Zal ik blijven, of moet ik gaan?

Zal ik blijven, of moet ik gaan?

Is dit de interne vraag waarmee jij rondloopt en zak je weg in relatie twijfel? Je innerlijke leiding wil je laten weten dat blijven de optie voor nu is en dat je een dieper zelfonderzoek mag doen waar deze relatie twijfel vandaan komt. Je hoofd heeft nu in ieder geval de leiding over de creatie van je relatie overgenomen waarbij het contact met je hart afgesloten is. Wanneer deze twijfel omhoogkomt dan check je energetisch, emotioneel uit bij de ander, waardoor de relatie en de ander de verbinding mist.

Waardoor ben jij in je hoofd geschoten, welke ongemakkelijke gevoelens willen je wegwijs maken naar de onzekerheid die je diep van binnen voelt? Eventueel kun je een extra kaart voor de onderliggende oorzaak trekken als ontbrekende informatie die alles voor jou in een nieuw perspectief brengt. De zwanen vertellen je opnieuw vertrouwen te hebben in jouw capaciteiten om deze situatie in je relatie naar een hoger niveau te brengen waar onvoorwaardelijke liefde, acceptatie en verbinding plaats kan vinden. Als zwanen je pad kruisen dan vertellen ze dat het hier om ware liefde gaat.

Waardoor ben je uit de relatie vertrokken en emotioneel uitgecheckt?

Wat doet je twijfelen aan de ware liefde en de mogelijkheden van deze relatie?

Kun je van je hoofd terug naar je hart zakken, je emoties en gevoelens doorvoelen en plaats laten maken voor de universele mogelijkheden die er zijn?

Wil