Ascensie boodschap 9-15 maart 2023

Nummer 162

162 Vanuit de 5de dimensie is er geen concurrentie en leeft iedereen zijn talenten, vaardigheden en wordt in alles voorzien wat nodig is om een vrij, blij en overvloedig leven te kunnen leven. Waar komt de energie van concurrentie omhoog die een bron van stress, tekort en zelfsabotage meebrengt? Wanneer je er mee instemt dat concurrentie echt is dan heb je een 3D excuus om niet vooruit te gaan en de wereld te laten zien wat juist jij in huis hebt.  Deze boodschap komt niet voor niets en is de uitnodiging om bij jezelf te rade te gaan. Heb je al voldoende je talenten, vaardigheden en capaciteiten erkend? Ben je anderen gaan copieren, nadoen en volgen in de hoop dat jij zo de magische sleutel in jezelf ontdekt?  Er is altijd een volgende stap in de creatie van je meesterschap! Vraag jezelf af wat jouw zielswerk nodig heeft om weer tot stroming te komen. Wat voor jouw is bestemd zal altijd tot je komen, als jij hier aanspraak op maakt en erkend dat jij de juiste kandidaat bent voor wat jij in de wereld te zetten hebt op jouw manier.

Nummer 205

205 Donkere gedachten kunnen omhoog komen in jezelf die je vasthouden in een staat van machteloosheid, depressiviteit en krachteloos zijn tegenover een situatie die zich duidelijk voor je zal aandienen. Wanneer je dit zo voelt en ervaart, vraag je af of er een donkere energie in je aanwezig is. Je hoeft niet te schrikken van deze boodschap omdat je zelf onbewust donkere energieën uitnodigt in je systeem die een deel van de creatie van je leven overnemen, waar jij denkt dat je het niet zou kunnen. Nu is wel het moment daar om alle donkere spirits, energieën en entiteiten die niet thuishoren in jouw energetisch systeem er uit te zetten en jouw kracht en leiderschap hier terug te nemen. Gebruik deze tool, spreek deze minimaal 3x uit met een kracht en potentie. Er is namelijk geen energie groter dan de Spirit die jij zelf bent.  “Ik doe nu afstand van alle demonen, entiteiten die zich huishouden in mijn energetisch systeem, aura en lichtlichaam en beveel om nu te voorgoed te vertrekken. Ik verbreek en hef nu alle verbintenissen, uitnodigingen, vervloekingen, betoveringen, banden en effecten op door alle levens, tijdslijnen en dimensies heen. Ik vraag aan Aartsengel Michaël om alle koorden te snijden, de energetische imprint in mijn lichaam te verwijderen en mijn lichaam, Ziel en aura te sealen met zijn helend blauwe licht.

Nummer488

488 Let het licht in je naar binnen! Hoe kun je je interne zon weer laten schijnen? Deze boodschap is een hart onder de riem voor iedereen die het contact met het licht in zichzelf even is kwijtgeraakt door de uitdagingen van het leven. Hoe kun jij meer er voor zorgen dat het plezier beleven in de dagelijkse dingen terugkomt? Soms is het een radicaal omgooien van je routine patronen wat de verlichting schenkt. Of het uitreiken en om hulp vragen, nee zeggen en het daadwerkelijk anders gaan doen. Je grootste licht in jezelf gaat schijnen, wanneer jij je dag vervuld met bezigheden die je zingeving, plezier en succes opleveren. Laat je kop niet hangen, zet oordeel buiten de deur en omarm je mens zijn die je naar een lager punt heeft gebracht. Bovendien er is niks mis met jou, je bent nog steeds geliefd en waardevol vanuit het oogpunt van bron. Dus verzacht waar jij het leven voor jezelf zwaarder heb gemaakt door vast te raken in de restricties van je hoofd. Zak naar je hart, leg je hand hier op en maak opnieuw een connectie. Nodig dan nu de wonderen, mogelijkheden aan voor die situaties die je onvoldoende het hoofd kon bieden. Voel hoe de energie je optilt, je bevestigd dat alles oké is, dat alles goed komt en dat zonneschijn onderweg is.

Nummer 641

641 Irritaties, frustraties in je relaties, werk of je lichaam zijn een aanwijzing waar je naar binnen mag gaan. Wat voelt niet kloppend en afgestemd voor jou? Waarin ben je geraakt, gekwetst en heb je dit nog niet kunnen erkennen voor jezelf? Ben je soms te zwart-wit gaan denken als bescherming voor wat je als zeer onplezierige en kwetsend hebt ervaring? In plaats van een barrière op te werpen en of je achter je emoties te verschuilen; kom uit voor jezelf, je ware gevoelens en gedachten zodat deze van je af kunnen vallen. Wat je in eerste instantie voelt, denkt en ervaart is een intensiteit, die als je deze ontvangt plaats kan maken voor mildere, realistische en heldere gedachten en kijk op de situatie. Wijs de je innerlijke storm van emoties niet af en leer deze herkennen en tot bedaren brengen zoals alleen jij dit kan. Hoe? Kom uit voor wat je werkelijk voelt en denkt en weet dat dit het topje van de ijsberg is, het gaat nooit om die ene trigger, maar altijd over wat in je onderbewustzijn wordt aangeraakt.

Nummer 660

660 Met wie heb jij het contact verbroken na het ervaren van giftig en toxisch gedrag? Wellicht bevindt je je nu nog in situaties waar dit soort energieën op de energetisch lijn heen en weer gaan. Het boek naar de creatie en in stand houden van toxische relaties mag sluiten, hierbij mogen oude gevoelens van woede,  wrok, oordeel, angst en separatie opgeheven worden. Wat heb je er voor nodig om tot algehele healing in jezelf te komen en niet langer jezelf schuldig voelen of de ander schuldig houden voor de ervaring die jullie beide op zielsniveau zijn aangegaan? Hoe weet je of dit volledig hebt afgesloten en heelheid in jezelf is gecreëerd? Hierbij ben je in een staat van zijn die neutraal is, je in volledige acceptatie van jezelf, de situatie en de ander bent. Hiermee kun je de brug slaan naar innerlijke verlichting, onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Wanneer er nog sterke emoties omhoog komen dan is er nog sprake van onverwerkt verdriet, pijn en onvoldoende inzicht in de creatie van deze relaties.

Had je deze boodschap gekozen en wil jij jezelf bevrijden van Toxische relaties en hun invloed hiervan nog steeds op je dagelijkse ervaring van vrij zijn? Kun je nog niet je hart openen en liefde ontvangen van je partner en naasten? Opgroeien in toxiciteit of een relatie met een narcistische persoon kunnen hun beschadigingen achter gelaten hebben. Waardoor jij misschien nu wel je mannetje staat, maar nog niet kan verzachten, vertrouwen en hulp kan ontvangen. Wil jij hier hulp bij neem contact op via onderstaand formulier. 

    Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

    Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

    Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

    Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

    Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!