Ascensie boodschap 31 augustus – 3 september

Voorlopig de laatste! Ivm. lancering Higher Love in relatie kaarten

295 Ben je bewust en ontwaakt en doorzie je de misstanden in deze wereld? Wat is je volgende groeistap die jij nu kan maken? Vechten, vingerwijzen of exposen is geen openen van het bewustzijn, maar blijven zitten in de frequentie van de derde dimensie. Zo’n 20% van het collectief bewustzijn door ziet het spel, maar wacht op de 80% als hulp en ondersteuning. Wat als de 80% nu nooit gaat komen dagen en het innerlijk werk in de 20% zit? Hoe kun je zelf uit cyclussen doorbreken die de transformaties uitstellen? Alles wat in de buitenwereld gebeurt, gebeurt ook intern en tussen relaties met geliefden. Als je vecht, vinger wijst of veroordeeld creëer je separaties met jezelf en anderen. Juist in deze separaties meer heelheid, verbinding, communicatie en acceptatie plaatsvinden, zodat er ook echt naar een hogere frequentie geshift kan worden op collectief niveau. Angst voor autoriteit, vechten tegen het systeem, wachten op de kudde terwijl je een leider bent, jezelf in frequentie naar beneden halen zijn stukjes waar je naar kunt kijken om naar het volgende level in bewustzijn te shiften.
330 Je mag je verder bewust worden van je creator capaciteiten en hoe je deze dagelijks inzet om het leven voor je te laten werken. Het Christus Bewustzijn is op Aarde om je te herinneren op zielsniveau dat je over dezelfde capaciteiten als God-Christus beschikt. Dit is één van de hoofddoelen van de mens op Aarde om weer te herinneren dat alles energetisch-informatief is en buigbaar in een andere vorm. Energie manipuleren, buigen en sturen liggen aan de basis van healing, veranderen van je mindset en creatie. Alles wat je kunt bedenken, kun je creëren. En zo wordt je realiteit al gecreëerd gebaseerd op alles wat je al bedacht had en dacht dat waarheid is. In welke situatie ben je vergeten dat je een creator bent en heb je je co-creatie laten liggen? Waar leef je vanuit je hoofd, zet je je vast in limitatie terwijl je creator capaciteiten je het antwoord geven?
467 Het thema verantwoordelijkheid komt om de hoek kijken. In welke vorm voel je je verantwoordelijk, wie zijn zorgen draag jij op je schouders en waar verlaat je jezelf omdat je denkt dat jij niet van jezelf goed genoeg bent. Hieronder haalt de schuld naar beneden, waardoor je jezelf in allerlei bochten wringt en over je grenzen heen gaat.  Vraag aan God-Creator van alles wat is om je duidelijk aan te wijzen waar jij je verantwoordelijk voelt, wat niet jouw verantwoording is. Je verantwoordelijk voelen in lichtwerk is tevens een grote sabotage die ervoor zorgt dat jij jezelf en je diensten klein houdt. Het is aan je klant om de zelfhealing op te starten en aan de slag te gaan, met wat aangereikt is. Elke healing is zelfhealing, een individueel proces met een eigen tempo. Het enige wat jouw verantwoordelijkheid is om alles van de beste versie van jezelf te geven, te gaan staan voor de expert die je bent en de ander de keuze en ruimte te geven om ermee aan de slag te gaan.
537 Zit je tussen twee transformaties in? Is het oude nog te veel alive and kicking naar je zin en kun je niet volledig in het nieuwe staan? Vraag Creator-God om je de ontbrekende informatie aan te reiken. Laat los in gedachten wat dit is, of hoe het zou moeten omdat dit de limitatie is van je mind. Jij bent degene die deze brug tot nu in stand gehouden heeft doordat je bang voor verandering bent. Hierdoor pas je je aan de behoeften, verlangens van anderen en neem je onvoldoende je eigen ruimte in. Angst voor afwijzing zit hieronder waardoor pleasen en aanpassen de veilige keuze is. Laat de puzzelstukjes van transformatie op zijn plek vallen door om de ontbrekende informatie te vragen. Verschuivingen kun je ervaren op gebied van werkgebied, relaties en/of toegang krijgen tot verloren capaciteiten en talenten.  Neem je eigen ruimte in vertrouwen in dit leven in, zodat jij volledig “ja”  kan zeggen tegen je purpose en levenswerk.
606 Luister je te veel naar de mening van anderen? Durf je onvoldoende voor je eigen leven te gaan staan en zoek je toestemming en validatie buiten jezelf? Zo leef je een uitgesteld leven, een leven wat niet van jouw is en waar je geen leiderschap over kan krijgen. Juist mensen die zich valideren aan anderen dragen unieke boodschappen, visies en meningen. Hoewel een mening persoonlijk van aard is, zie jij systemen, problemen en wat niet in de haak is of klopt. Kom voor deze capaciteiten uit, je bent hier om de verandering te zijn, niet de miljoenste kopie van anderen. Werk aan je overtuiging, je angst om afgewezen te worden voor wat jij anders denkt en ziet. Maak jezelf niet meer ondergeschikt en klein en doorzie wanneer dit getriggerd wordt. Zorg voor een creatieve (zelfexpressie) uitlaatklep, waarin je ongefilterd je zelf kan zijn. Zo kun je gaan zien hoe waardevol je bent en dat de wereld er echt klaar voor is.

Sacred Activations voor je praktijk

Creëer een blijvende indruk en impact als healer in je praktijk. Wil je diepgaande transformaties begeleiden en je praktijk uitbreiden met een krachtige en eenvoudige techniek? Start met de Sacred Activations Level 1 practitioner training

Ervaar de magie van Sacred Activations zelf!

Heb je al kennis gemaakt met Lord Metatron, Avebury Stonehenge & de Moses codes? Dit zijn de 3 fundering activaties die nu gratis klaar staan voor jou om  grote veranderingen in je leven aan te brengen op gebied van je spirituele gave, transitie van 3d naar 5d en levensenergie.

Zelfbevrijding met Sacred Activations

Wil je direct aan de slag met zelfbevrijding en het ontvangen van Sacred Activations op jouw prangende levensvraag? Bezoek de webshop waar ruim 100 replays te vinden zijn op gebied van de ontwikkeling van spirituele gaves, emotioneel empowerment, geld & spiritueel ondernemerschap.

11+12 november level 1 training

Wil je vandaag al starten met het leren van de Sacred Activations en live meedoen in de class van 11-12 november 2023? Je hoeft niet te wachten, je kan vandaag al  starten met de zelfstudie en de Sacred Activations ontvangen voor je eigen healing, transformatie en ontwikkeling. Neem contact op als je hier vragen over hebt of vandaag wilt starten!

Snelle en blijvende verandering met Sacred Activations

Snelle en blijvende verandering met Sacred Activations

Welke blokkade je op dit moment ook ervaart op emotioneel, relationeel of spiritueel gebied? De Sacred Activations clearen alle overtuigingen snel, krachtig en met blijvend resultaat. Veel emoties, gedachten en gevoelens zijn direct verandert na het ontvangen van een sessie met Femke. Wat wil je nu graag voorgoed veranderd zien? Neem vandaag nog contact op en doorbreek dit patroon en ontvang persoonlijke afgestemde de Sacred Activations.

Kennismaken met de Sacred Activations?
Leg een kaart..

Kennismaken met de Sacred Activations?
Leg een kaart..

Vraag het Universum…

Welke Sacred Activation kan ik gebruiken voor mijn klant, zelfhealing of als boodschap?