GRATIS READING OP DE VRAAG: ZIT IK OP HET JUISTE PAD?

Readings

ALS IETS NIET WERKT IN JE LEVEN, VRAAG OM INZICHT & HELDERHEID ZODAT JE EEN KEUZE KUNT MAKEN.

Heeft je Ziel je hier gebracht en lees je nu deze tekst? Dit is geen toeval, het is een samenkomst van een innerlijke vraagstelling, een situatie die vanuit je onderbewustzijn, bewust wil worden. Heb je vragen over een relatie, een blokkade waar je maar niet voorbij gaat of blijf je in de vraag hangen; welk spirituele werk/dienst mag ik aan gaan bieden? Lees dan even verder, is nu het moment om een reading te boeken en deze vraagstukken beantwoord te krijgen??

Het ontvangen van een reading brengt helderheid, inzicht en opent de weg, waar je hem zelf hebt dichtgezet. De informatie die je krijgt van het Universum en Spirit Guides weet je vaak al diep van binnen. Het zijn die inzichten en blinde vlekken waar je voorbij gaat en in rondjes blijft draaien. Een Reading is het krijgen van een reflectie van wat je al weet en wat nu naar voren mag komen om in gang gezet te worden. 

Werkwijze

Stap 1 kies je reading

Ik bied 3 type readings aan die op verschillende gebieden van je leven inzicht geven. Dit zijn de meest gestelde vragen aan de Heldere Bron en de Spirit Guides. Er is ook de mogelijkheid om een andere reading aan te vragen. Welke reading roept je nu? Wil je meer weten over je spiritueel werk, je soulmate relatie of het doorbreken van patronen?

Stap 2 kies hoe je deze wil ontvangen

Wil je de reading telefonisch of via beeldbellen ontvangen?? De volgende mogelijkheden zijn er: whatsapp bellen, facebook camera, skype of facetime. Er is geen mogelijkheid om mij in Leiden te komen bezoeken.

Stap 3 Boek de reading
Stap 4 Plan zelf een afspraak in

Afspraken kunnen gemaakt worden op dinsdag, woensdag of donderdag tijdens kantooruren. Afspraak vergeten? Deze worden volledig in rekening gebracht.

Fijn om
te weten

WAT KRIJG IK TIJDENS EEN READING?

Elke reading bestaat uit een korte kennismaking en de vraagstelling bespreken.Vervolgens leg ik de kaarten en geef ik de boodschappen door die bij de reading hoort van je keuze. Na afloop krijg je een foto van de gebruikte kaarten om je eigen weten en waarnemen te openen, vaak krijg je nog meer inzichten als je je opent voor de afbeeldingen. Elke reading wordt opgenomen in een audio bestand welke je nog eens na kunt luisteren. Op een later moment hoor je altijd weer andere dingen en zo kun je nog meer uit een reading halen.

DE KORTINGSACTIE IS TEN EINDE 

Investering

94inclusief 21% btw
  • 45 minuten
  • foto van kaarten
  • audio opname reading

Bedankt voor de info en voor de bijzondere reading! Tijdens ons gesprek had ik bijna de hele tijd kippenvel, het voelde heel bijzonder. Je zei echt hele rake dingen. Ik heb veel opgeschreven en zit er nog van bij te komen. Het heeft echt een indruk gemaakt en ik ga op retraite!.

Kippenvel!

Dank je wel voor de reading, het was onbeschrijfelijk en geeft mij een soort innerlijke rust. Na het laten zakken van de informatie zag ik lichtbollen.

De energie is verandert

Ben helemaal impressed!! Dank je wel voor alle informatie. Na de reading kreeg ik nog meer inzichten, dit is echt life changing

Life changing
Het was echt zeer verhelderend allemaal. Door je inzicht zit ik vandaag ook echt in mijn eigen energie, irritatie die ik heel erg lang voelde is eindelijk weg.
Eigen Energie

Waar wil jij antwoord op hebben?

JE KUNT EEN ALGEMENE READING BOEKEN MET JE EIGEN VRAAGSTELLING OF EEN KEUZE MAKEN UIT ONDERSTAANDE ONDERWERPEN ALS DEZE NU PASSEND ZIJN VOOR JOU

Spiritueel Werk, wat kan ik gaan doen?

Schijn je licht? Ja leuk, maar wat mag ik dan gaan doen? Krijg antwoord op onder andere deze vraag. Heb je het gevoel dat je een stap naar voren mag maken, maar het niet doet omdat je twijfelt of het goed is wat je doet. Hou je je bezig met deze gedachten: wie zit er op mij en mijn spirituele dienst te wachten? Welke ja-maar vertel je jezelf waardoor je geen keuze maakt om hetgeen te doen wat je het liefste doet, andere mensen helpen met jouw licht. In deze reading kijken we naar keuze, angst, blokkade, bijdrage en jouw verbinding met het Universum.

Hoe krijg ik een soulmate relatie?

Ben je op zoek naar een Soulmate relatie? Of heb je een relatie waar je twijfelt of het de ware is? In deze reading krijg je inzichten en helderheid in een relatie die bij je past. Wat werkt voor jou in een relatie, wat wil je eigenlijk? Wat staat er in de weg, zijn er blokkades uit het verleden wat je tegenhoudt in het ontvangen van een partner? Welke actie kun je ondernemen en hoe kun je een partner die bij jou past herkennen? Ben je klaar om open en eerlijk naar jezelf te kijken en patronen te doorbreken? Dit is een eerlijke reading, geen zachte handschoentjes, maar recht voor zijn raap.

Doorbreek patronen die je geluk in de weg staan.

Weet je diep van binnen, ik ben het zelf die mij blokkeert? Wil je inzicht in het patroon wat er voor zorgt dat je geen geluk en doorgang in je leven ervaart? Elk patroon waar je in vast zit is tijdverspilling en maakt je minder dan je bent. In werkelijkheid ben je heel en perfect en ben je klaar om dit in de ogen aan te kijken? Krijg antwoord op de vraag: welk patroon blokkeert mijn weg naar geluk, heelheid en een prettig leven. We leggen bloot wat je blokkeert en vragen actiestappen en inzicht om dit te transformeren.

BOEK JE READING

Andere Vraag?

JA OOK VOOR EEN ANDERE VRAAGSTELLING KUN JE EEN READING BOEKEN

Boek je Reading