Ascensie boodschap 6-12 oktober

Nummer 237

237 Zit je vast in je ego? Ben je bang om je hoogste goed te ontvangen? Wat zal er in je leven veranderen als je werkelijk krijgt wat je verdient? Ben je klaar om te leven vanuit je Goddelijke wil en af te stemmen op het uitrollen van je hoogste potentieel? Verwar jezelf niet met ego vragen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik kan, ik weet niet of ik het wel verdien of waar kan maken. Vanuit je Hoogste potentieel en connectie met God in je is alles beschikbaar wat je wilt. Dagelijks je richten tot God in jezelf, welk potentieel mag ik vandaag kiezen? Als ik vanuit mijn huidige potentieel leef, welke keuzes passen hier dan bij? Welke verlangens volg ik in vertrouwen? Waar zeg ik dankbaar nee tegen omdat het bij mijn oude kleine versie van mezelf hoort? Volg het pad van je innerlijk potentieel en deze zal je de weg leiden.

Nummer 311

311 Ben je bang om vooruit in je leven te gaan? Zie je de toekomst soms somber tegemoet? Twijfel je aan je eigen capaciteit om keuzes te maken vanuit je innerlijke leiding? Sommige mensen bevriezen als ze worden uitgenodigd in hun grootsheid te gaan staan. I.p.v. terug te keren in het vertrouwen van hun creatief potentieel, geven de leiding aan hun hoofd die gaat twijfelen, beschermen en kleine keuzes maken. Kleine keuzes lijken dan ook veiliger om vast te houden aan wat je al weet. Je creatief en innerlijk potentieel weet altijd de juiste weg als je committeert aan je innerlijke groei. Wat je nu tegenhoudt zijn oude herinneringen van trauma, overleven en strugglen om op dit plek te komen wat je weet dat mogelijk is. Laat deze informatie los uit je lichaam, zodat je niet meer bevriest, in gevecht gaat met jezelf, je gaat verstoppen of op de vlucht gaat voor je ware gevoelens. Wat je ook nu ervaart, je bent sterker dan deze innerlijke struggle. Focus je op wie je wilt zijn en kies voor het openen van een nieuwe realiteit in jezelf.

Nummer 486

486 Ben je ingetapt op het collectief bewustzijn van lijden? Geloof je dat je alleen kan groeien door pijnlijke ervaringen en uitstel van het gebruik van de creator in jezelf? Dit is een programma, die zegt dat pijn en lijden vereist zijn om te komen tot persoonlijke groei. Er zijn zo veel verhalen in het collectief dat lijden je dichter tot de Bron in jezelf laat komen, dit is een leugen, het tegenovergestelde is waar. Het bewust worden van lijden in deze realiteit is een waardevolle leraar die je verteld dat het lijden afkomstig is van leven vanuit de limitatie en beperking van je hoofd. Op alle plekken en situaties in je leven waar je geen uitkomst ziet en je ervaart dat je vast zit (hulpeloos, machteloos, krachteloos,gefrustreerd, verbitterd, wrok, boos) zijn plekken waar het 3D lijden gevoed wordt. Laat de energie van God – de Bron door deze situaties heen gaan en je leiden naar de uitkomst die je tot innerlijke vrede, vreugde en liefde brengen.

Nummer 639

639 Ervaar je emotionele stress en slapeloze nachten? Onderzoek welke invloed altijd aan staan voor anderen, aan staan voor tv/internet of aanstaan voor een andere vorm van informatie je op dit moment nadelig beïnvloedt. Je zal merken dat gemoedsrust terugkeert als je secuur bent met wat je emotioneel, energetisch, straling en informatie gewijs tot je neemt. Vraag je af wat het continu AAN staan je oplevert en wat je onbewust probeert te onderdrukken? Wanneer je merkt dat je hypergewaar bent, dan is nu het moment om hier mee aan de slag te gaan. Hyper ingetuned zijn op alles en iedereen om je heen komt vanuit oude angst en onveiligheid ervaren te hebben in je jeugd. Dit heb je jezelf aangeleerd om te beschermen, echter dient het niet meer en put het je uit omdat je op alles in getuned staat. Wat heb je nodig om in veiligheid, controle terug te keren bij jezelf? Je bent veilig, je bent capabel om je eigen leven vorm te geven en te leven.

Nummer 831

831 Emotioneel eten vraagt je aandacht. Wat probeer je weg te drukken met het innemen van voedsel wat tot de creatie van ziekte of ongemak leidt of tot het dempen van je zenuwstelsel, wat voor korte duur zal zijn? Heb je een beschermingsschild (overgewicht) om je heen gebouwd kijk waar je je nog onveilig voelt met je gedachten? Op de plek van je buik zit boosheid, verdriet, bitterheid, controle en het onvoldoende kunnen verteren van je ervaringen in je realiteit (die je onderdrukt door eten).  Op je dijen logt wrok van pijnlijke relaties, frustratie, ongeduld en gevoelens van inbreuk in je veiligheid opgeslagen. Tevens op je dijen sla je trauma op uit je kindertijd. Je billen tot slot is boosheid naar mannen en vrouwen en diepe opgeslagen razernij. Welke gevoelens druk je nu weg, welke behoeftes liggen hieronder die gezien mogen worden? En wanneer ga je over je eigen grenzen heen, wat je probeert met emotioneel eten op te lossen. Je bent groter, dan de emotie, laat t loskomen en bedank je lichaam voor het aanwijzen en dragen. 

8+9 oktober  Sacred Activations Level 1 Class

44  Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl