Bericht uit het licht:

Spirituele groei, zoek een mentor! Een bijzondere boodschap voor jou lief kind van licht. Je bent al dagen op zoek, al dagen hou je jezelf tegen in het groeien. Je bent zo gewend geweest om jezelf klein te houden, verdekt op te stellen dat het heel erg eng lijkt om nu naar voren te treden in je leven. Bekijk jezelf eens goed, je schoenen zijn te klein, je tenen steken er uit. Je jas hangt halverwege je rug en de mouwen zijn veels te kort. Heb je je zelf echt al eens goed bekeken, met de juiste bril?

Je bent zo gaan geloven in de angst afwijzing je bent jezelf gaan verstoppen. Door kritiek uit het verleden ben je gaan geloven in de grote boze wereld, daar ben je je zelfvertrouwen verloren. De nieuwe uitdaging waar je voor staat zorgt dat die oude overtuigingen omhoog komen. Er staan een nieuw spannend groeipad klaar en je stopt en stagneert. Twijfelt aan weer van alles en je onzekerheid viert hoogtij dagen. Hoe was het ook al weer leven in de flow? Hoe was het ook al weer om in verbinding te zijn met jezelf?

Het huidige geleerde verveeld, je hebt het geleerd, maar pas je het ook toe? Of blijf je jezelf vertellen dat je nog meer moet leren voor dat je het kan toepassen? Waar je aandacht aan mag schenken is niet je expertschap, wel aan je overtuigingen. Die overtuigingen die je klein houden, een angstig bang vogeltje. Verlaat je nest, het vertrouwde, spreid je vleugels uit en vlieg. De wereld buiten het nest is zo veel mooier, zo veel vervulling, zo ja wel spannend. Spannend is fijn, is niet negatief.

Je ascensiepad roept, kom verder, ruim de overtuigingen op en zoek hulp. Een mentor van het licht, die de onzichtbare delen voor jou zichtbaar maakt zodat jij eindelijk die keuze gaat maken om te leven. Het universum roept je, wordt wakker, kom uit je schulp, kom in actie! Ga doen wat je te doen hebt, je hebt je leven te lang gemicromanaged. Vraag om die mentoren, die informatie op je pad te brengen die je helpen herinneren om je groot te laten denken in plaats van klein. Vraag en het wordt gegeven.

Zet je zintuigen aan: alles wat licht, spannend en vibreert van plezier is een ja voor jou! Kom je weerstand tegen, yes breek er doorheen je zit op het juiste pad.

Gechanneld bericht…

Liefs Femke