Ascensie boodschap 17-23 november 2022

Nummer 126

126 Neem deze week de tijd en ruimte om jezelf over te geven aan de reset die je lichaam en jij nodig hebben. Als je geneigd bent om je binnenwereld en signalen te negeren, dan bouwt er innerlijke spanning op. Durf te zijn met wat je denkt, voelt en stil te staan hoe je nu je leven ervaart. Besef dat altijd alles in je leven in beweging is en dat veranderingen continuerend zijn. In je lichaam vinden op dit moment veel cellulaire processen plaats die ruimte maken voor alle groei in bewustzijn. Ga dus niet tegen het ongemakkelijk en onrustige gevoel in en zit er letterlijk mee, door de energie en informatie uit je te laten stromen. Wanneer er veel onrustig en ongemakkelijk is, schakel uit je hoofd en tune in bij je hogere zelf. Stel levensvragen, laat God; de Bron in jezelf het grotere plaatje zien en je geruststellen als jij het even niet meer weet. Neem de ruimte die jij en je lichaam nodig hebben om alle groei te kunnen ontvangen. Ga mee in deze flow van rust en ontspanning en je zal merken dat je leven snel weer in een opwaarts spiraal terecht zal komen.

Nummer 328

328 Maak af waar je aan begonnen bent! Reconnect met je innerlijke leiding: dit is  je weten, je voelen, je zien, je horen( ofwel je spirituele gaves). Dit zijn je belangrijkste tools zijn om het leven te kunnen leiden en creëren zoals jij het wilt. Een groot deel van je leven heb je geleefd vanuit je gedachten, niet vanuit je hart. Je gedachten hebben je alle pijn, alle angst, paniek, twijfel, schuld en oordeel aangetrokken. Wanneer je leeft vanuit je hart is er de ervaring van innerlijke vrijheid, zingeving, plezier en rust. De uitnodiging is om door te zetten in de shift van denken naar hart en te herinneren hoe je dit eerder deed. Al is het “doen” er van misleidend en wekt de illusie dat je iets moet doen, terwijl de sleutel is erkennen dat het in jou aanwezig is. GEEF NIET OP, GEEF NOOIT OP nu niet en later niet, het pad van ascensie en verlichting kent vele uitdagingen en bij elk punt waar jij op wilt geven en eigenlijk niet door wilt zetten aan de andere kant is daar de overvloed te vinden. Hetgeen je naar ‘op zoek’ ben = hetgeen je werkelijk wenst en wilt. Gebruik het pad van je verlangens, als aanwijzer waar jij door mag g

Nummer 458

458 Wat is er een hoop gaande in je liefdesleven op dit moment. Je wordt heen en weer geslingerd tussen allemaal gevoelens en emoties. Je vraagt je af waarom je partner je niet gewoon met rust kan laten zodat je je eigen leven kan leiden. Ook in familiesfeer is er veel onrust op het moment en staan veel mensen met hun ongezouten mening klaar.  Veel van je energie lijkt verdwenen, enorme moeheid valt je ten deel. Dat komt ook omdat je je altijd maar aan anderen aanpast en verantwoordelijk voelt. Wanneer laat je echte verandering plaats vinden in jezelf, door voor jezelf te gaan kiezen? Je verlangen om nu echt eens te gaan genieten van het leven je niet meer druk te maken om de sores van andere mensen, zal tot innerlijke bevrijding leiden. Onthoud dat anderen zelf verantwoordelijk zijn en dat aanpassen voor niemand wenselijk is. Soms is jezelf loskoppelen van anderen ook in de liefde, het meest liefdevolle wat je kan doen. Wees niet bang om te verliezen, ook als er niet meteen meebewogen wordt naar de nieuwe versie van jezelf, zal altijd iedereen bij je blijven wat voorbestemd is. Dit healingproces komt van binnenuit en je wordt begeleid door Gidsen op weg naar hogere liefde. 
 

Nummer 725

725 De uitnodiging ligt klaar om echt te gaan onderzoeken waar je jezelf en het leven nog afwijst door zelfkritiek, schaamte en jezelf verlaten door je aan te passen aan de mening van anderen. Ben je deze gevoelens tegen gekomen in de afgelopen weken? Is het licht, plezier en optimisme voor het leven uitgedoofd?  Heb je last (gehad) van depressieve gevoelens en valt de donkere tijd die is aangebroken als een zware deken over je heen? Wijs deze donkere delen; je schaduw niet meer af. In gevecht zijn met schaduwdelen van jezelf die als fout en verkeerd voelen, kost heel veel energie en brengt je in een neerwaarts spiraal van schuld en schaamte. Keer juist naar binnen en laat de onderste steen boven komen, door te stoppen met jezelf af te wijzen, zal het inzicht tot je komen. Samen met het inzicht en acceptatie van deze levensles, komt levensenergie weer vrij en zal stromen. 

Nummer 837

 
837 Nieuwe informatie over wie jij werkelijk bent en waarom juist jij nu op Aarde bent wil tot je komen in je bewustzijn. Jij hebt van nature toegang tot een realiteit die lichter, liefdevoller en eerlijker is. Je hebt altijd al je innerlijke vraagtekens gehad bij mensen, dit kan zich vertaald hebben in angst voor mensen, angst voor aanraken, gepest worden of rebels zijn. Juist nu is het belangrijk om controle te krijgen over jouw innerlijke kracht en gewaar te zijn waar je je aanpast aan de mensheid, waar jij niet toebehoort. Deze mensen zijn niet verkeerd, dus blijf uit de menselijke creatie van schaamte en schuld, wel is het degelijk de bedoeling dat jij je los gaat koppelen van deze negatieve ervaringen. Jij bent hier om lichtcodes, wijsheid & informatie op Aarde te gaan leven d.m.v. het gehoor geven aan de inspiratie & boodschappen die je al doorkrijgt. Je talenten zijn ook hier precies op aangesloten. Voel jij deze groei ook, hou jezelf niet meer tegen en zeg JA tegen je sterren missie op Aarde.

25+26 februari 2023 nieuwe Sacred Activations Level 1 Class

Start vandaag al met leren en sluit aan live in de class.

44  Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl