[BERICHT UIT HET LICHT] Het vraagt lef om anders te zijn, om uit te komen voor wie je bent wat je kunt en wat je denkt. Toch weet jij als geen anders, diep van binnen. Ik ben een voorbeeld, een voorbeeld in mijn zijn, in mijn gedachten en handelen. Natuurlijk laat je je ook wel eens verleiden tot menselijke trekjes en sta je even niet voor wie je werkelijk bent. Omdat je emoties dan de overhand nemen. Geen enkele emotie staat voor de werkelijke kracht die jij in je hebt. Het is niet de boosheid die je verder brengt, maar de innerlijke kracht om boven te staan wat er onder je gebeurd.
Niet van uit ik weet het beter voor jou, vanuit ik weet wat beter is voor mij en dat is hier boven gaan staan. Om niet langer dat wat mij naar beneden haalt aandacht te geven. Te lang heb je emoties de overhand gegeven, de credits dat dit is wie jij bent. Je emoties zijn een afleidingsmanoeuvre en houden je af. Je kunt je emoties en met name je sensitieve capaciteiten ook als kracht in zetten. Jij weet wanneer iemand liegt en de waarheid voor je verbergt. Je weet als geen ander wat goed voor je is ook al vergeet je dit nog wel eens toe te passen. Hoe moeilijk en eenzaam het bewustzijns pad ook lijkt, want niets is wat het lijkt, we vragen of jij in vertrouwen vooruit wil treden. Vooruit wil lopen gestuurd door je eigen overtuigingen, je eigen zienswijze en je niet langer tegen te laten houden door wat andere mensen vinden, denken of doen.

Te lang heb je je aangepast, klein gehouden, vermomd en gedacht ik pas niet op Aarde, bij deze groep zielen. Je hebt jezelf onzichtbaar gemaakt en dacht dat je veilig was. Wat altijd zichtbaar is geweest, is jou bijzonderheid, jouw licht, je hart, je intentie, het wereb dat een leven op aarde ook mooi en vruchtbaar kan zijn. Vandaag is de Leeuw bij jou en moedigt je aan. Een leeuw wijkt niet van zijn troon en van zijn doel. Als de focus er is, dan slaat de leeuw toe met succes, een overwinning. Elk probleem wat jij in je leven om gezet hebt is een kracht een overwinning, het zijn de bekers, de oorkondes en lintjes. Echter zie jij wel hoeveel kracht er in je zit? Wat je ware Aard is? Kom nu tevoorschijn, je bent veilig, maak je niet langer onzichtbaar. Kom op voor wie je bent, niet vanuit bewijs, vechten, gewoon door in vertrouwen te gaan staan voor wie jij bent. Jij bent mooi, krachtig en prachtig en je mag je krachtige licht delen met de wereld.

Wil je ook de leeuw in jezelf ontwaken en elk probleem omzetten in mogelijkheden? Je kunt nog instappen morgen begint de RE|MIND bootcamp…in 5 stappen je denkwijze shiften. Geef je op via deze link: http://eepurl.com/drWDQ5