purple-heart-barn copyNegativiteit omzetten naar positiviteit ga er maar aan staan, het klinkt zo simpel maar hoe doe je dit nu? Onze gedachten worden veelal gevoed door angst en zo komen we op een verdeling 80% negatieve gedachten tegenover 20% positieve gedachten. Je gedachten worden gevoed door woorden, zo communiceren we nu eenmaal met onszelf en elkaar. Je kunt je misschien voorstellen dat je woordkeuze dus essentieel is voor het positief voeden van je gedachten.

Om een ommekeer in je gedachten teweeg te brengen ga ik de komende tijd krachtzinnen onder de aandacht brengen. Positieve kracht zinnen die er voor zorgen dat bepaalde stukken in jou op gang worden gebracht, zodat je in de flow van je leven terecht gaat komen.

Elke woordkeuze die verwijst naar de toekomst zorgt ervoor dat we in het heden blijven steken. Je zet als het ware de eeuwige intentie, maar komt er nooit aan toe. Belangrijk is dus dat je in het heden leeft, alles beleeft en morgen wordt het vanzelf.

Vandaag de eerste krachtzin IK KAN HET

Als je een klik voelt met deze woorden spreek ze dan meerdere keren per dag uit tegen jezelf, het liefst hardop. Wat kun je nu verwachten als je met deze woorden aan de slag gaat vraag je je misschien af? Je komt in je kracht, je buigt negatieve gedachten om naar het positieve, het schept ruimte, hoop en vertrouwen en het zorgt er voor dat je lichamelijk en geestelijk in balans komt . Sterker nog je bouwt aan een sterker immuunsysteem.

Doe je ook mee??? IK KAN HET

Veel plezier met de ommekeer in jou leven, die je nu in gang hebt gezet.

 

Femke © de Heldere Bron / www.dehelderebron.nl