Ascensie boodschap 24 augustus-30 augustus

194 Als je veel negatieve gevoelens en gedachten hebt, onderzoek is over welk onderwerp dit gaat. Is dit je relatie, je eigen prestaties of ben je bang voor wat er in de toekomst kan gebeuren. Gebruik angst, paniek en kritische gedachten als innerlijke gids die je op dit moment in je vluchtmechanisme bevindt. Waar wilde je van vluchten, waardoor ben je je onveilig gaan voelen en kun je jezelf terugbrengen naar een empowerende staat van zijn? Dit doe je door deze innerlijke signalen te herkennen, jezelf niet af te breken en leiding terug te nemen. Aanschouw de realiteit, ben je echt in gevaar of voel je je onzeker in een situatie in je leven die je uitdaagt om te gaan staan voor jezelf. Practiseer zelfvertrouwen wat in deze inhoudt dat je erkent dat je wel degelijk capabel bent om deze situatie naar een gewenste uitkomst te creëren en te transformeren.
358  Schenk aandacht aan de subtiele signalen van je lichaam die je aangeeft, waar je te veel stoffen van buiten hebt opgenomen. Denk aan gebruik van ander wasmiddel, andere voeding of andere plekken om op te laden in de natuur. Onze lichamen nemen gigantisch veel stoffen op die als een deken over onze spirituele gaves en bewustzijn liggen. Als je denkt, hé wat doe ik nu, dan heeft je innerlijke leiding het van je overgenomen en wijst je in een nieuwe richting. Ga niet in gevecht, communiceer liever met je lichaam hoe jij op een natuurlijke manier kan ontgiften en loslaten. Je trek zal veranderen als je open blijft in wat er allemaal kan veranderen. Geef de leiding aan je lichaam, deze is 99,999% universeel bewustzijn en weet wat goed en werkend voor jou is!
378 Om je weer opnieuw verbonden te voelen met je innerlijke GPS is het belangrijk dat je uit routines, automatische piloot stapt en gehoor geeft aan je lichaam wat het nodig heeft van jou. Dit kan rust, ontspanning, inspanning, loslaten of creatief bezig zijn. Wanneer je vast zit in de moeten cyclus van het leven dan raak je steeds meer afgesneden van je innerlijke GPS. Als je doorgaat terwijl je rust en ontspanning nodig hebt, of je zelf tot een uiterste pusht, dan zet je jezelf helemaal vast. Rust, neem power naps, ontspan en geef aandacht waar je energie van gaat stromen. Neem de tijd om te gaan zitten en wees ontvankelijk voor de innerlijke boodschappen die er altijd zijn.

772 Zwart-wit denken, perfectionisme en een laag zelfbeeld weerhouden je er nu van om naar voren te stappen in je leven en jouw droomleven te creëren. Op welk gebied je dan ook naar voren wilt stappen, je vindt jezelf niet goed, bijzonder en talentvol genoeg. Hierdoor zet je jezelf vast in een existentiële crisis die leidt tot gebrek aan zingeving, levensenergie en opbouwende stressniveaus in je lichaam. Daardoor lukt ontspannen niet, zit je in een “moeten” modus en kun je geen contact krijgen met je innerlijke GPS (boodschap 378). Schenk aandacht aan de oorsprong van deze creatie zodat jij bij de kern kan komen en jezelf kan bevrijden. Waardoor ben jij jezelf separaat gaan zien van het leven, verwaarloos je je eigen behoeften en durf je niet voor je verlangens te staan door afgewezen te worden. Belangrijk is dat je jezelf gaat supporten, voeden en zien voor wie je werkelijk bent. Je bent al waardevol, je verlangens zijn valide en het is tijd dat je een laag zelfbeeld niet meer aan het roer zet van de keuzes in je leven. Neem gepast afscheid van deze oude versie van jezelf, zodat je ware zelf hier naar voren kan stappen.

851 Diepere patronen mogen aanschouwen worden zodat het ook fijner in je lichaam wordt. Je bent van je gevoelens afgesneden omdat er nog kritische, schaamte gedachten opzitten en geloven dat het je eigen schuld is. Deze versie van je innerlijke kind zit in een bestraffende energie, die het leed van de wereld naar zich toetrekt en gebruikt om zichzelf klein te houden. Ook jij mag genieten, je mooiste versie aan de wereld laten zien en je loskoppelen van al die mensen in gedachten waar jij jezelf mee verbindt en geloofd dat ze een waardevolle rol in je leven spelen. Ben je lichtwerker, healer of werkzaam met energie? Het moment is om de relatie met je ouders te onderzoeken en te kijken waar jij nog voelt/denkt dat je faalt in je missie. Je rol is om hier je ware zelf te zijn en je energie in de wereld te zetten. Niet anderen overtuigen, discussies aan te gaan of je zelf beter of minder voelt dan anderen. Dit is je ego die je beschermt door de gedachte dat het onveilig is om je licht te laten zien en zo onbedoeld aan masker laat zien. Zie dat wat jij in de wereld komt brengen los van je aardse ouders, familie en aanverwanten staat. Als je hen als glazen plafond gebruikt dan kun je niet doorgroeien in het vervullen van je lichtmissie op Aarde.

Sacred Activations voor je praktijk

Creëer een blijvende indruk en impact als healer in je praktijk. Wil je diepgaande transformaties begeleiden en je praktijk uitbreiden met een krachtige en eenvoudige techniek? Start met de Sacred Activations Level 1 practitioner training

Ervaar de magie van Sacred Activations zelf!

Heb je al kennis gemaakt met Lord Metatron, Avebury Stonehenge & de Moses codes? Dit zijn de 3 fundering activaties die nu gratis klaar staan voor jou om  grote veranderingen in je leven aan te brengen op gebied van je spirituele gave, transitie van 3d naar 5d en levensenergie.

Zelfbevrijding met Sacred Activations

Wil je direct aan de slag met zelfbevrijding en het ontvangen van Sacred Activations op jouw prangende levensvraag? Bezoek de webshop waar ruim 100 replays te vinden zijn op gebied van de ontwikkeling van spirituele gaves, emotioneel empowerment, geld & spiritueel ondernemerschap.

11+12 november level 1 training

Wil je vandaag al starten met het leren van de Sacred Activations en live meedoen in de class van 11-12 november 2023? Je hoeft niet te wachten, je kan vandaag al  starten met de zelfstudie en de Sacred Activations ontvangen voor je eigen healing, transformatie en ontwikkeling. Neem contact op als je hier vragen over hebt of vandaag wilt starten!

Snelle en blijvende verandering met Sacred Activations

Snelle en blijvende verandering met Sacred Activations

Welke blokkade je op dit moment ook ervaart op emotioneel, relationeel of spiritueel gebied? De Sacred Activations clearen alle overtuigingen snel, krachtig en met blijvend resultaat. Veel emoties, gedachten en gevoelens zijn direct verandert na het ontvangen van een sessie met Femke. Wat wil je nu graag voorgoed veranderd zien? Neem vandaag nog contact op en doorbreek dit patroon en ontvang persoonlijke afgestemde de Sacred Activations.

Kennismaken met de Sacred Activations?
Leg een kaart..

Kennismaken met de Sacred Activations?
Leg een kaart..

Vraag het Universum…

Welke Sacred Activation kan ik gebruiken voor mijn klant, zelfhealing of als boodschap?