BOEK JE CLASS!

WIL JE EEN NIEUWE HEALINGTECHNIEK LEREN?

Wil je met energie werken? Wil je een nieuwe healingtechniek leren voor privé of in je praktijk? Heb je al kennis gemaakt met de Bars?  Zelfs “niet” spiritueel georiënteerde mensen valt het op: overal lees ik over de Bars… wat is het dan?

De Bars™ zo, de naam verteld je niet zo veel eenmaal de ervaring van een behandeling spreekt al vaak voor zichzelf. Even opgezocht wat de betekenis is van het woord “Bar” dit betekend streep, belemmering, vergrendelen, tegenhouden… Deze elementen samengekoppeld:

De Bars™ zijn 32 drukpunten en energiebanen op het hoofd welke bij een lichte aanraking met de vingers, belemmerende gedachten die je tegenhouden in je leven te ontgrendelen en voor goed opruimen zodat de ruimte vrij komt om veranderingen moeiteloos in je leven aan te brengen. 

Je gedachten zijn de regisseur van je leven en hoe jij je eigen leven ervaart. Je gedachten sturen je lichaam, je relaties, je geld, je angsten, je seksleven, je nachtrust, je gelukservaring, je gemoedsrust, je creativiteit, je ontspanning en alle overige elementen aan. De Bars vertegenwoordigen 32 gebieden in je leven die door je gedachten worden aangestuurd en beïnvloed.

Deze healingtechniek is gemakkelijk te leren, iedereen kan vingers plaatsen op een hoofd! Ook het werken met Universele energie zal verbazend gemakkelijk blijken te zijn als je deze simpele technieken leert. Ontdek hoe het geven van Bars sessies het leven van jezelf en de ander positief zal veranderen.

Wat krijg je op deze cursus dag?

HANDBOEK

Ruim 70 pagina’s tellend handboek Access de Bars met o.a. de Clearing Statement en uitgebreide uitleg; wat de Bars zijn, hoe ze werken en waar je ze kunt vinden.

5 TOOLS

Deze waanzinnige tools openen je bewustzijn en helpen je om met meer gemak, plezier en vreugde je leven vorm te geven.

CERTIFICAAT

Na het volgen van deze Class ben je gecertifieerd Access Bars ™Practitioner. Als Bars ™ Practitioner kun je Bars sessies geven aan familie, vrienden en klanten in je praktijk.

UITGEBREIDE UITLEG

Je krijgt een uitgebreide uitleg van de 32 drukpunten op het hoofd via een instructievideo en live uitleg in de class door 2 leraren. Je leert het het beste door het gewoon te doen! Tijdens een Bars Class geef je 2 keer een sessie en ontvang je 2 sessies.

NIEUWE UITBREIDING VAN DE BARS CLASSES APRIL 2018

Access Consciousness is altijd in beweging en er zijn 3  hele bijzondere toevoegingen aan deze cursus gedaan. Naast het leren van deze healingtechniek en tools om je leven te vergemakkelijken. Zijn er zogenaamde lichaamsprocessen toegevoegd. Deze lichaamsprocessen kun je toepassen op jezelf of op andere mensen.


Er is een lichaamsproces wat je kunt gebruiken als je moe bent en meer energie nodig hebt. Een lichaamsproces welke je kunt gebruiken voor mensen en dieren in een terminale fase van hun leven. En tot slot een waanzinnig lichaamsproces, wat ondersteunt bij de gevolgen van post traumatisch stresssyndroom.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

WAT WAS DE MOTIVATIE VAN ONZE DEELNEMERS ?

Ze wilden werken met nieuwe energie en een nieuwe techniek leren
Ze hebben een Bars behandeling ervaren en zijn “verkocht”
Ze hebben gehoord over de Bars en weten intuïtief dit is de volgende stap op mijn pad
Ze willen graag de mensen in hun omgeving helpen met het ontladen van gedachten (kinderen, familie en vrienden)
Ze willen deze healing methode aanbieden in hun praktijk
Ze willen rust in hun hoofd en leven en verlangen naar hier sterk naar
Ze wilden een specifiek probleem aan gaan pakken en meer gemak in hun leven halen
Jouw eigen motivatie om mee te doen is???

BOEK JE CLASS!

1+1=meer

ANNA BROEKMANS
ANNA BROEKMANSHealer & Bars Facilitator
Anna is een healer en fenomenaal met lichamen. Zij geeft 1 op 1 healings, Access body proces classes en sessies. Ze is gespecialiseerd in entiteiten, vorige levens en Engelen.
FEMKE VAN KUIJK
FEMKE VAN KUIJK Leraar lichtwerk & Bewustzijn, Bars Facilitator
De afgelopen 5 jaar heeft Femke het bewustzijn van duizenden mensen die op haar pad komen geopend. Ze geeft les in lichtwerk, bewustzijn & healing. In haar webinars, cursus en groepshealings is haar enthousiasme en passie voor het lichtwerk te voelen. Haar energieveld nodigt je uit om in oplossingen te gaan denken. Ze daagt haar klanten uit om uit de comfort zone te komen en van Angst naar Actie te gaan. Gewoon doen en meegaan op de stroom van wat jij leuk vindt, wilt en wenst voor jou leven op Aarde. Leef jij al het oneindige potentieel, talenten en gaven van je Ziel?
0
28 BARS CLASSES & BLIJE DEELNEMERS
0
ALS JIJ 1 GEDACHTE OPLOST WORDEN ZOVEEL MENSEN BEVRIJD
0
LANDEN WAAR BARS WORDT GELEERD

Agenda Bars Classes

Zaterdag 14 maart 2020

De allerlaatste Bars Class op het Ballonpad! Kom je ook dit feestje vieren?

Deze Class wordt gegeven in ons lokaal op het Ballonpad nummer 2 in Leiden. Het Ballonpad is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer, het is slechts 3 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Ook is er een mogelijkheid  te parkeren op het parkeerterrein achter de school.

Tijdstip 9:30 uur – 17:30 uur

REGISTREER JE VOOR DEZE CLASS
BOEK JE CLASS!

Investering

Het tarief voor een Bars class is vastgesteld op 300 euro inclusief 21% BTW. Als je voor een tweede, derde etc. keer dan betaal je 150 euro inclusief 21% BTW.

Heb je een praktijk of onderneming? Je kunt de bedrijfsinvestering opgeven bij de belasting.

Kinderen onder de 16 jaar zijn gratis.

Bij deze cursus is inbegrepen: koffie, thee, zoete & zoute snacks

Wat is ACCESS CONSCIOUSNESS™?

Access Consciousness is een pragmatisch toolbox die je helpt het leven te creëren wat je wilt. De tools helpen je de veranderingen aan te brengen die nodig zijn om te kiezen voor de mogelijkheden. Access Consciousness staat voor ” Empowering people to know, that they know”. Vertaald kun je zeggen om jouw in je kracht te zetten en je te laten weten dat jij WEET. De website van Access Consciousness vind je hier…

KRACHT VAN GEDACHTEN

Onderzoek heeft aangetoond dat onze gedachten de moleculen van ons lichaam beïnvloeden. Deze beïnvloeding levert schade op in ons lichaam in de vorm van ziektes, kwalen, geestelijke problemen etc. Het ontladen van deze gedachten maakt de weg vrij voor lichaam en geest. Bekijk deze video voor meer informatie.

Het ontladen van je Bars heeft een positief effect op: migraine, slapeloosheid, angsten, paniekaanvallen, depressies, blessures, reuma, stress, burn-out, immuunsysteem, meer energie, relatie problemen, geldzaken, seksualiteit. Ook bij kinderen (met ADD / ADHD / Dyslexie/ Autisme) heeft het een grote bijdrage.

We nodigen je uit om zelf een Bars Class™ te ervaren en te ontdekken wat de Bars™ voor jou kunnen doen

BOEK JE CLASS!