Ascensie boodschappen 17-23 augustus 2023

Nummer 354

354 Vrouwen zijn tegenwoordig zo ver geëmancipeerd dat ze vele rollen vervullen en verwachten dat ze een supervrouw moeten zijn. Deze druk ligt aan de bron van burn-out, jezelf niet goed genoeg vinden en geloven dat je faalt in de creatie van je leven. Alle ballen hoog houden, jezelf in duizenden splitsen en dat allemaal tegelijk is op den duur schadelijk en bouwt stress op in je lichaam. Welke rollen vervul je allemaal en weet je intuïtief dat het gewoonweg te veel is? Waarschijnlijk voel je je ook verantwoordelijk (door conditionering) dat jij al deze rollen moet vervullen. Dit put je uit, maakt je boos en verdrietig van binnen en maakt om hulp vragen nog lastiger. Je geven en ontvangen is al heel lang niet in balans en dat kun je aan niemand toewijzen behalve je eigen leven aanpassen en de regie terug nemen. Leer om hulp vragen, wil niet alles tegelijk zijn en ga taken uit handen geven, zodat jouw leven ook weer leuk en fijn wordt.

Nummer 447

447 Alle boodschappen hebben een raakvlak met elkaar! En deze opent de laatste deurtjes van het bewustzijn. Door huidige omstandigheden heb je je afgesloten van het universum en je ware zelf, waardoor een situatie veel langer aanhoudt dan nodig is. Ook jij kan NU verandering in je leven eisen door te erkennen waar je zo klaar mee bent. Pas na deze belangrijke stap, je issue in het bewustzijn brengen, kan je het Universum uitnodiging om mogelijkheden aan te reiken. Als je moeite hebt om hulp te vragen, bang bent wat de verandering teweeg brengt dan stel je mogelijkheden creeren vaak tot het laatste moment uit. In elk gewenst bewustzijnsmoment kun je mogelijkheden, nieuw bewustzijn uitnodigen om de situatie open te breken en voor de verandering te gaan staan. Hoe uitzichtloos, doodlopend of angstig jij deze situatie ook ervaart; deze boodschap is de reminder dat er mogelijkheden zijn!

Nummer 567

567 Geen slaaf van geld zijn tot je dood gaat! Hoe stel je de keuzes en de creatie van je leven uit door te battlen met geld? Op deze manier gebruik je geld om geen keuzes te maken, je leven te limiteren en creatie uit te stellen. Wanneer je besluit wat je wilt creëren, dan zal het Universum ervoor zorgen dat alles wat jij nodig hebt om dit te realiseren naar je toe kan komen. Geloof jij dat er eerst geld moet zijn, dan stel je creatie en realisatie uit van je plannen . Geld is maar één van de vele bronnen die nodig zijn bij de creatie van je leven. Wat is je huidige relatie met geld? Gebruik je geld als limitatie om keuzes te maken die uitgelijnd zijn met je zielsplan? Welke rol wil je aannemen t.a.v. geld? Deze boodschap kan ook voor jouw betekenen dat je werk doet voor het geld. Als er geen ziel en hart bij betrokken is dan zal dit op een doodlopende weg uitkomen. Ook als je te klein kiest op werkgebied en richt op de kruimels, dan kan dit juist je in tekort bewustzijn vasthouden. Welke grotere keuzes kun je maken die je al in gegeven gekregen had te kiezen?

Nummer 717

717 Hoe ben je afgesloten geraakt van je ware zelf? Onder welke druk sta je wat je nog niet hebt erkend aan jezelf, waardoor je vastzit in een emotionele, gedachten of gevoelens looping. Hier zit een element van het afwijzen van jezelf in, vinden (oordeel) dat je het niet goed genoeg doet, dat je faalt en maak je je zorgen wat andere mensen van je vinden. Laat deze controle los die je nu vasthoudt in een greep, waardoor je onvoldoende bij ontspanning, geluk en innerlijke rust kan komen. Geef jezelf de ruimte, de overgave om terug te komen bij jezelf zodat je bij inzicht kan komen. Wanneer je aan een vaststaand plaatje wilt voldoen, jezelf afwijst, dan separeer je jezelf van het leven, het universum en de mogelijkheden die er altijd zijn.

Nummer 815

815 Je wordt ingehaald door gelimiteerd denken, starrigheid en zelfs een zure levenshouding heb je aangenomen door langdurige weggestopte boosheid, verdriet en wrok. Je gelooft dat pijn, oud worden en ongeluk een deel van het leven is waar je aan vast moet houden. Je multidimensionale zelf weet beter! Echter wanneer je gevoelens wegduwt, gedachten bekritiseerd en onvoldoende kunt meebewegen dan zet je de energie vast in jezelf, je lichaam en uiteindelijk ook in de mogelijkheden van je leven. Als je besluit, DIT:…..is het leven, dan kan alleen dit leven zich ontvouwen in je realiteit. Waar mag jij flexibel zijn als een boom die meebuigt met de wind. Ben je bang om af te breken als je loslaat en open staat voor een nieuw perspectief en zienswijze? Niets kan breken van ware oorsprong heel is. Ze zeggen wel eens alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt te zijn. Dus waarvoor je bang bent om te breken, is al gebroken en kan helen als je openstaat voor nieuw inzicht.

11+12 november is er weer een Sacred Activations Level 1 class

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class juli (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op juli.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!