Ken je deze uitdrukking met de ziel onder je arm? Zojuist een heel mooie healing mogen faciliteren, waarbij ik doorkreeg dat het contact met de ziel/het wezen niet volledig geïntegreerd was door het buiten zichzelf te plaatsen. Hierdoor krijgt het ego veel meer de ruimte om te overschreeuwen en te bekritiseren. Het kristalwezen begreep de hardheid van de matrix en dit leven op Aarde niet, daar zat veel verdriet, onbegrip en bescherming onder. De connectie met het Hogere Zelf werd hersteld en de separatie opgeheven door meerdere tijdslijnen heen. Energetische blokkades, die de klant zelf ook waarnam, werd verwijderd.
 
In steeds meer klantsessies neem ik waar dat de klant al veel verder is in het proces, dan waar op dat moment het bewustzijn is. Al vele puzzelstukken (healing van 3D) ligt op tafel. Delen zijn al in elkaar geschoven, dat is de verlichting die eerder ervaren is. Door nog extreme schommelingen in bewustzijn zelfkritiek/oordeel naar 4D jezelf ontwikkelen en openstellen voor groei, is vaak de ervaring dat men denkt elke keer terug bij af te zijn als zelfkritiek weer heeft plaatsgevonden.
 
Wat ik bemerk bij de klanten die voor de coaching kiezen en deze voelen is dat alle I I I er al staan, dat alleen de punten iii gezet hoeven te worden en zo grote delen van eerdere transformaties op zijn plek vallen. Het resultaat is dat de klanten ervaren dat wat ze willen creëren, ook nu echt lukt. Zonder moeite, zonder problemen en met veel meel plezier. Hoeveel transformaties heb jij al gehad welke je nog niet heb erkend? Wat ligt er op jouw deurmat (in je realiteit) te wachten op jou? Wat is al aanwezig in je veld, wat je mag opvolgen?
 
Een hele mooie statement uit de sessie was: doe wat je doet met volledige overtuiging. Ik kies er nu voor om X te doen, zonder schuldgevoel, zonder kritiek.
 
Na de sessie opende ik een e-mail van een coach en zag haar training…ik dacht wow dat hebben we net gedaan: je ziel verweven in het dagelijks leven en de fluisteringen van je Ziel volgen.Is dit ook een verlangen die jij voelt, leven vanuit de fluistering en overgave van de mogelijkheden van je ziel. Neem contact op info@dehelderebron.nl