Schermafbeelding 2016-07-26 om 17.10.20Ken je en doe je ook wel eens van dit soort testjes…???
Het grappige is dat het 9 van de 10 keer gewoon klopt. Toeval denk je? Nee hoor het is de wet van aantrekkingskracht die ervoor zorgt dat de juiste informatie naar je toe komt. Al denk ik wel het een soort van zinnige informatie dient te zijn die er achter hangt.

Je kunt het vergelijken met een engelenkaartje trekken, de boodschap is ook altijd voor jou bedoeld.

Leuk om te weten, wat zeg de test bij jou? EN wat is jouw gaven?

Steeds vaker ontdek ik alles wat met wonderen te maken heeft. <3 Het leven is een wonder, als je gaat ontdekken hoe HET allemaal werkt…Het Universum bedoel ik dan he…

Echt wonderen bestaan, je hoeft er alleen maar aanspraak op te maken… Wel een tikkie nieuwsgierig hoe meer wonderen ik kan veroorzaken bij anderen mensen. Dit was “toevallig” ook een kaart die ik gisteren trok voor mezelf. De vraag was: hoe hoop je dat andere je zullen herinneren…. Toen bedacht ik me, wat zou ik teweeg willen brengen? Jaa het zou mega gaaf zijn als mensen mij herinneren als degene die een verandering teweeg heeft gebracht. Daar waar jij dacht dat het onmogelijk was om welke reden dan ook en dat je er achter komt dat het mogelijk is en dat je het uiteindelijk ook echt gaat doen.

Dat stappen zetten dat is waar ik goed in ben en de lichtwerkers met wie ik samenwerk die zetten ook mega stappen en ik word daar zo blij van en ik voel me altijd zo dankbaar dat ik dat teweeg heb mogen brengen.

Zo mooi om te zien hoe iedereen zijn potentieel en talenten ontdekt en deze in vertrouwen de wereld in gaat zetten. Uiteindelijk zijn we met zijn allen hier met één doel en dat is liefde en licht brengen.

Doe jij ook al mee met de Open je bewustzijn challenge? Vanaf 22 augustus krijg je 11 dagen lang een GRATIS email met tools, tips, trics en healing om inzicht in je leven te krijgen. We gaan deuren (je bewustzijn) openen die tot nu toe gesloten waren. Waarom zou ik die deuren willen open?www.openjebewustzijn.nl

Omdat achter die deuren je geluk, licht, ruimte, mogelijkheden kunt vinden. Dit is waar we allemaal naar op zoek zijn en als mijn dank voor al het moois wat ik afgelopen jaar heb mogen ervaren, deel ik deze met jullie.

Het bijzondere is dat we al met een geweldige groep bezig zijn om de veranderingen in onszelf te creëren en dit gaat moeiteloos.

Lees jij dit en weet je wonderen zijn ook voor mij weggelegd, maar ik weet niet hoe ik hier aanspraak op kan maken schrijf je dan

[gratis] in en ontdek wat mijn wereld heeft verandert. http://eepurl.com/b6PWtf

Liefs femke

www.dehelderebron.nl
www.openjebewustzijn.nl