Ik ben ziek…

4 stappen bewust ziek zijn

Niks ernstigs hoor.. Evengoed inspiratie voor een BLOG hoe ga jij met ziek zijn en symptomen om… Lees hier welke stappen ik volg om bewustzijn en inzicht te krijgen… Nog voor ik het spirituele pad ging bewandelen was ik al uitermate geïnteresseerd in kruiden, alternatieve geneeswijze etc. Al weer 5 jaar heb ik een waanzinnig boek in mijn bezit: de sleutel tot zelfbevrijding*). Ik geloof met elke vezel van mijn wezen dat onze gedachten ons lichaam aansturen en zo ook ziektes creëren. IT’s all in the mind…

 

Eigenlijk begin ik altijd met stap 1 en dat is in mijn boek kijken welke gedachten struggle er achter het lichamelijke symptoom zit. Deze keer is het keelpijn en ontstoken holte wat duidt op irritatie in je persoonlijke omgeving en het spreken van je waarheid… Blijkbaar zat de oorzaak dit keer dieper omdat het virusje wat mijn lichaam passeerde dit keer werd aangenomen en is gaan broeien.

 

Bijzonder maar zo waar verschijnsel is dat ik de hele winter nog niet ziek ben geweest. Ik kan ’s ochtends op staan met keelpijn en in de loop van de ochtend is het weg. Ik zelf en mijn lichaam hadden geen zin in ziekte en transformatie op dit niveau… Nu wel en dat is wat mij betreft altijd helemaal goed zoals het is. (HINT vecht niet, maar accepteer)

 

Stap 2 als ik weet wat het symptoom is dan ga ik vragen stellen. Vragen stellen over in dit geval was het voor mij heel duidelijk waar de irritatie vandaan kwam. Maar het is niet altijd even duidelijk zoals mijn rusteloze benen in de zwangerschap. Ik las keer op keer de betekenis en er viel geen kwartje. Tot ik op een gegeven moment boos werd op mijzelf, dan gebeurd er altijd iets magisch…. Dat betekend dat ik er klaar mee ben en opensta voor de verandering en het antwoord. Ik kreeg een waslijst aan grote onrustige veranderingen en situaties door net na het wakker worden, het waren er geloof ik 29 ofzo waar ik mee te maken had gehad…Niet zo gek dat ik een innerlijke rust kon vinden…en mijn benen aan de wandel gingen ’s nachts…Vanaf dat moment bye bye rusteloze benen.

 

Stap 3 ik vraag mijn lichaam wat heb je nodig? Gisteren was dat rusten op bed en een serie kijken op netflix. Het kan ook bepaalde voeding of healing zijn…

 

Stap 4 ik ontvang een healing of reading als ik langer last heb. Gisteren was de Bars Movie Swap en hoewel ik echt behoorlijk naar was en beroerd ben ik toch gegaan. Omdat ik voelde en wist morgen voel ik mij stukken beter. Het ontvangen van een healing en dit geval een uitwisseling is ruim 3 uur werken en ontvangen met de helende energie van het Universum en de persoonlijke uitwisseling. Het ontladen van de je Bars zorgt ervoor dat alle gedachten die jij op dat moment het gebied van lichaam, relatie, geld, controle, creativiteit, healing, gewaarzijn, kalmte, vriendelijkheid, je potentie, manifestatie en nog meer hebt ontladen worden. Je kunt het vergelijken met het opschonen en resetten van je computer. In dit geval wordt je databank aan gedachten geshift, gezuiverd… En oh my god vanochtend werd ik wakker en voel me stukken beter alsof ik 3 dagen genezing heb overgeslagen…van 4 paracetamols naar 0

 

En dit soort dingen blijf ik fenomenaal en bijzonder vinden hoe het werken met energie werkt. Ik spreek vaak mensen en nodig ze uit om naar een Bars class of swap te komen. Gesprekken die dan plaats vinden gaat over: ik heb wat naars meegemaakt of voel me niet zo goed en dat is dan groter dan de keuze om healing/Bars te ontvangen. Juist uit mijn eigen ervaring weet ik, maakt niet uit wat voor shit ik heb (want ja ik ben ook menselijk :p ) na een Bars sessie of healing voel ik mij zo veel beter. Zelf ga ik altijd door deze barrières heen omdat ik weet wat de energie voor een waanzinnige bijdrage kan zijn voor mijn lichaam, geest & gedachten. Werken met energie…is als kleinduimpje 7mijlslaarzen aantrekken. Je stapt gemakkelijker en moeitelozer door je processen heen…

 

En ik weet het is vaak de ervaring die je ondersteund in het maken van keuzes. Zo cool vond ik het dat ik gisteren Annemarie, een klant en Bars practisioner sprak en ze hetzelfde deelde, ook qua ervaring. Keelpijn, toch naar een Bars swap en zo snel weer opgekrabbeld…

 

That’s the magic of healing energy LOVE IT…

 

Mijn bijbel *) Christiane Beerlandt – Sleutel tot zelfbevrijding…

 

Hoe ga jij met je ziekte, symptomen etc om? Heb je wat gehad aan het lezen van deze blog? Deel je reactie <3

 

Liefs Femke

 

www.dehelderebron.nl