DE BOODSCHAP IS BEKEND, VEEL PLEZIER MET LEZEN… ASCENSIE IS HET PROCES, EIGENLIJK DE KEUZE NAAR EEN HOGER BEWUSTZIJN GAAN. ASCENSIE STELT JE IN STAAT OM BOVEN JE OUDE ZELF UIT TE STIJGEN :*

 

Boodschap 1 Gouden Atlantische Draak

Wauw alleen de letterlijke betekenis is al fantastisch, echter zal de boodschap breder zijn. Letterlijk zegt deze kaart helpt je te herinneren wat je wijsheden uit Atlantis zijn. Als lichtwerker resoneert Atlantis gigantisch, voor anderen kunnen dit Lemurie of bijvoorbeeld de Pleiaden zijn. Het zijn woorden die herinneringen oproepen herinneringen naar vorige levens waar jij volledig in communie was met jezelf en je gaves. Je talenten leefde en ontwikkelde. Alles zit opgeslagen in jou, in jouzelf, in je herinneringen en bepaalde worden openen als het ware deze herinneringen. Dat gaat veelal stap voor stap. Deze draak moedigt je aan om de komende tijd als je termen tegen komen die je prikkelen om er meer over te lezen en jezelf er in te verdiepen. Hiermee komen oude herinneringen als vanzelf boven drijven. Dit kan zijn als je in gesprek bent met mensen, healings of readings geeft, of op klaar lichte dag. Op het moment dat de synchroniciteit weer gaan stromen weet je…dit is DE weg, dit is MIJN weg… je bent klaar voor nieuwe ontwikkelingen, nieuwe inzichten en bewustzijn. Deze draak verteld je: er zit nog zo veel meer in jou. Je leeft maar een fractie van je kunnen. Het is tijd dat je uit het klein denken stapt en je vizier opent voor mogelijkheden, voor alles wat mogelijk is voor jou!

 

Boodschap 2 Diepblauwe Draak

De diepblauwe draak wil je bewust maken van allerlei energieën die door het Universum zweven. Jij zelf bestaat uit Pure Energie en alles om je heen ook. Als je alleen dat al gaat beseffen gaat er een nieuwe deur open. Je hebt lagere energieën, energieën die aan jou energieveld blijven kleven. Vaak zijn mensen hier (onterecht) bang voor. Dan komen er beelden van films in het hoofd, als je gaat waarnemen en je weten open zet dan weet je dat jij het in je hebt om te werken met energie, oftewel dat je een capaciteit hebt me energie. Je kunt communiceren met energie, het aansturen of in dit geval wegsturen. Je inlezen is nog altijd het beste medicijn. Als je namelijk weet wat wat is, hoef je ook niet bang te zien. Er is vaak sprake van bang zijn voor het onbekende. Ironisch is dat het niet onbekend is, slechts onbewust. Een sleutel is overtuigd zijn dat niets of niemand jou iets aan kan doen, kan infecteren of negatief beïnvloeden. Deze gedachtegang stoot al energieën af. Je kunt ook deze draak vragen om lagere energieën om je heen te transformeren met zijn vuur. Spelen met draken of engelen is helemaal niet moeilijk. Gewoon vragen of ze het willen doen, merk je al verschil in de energie?

 

Boodschap 3 Koninklijk blauw en gouden draak

Wat een leuk grapje met Koningsdag in zicht! Zie je de zwaard op de kaart? De draak geeft je deze zwaard en laat je herinneren dat alle obstakels die jij ervaart in je leven e met gemak kunt betreden en overwinnen. In deze gaat het niet om de strijd aangaan, want het is een magisch zwaard. Het herinnert dat niets groter en belangerijker is dan jijzelf. Universeel gezien zijn we alleen één en hoef je niet langer te denken in termen als groter en kleiner. Sterker en zwakker…alleen al geloven dat de ander sterker en groter is doet je energieveld krimpen tot postzegelformaat. Deze draak rijkt je ook de mogelijheid aan om boven je problemen/obstakels uit te stijgen hoe “groot” ze misschien ook lijken. Vanaf de bovenkant bezien, zie je alle invalshoeken en daadwerkelijke mogelijkheden. Als je ergens middenin zit zie je vaak maar 2 opties en het Universum bestaat uit oneindige mogelijkheden. Je bent klaar om de leider van je leven te zijn, te kiezen om je leven te meesteren i.p.v. te lijden, strijden, vluchten of OFFEREN. Offer jij jezelf op voor anderen? Vind je het welzijn van de ander belangrijker en wring je je in 1000 bochten. Nu is het moment om dit patroon te doorbreken, stel jezelf de vraag. Heeft het opofferen mij ooit iets gebracht? Als je geen inzicht krijgt nu, vraag de Draak de illusie door te branden, zodat je kunt kijken, weten, waarnemen waar het opofferen vandaan komt zodat jij nu op dit punt in je leven een nieuwe keuze kan maken.

 

Lees je de boodschappen en denk je, dit gaat over mij? Wil je ook een persoonlijke reading ontvangen en een vraagstuk voorleggen op gebied van spiritueel werk, werk, relatie, financiën of gezondheid? Boek een reading…: http://magiclightworkacademy.nl/product/reading/

 

Wat is een reading en hoe werkt het? http://dehelderebron.nl/reading/