Ascensie boodschap 23 februari – 1 maart 2023

Nummer 317

317 Wat als ik zal slagen? Wat als ik werkelijk krijgen waar ik zo naar verlangen? Wat als ik echt die onvoorwaardelijke liefde, steun en gedragen zijn zal ontvangen? Wat als, wat is jouw wat als? En wat zijn je angsten om dit te manifesteren en creëren. Wanneer een nieuw zielsverlangen in je bewustzijn is gekomen en je over tot creatie gaat dan komen direct de mitsen en maren (overtuigingen) in je hoofd. Als je deze geloofd en het predikaat waarheid geeft, dan ben je direct uitgeschakeld en zal gepaste afgestemde actie uitblijven. Wat wil je zo graag manifesteren dat er direct een angst omhoog komt: wat als het me wel zou lukken? Wat als ik werkelijk krijg wat ik al zo lang verlang? Deze angsten onderdrukken de potentie van de creatie van je verlangens. Elk zielsverlangen of inspiratie komt vanuit je Bron en ligt in de lijn van de creatie van je levenspad. Het is aan jouw, wanneer je hier voor gaat staan en in jezelf de kwaliteiten en vaardigheden gaat claimen die tot waarlijke creatie zal leiden. Wanneer ga jij je zielskracht erkennen?

Nummer 512

512 Liefdes bommetjes willen in jouw leven vallen en je aangeven waar jij opnieuw je mag committeren aan de liefde die aan je zijde staat. Je wordt uitgenodigd in de vraag of je opnieuw JA zou zeggen tegen de ander, zoals hij/zij nu voor je staat. Als het antwoord nee is dan mag je een innerlijk onderzoek opstarten en kijken waar je de verbinding met de ander bent kwijt geraakt. Is hereniging mogelijk of is je vertrouwen te ver geschaad en je verlangens te ver op de lange baan geschoven? Deze reality-check nodigt je uit om opnieuw onvoorwaardelijke liefde te onderzoeken en of jij onvoorwaardelijk achter en voor het geluk van jezelf staat. Als je de hoop bent verloren, wat creëert het vasthouden aan een verbinding die al overgegaan is naar een andere vorm? Als je nog geen partner hebt, dan opent zich een nieuw verlangen om je open te stellen voor liefde in je leven. Durf jij je opnieuw open te stellen en je de liefdespartner aan te trekken waar je zo behoefte aan hebt? Heb jij al een relatie waar je content en vreugdevol over bent kijk hoe je deze een nieuwe energie kan inblazen die tot een diepere verbinding met elkaar leidt.

Nummer 559

559 Steek je figuurlijk je kop in het zand en denk je dat onwetendheid een zegen is? Met de continuerende hogere frequenties kan het nu voor jou intenser en moeilijker zijn voor om oud trauma los te laten wat vrij komt uit je lichaam. Vooral je hoofd, ego kan hier een grote spelbreker in zijn aangezien deze de functie heeft om jouw te willen beschermen tegen gevaar. Je ego heeft moeite om echt gevaar te onderscheiden van uit je comfort zone komen en geconfronteerd te worden met nieuwe informatie. Je ego is hierin niet fout of verkeerd maar kan je op een dwaalspoor brengen die je verder van de ontwikkeling en bevrijding van je ware zelf afleidt. Je kan je focussen op alles willen weten, voor dat je keuzes maakt die tot zelfbevrijding zullen leiden. Echter is de keuze ik wil mezelf bevrijden van, de katalysator die ware verandering in gang zet. Wat wil je met je hoofd begrijpen, wat alleen een loslaten en vrijmaken in je lichaam vraagt? In energie kan alles losgelaten en gemakkelijker transformeert worden, als je je hoofd er maar buiten laat. I.pv. een antwoord te zoeken, vraag wat je lichaam nodig heeft om deze ballast die er uit wil met gemak en gratie los te laten. Vertrouw dat als je hoofd iets nodig heeft, jij de nodige inzichten van je Bron zal krijgen.

Nummer 681

681  Ga niet op zoek naar je leven, creëer het zelf. Je bent zo gewend om buiten jezelf te leven, dat je nog steeds een zoekende in de woestijn bent van anderen. Je hebt je zelfbeeld opgebouwd op basis van goedkeuring en validatie van je ouders, oude klasgenoten en of vrienden. Het is tijd om je kracht terug te nemen, zelf te besluiten hoe waardevol je bent en je te richten op hoe jij je leven voor jezelf wilt creëren. Alle antwoorden die je zoekt, zitten in jezelf. Er is geen hogere energie, autoriteit of een persoon die superieurder is dan jij zelf bent. Alle onderscheid is een illusie die je gevangen houdt in een zelf gecreëerde gevangenis van limitatie. Dus hoe jij je leven creëert, is aan jou. Je verlangens en angsten zijn zijn aanwijzers van wie jij in essentie bent. Als je nog steeds geen goed en duidelijk beeld hebt en antwoord op de vraag: wie ben ik eigenlijk? Vraag je af wat je angsten zijn, ze vertellen wie jij in essentie bent. Ook je pure zielsverlangens verhullen wie jij werkelijk bent .Elke interesse en inspiratie komt van de Bron (God) in jezelf. Welke angsten ben je bewust van geworden, welke kracht ligt hierin verscholen?  Welke verlangens draag je in je hart, dat als ze kenbaar maakt aan jezelf, jij precies weet wie jij in de kern bent.

Nummer 822

822 Dat kan alleen mij overkomen?! Wat is je recent overkomen waarbij deze gedachten omhoog kwam? Welke rampspoed en tegenspoed is je zo wel bekend dat je een volgende creatie van een herhaling op de planning hebt gezet? Of is dit je onbewuste levenshouding geworden waarin je bent gaan geloven dat succes, relaties, overvloed en gezondheid wel voor anderen zijn weggelegd, maar niet voor jou! Dit is een collectief angst programma, waar je bewust van mag worden hoe deze je leven in spiralen van herhaling creëert. Wat je onbewust doet is je toekomst creëren op basis van negatieve ervaringen uit het verleden waarin je bent gaan geloven dat dit een persoonlijk ding is. Oftewel je bent het gaan internaliseren als een persoonlijkheid. Van deze persona kun je nu afscheid nemen in de erkenning dat het leven niet in herhalingen hoeft te af te spelen als je dit kiest. Check hierbij voor jezelf hoe de communicatie met je intuïtie is, als je hierop bent afgestemd is hercreatie onmogelijk want als er dan tegenslag is, dan blijkt dit een zegen in vermomming te zijn.

Yes de eerste Live class in 2023 zal zijn op 11-12 maart 2023

Echter hoef je niet te wachten en kan je vandaag starten met de zelfstudie!

Start vandaag met de krachtige replay van de Sacred Activations level 1 class. Vanaf heden is er de mogelijkheid om te starten met de zelfstudie en te profiteren van de krachtige healing en transformatie voor je eigen ontwikkeling.

Hierna kun je live mee doen in de class van 11+12 maart (online). Gezien de transformatiekracht van deze class is het een aanbeveling om de class meermalen te volgen voor je eigen ontwikkeling en dat is reden dat je nu al kan starten met de laatste replay van deze class. Hierin kun je kennis maken met de energie, de werkwijze van de Sacred Activations en je helemaal voorbereiden om het maximale uit de live class te halen op 11+12 maart.

Wil je precies weten wat de Sacred Activations zijn, welke krachtige tools je in handen krijgt voor jezelf en je klanten in je praktijk? Bekijk de website!