor mij persoonlijk zo’n groot verschil hebben gemaakt. Na het ontvangen van 1 sessie was ik verkocht, dit wilde ik ook leren. Terwijl ik eigenlijk had afgezworen nog healingsessies te geven omdat mijn hart er niet ligt. Over het negeren van je mogelijkheden gesproken en zo had ik ook het geven van healingcursus van mijn lijstje geschrapt. Tot dat mijn collega Anna zei, zullen we samen deze cursus gaan geven? Uh, ik? Ben zo dankbaar dat ik voorbij mijn zienswijze van tekort heb gekeken en ja heb gezegd. In een relatief korte tijd hebben we deze mooie healingtechniek al 100x mogen doorgeven.
 
Elke cursus is een feestje zoals ik het noem. De groep mensen komt bij elkaar heeft een nog niet bekende verbinding , er is een thema en de vragen die gesteld worden zijn bizar kloppend voor iedereen in de groep. Zo is er geen juiste Bars Class te volgen. Het is het leren van volgen van de innerlijke energie, deze class is voor mij de bijdrage waar ik naar op zoek ben. Dat kan een Bars Class zijn 100 km verderop die je roept omdat daar die mensen naar toe komen die een bijdrage zijn voor jouw proces.
 
Een Bars class volgen doe je in eerste instantie (als je het mij vraagt) voor jezelf. Een investering in jou eigen groei in bewustzijn, groei in de connectie met je lichaam en rust & ruimte creëren in je lichaam & mind. En ja deze sessies geven, het bewustzijn, gemak en plezier verspreiden dat is zo’n dankbaar werk. Voor mij is de Bars Class geslaagd als ik enthousiaste mensen zie die bewust zijn geworden na een dag wat deze healingtechniek voor een mogelijkheden biedt in hun leven en dat zijn er nog al wat. Nog enthousiaster en dankbaarder ben ik als ik hoor hoe de Bars hun leven heeft verandert en ze weer ontmoet tijdens de uitwisselavonden zogenaamde swaps.
 
Zelf ontvang ik minimaal 2 sessies in de maand en mijn doel is elke week, wat is er mogelijk? Waarom omdat het mij die rust, ruimte, inzichten, gemak met mijn lichaam en toegang geeft tot mijn oneindige mogelijkheden waar ik naar op zoek ben. En variabel verschijnt na het ontvangen van een sessie.
 
Wat zie jij aan mij op deze foto?

Niets is wat het lijkt… (1 aug 2010) op deze foto zat ik in een depressie & burn-out en beleefde ik mijn zwartste periode in mijn leven tot dan toe. Verder weg verwijderd van wie ik was, wat ik wilde ben ik hierna nooit meer geweest. Hoe veel ongezien, onopgemerkt menselijk lijden is er op de wereld en waar voel jij je geroepen door?

Wil jij ook een nieuwe healingtechniek leren?

 
Wij nodigen je uit om naar Leiden te komen
 
Op zaterdag 22 september of zondag 28 september
 
Blijf niet in het keuzeproces hangen en stuur een email info@dehelderebron.nl ik stel je een paar vragen / super tools van Access en jij weet of deze class nu voor jou de bedoeling is.
 
Wil je weten wat je allemaal leert? Bekijk de webpagina https://dehelderebron.nl/access-the-bars/
 
Facebook:
 
 
Tot ziens
 
Liefs Femke van Kuijk & Anna Engelen