Ascensie boodschap 13- 19 oktober

Nummer 48

48 Wederom een boodschap met aandacht voor de dieren uit het dierenrijk. Dieren zijn Gidsen, healers en komen altijd met een belangrijke betekenis op je pad. Heb je huisdieren en zijn deze ziek of vertonen ze naar gedrag, bekijk welke angst ze naar jou reflecteren. Alle dieren zijn heel en als je nog verdriet hebt over een dier uit de hemel, ze zijn nu in aanwezigheid bij je om je weer te laten voelen, wanneer hun lichaam nog bij je was. Wil je healing geven aan dieren om je heen vraag of hun hogere zelf de healing wilt ontvangen. Soms willen dieren loskomen van een lichaam wat niet meer te healen is. In het geval dat healing gewenst en gevraagd is stuur ze visualisatie van 5D onvoorwaardelijke liefde en bevestiging van al heel zijn. Visualiseer ze in een bubbel van liefde, acceptatie, gezondheid en zelfvertrouwen en bedank ze voor het gidsen en hun aanwezigheid in jouw realiteit.

Nummer 188

188 Met deze boodschap mag je intunen op de signalen die je lichaam geeft omtrent het innemen van medicatie, supplementen of andere stoffen die niet in je lichaam van nature horen te zijn. Waar medicatie een bijdrage kan zijn om het proces van zelfheling te ondersteunen is het gebruik van supplementen en zelfs kruiden niet onschuldig. Voel je al een tijd weerstand op bepaalde inname of denk je nu direct bij het lezen van deze reminder aan iets persoonlijks voor jezelf? Onderneem dan opnieuw actie door te luisteren naar je innerlijke stem en mogelijk nieuwe professionals te zoeken die op jouw pad van healing horen en een grotere bijdrage voor jouw en je lichaam kunnen zijn. Ben je healer en kamp jezelf met de creatie van ziekte? Hierbij de liefdevolle reminder dat je je eigen healing potentieel saboteert. Jij draagt de intuïtieve antwoorden, sleutels om tot zelfheling en onderzoek te komen. Deze creatie hoort bij je missie en purpose leven op Aarde waarbij je anderen mag helpen bij alle ontdekkingen die je zelf doet.

Nummer 266

266 Zit je vast in de overtuigingen dat anderen beter zijn dan jij? Kijk je naar buiten en misken je jezelf en je eigen talenten? Gebruik de reflectie van anderen om jezelf te motiveren, inspireren om die delen in jezelf naar voren te laten komen. Zet jezelf niet langer vast in het verhaal dat je iets niet kan, dat dingen onmogelijk zijn en dat een ander bevoorrecht is. Dus draai het om en stel jezelf de vraag wat is er voor nodig om dit te laten werken voor mij?! Sluit boeken naar oude ervaringen en start vandaag met een nieuw begin. Elke keer als je teruggrijpt in gedachten naar wat onmogelijk is, dan haal je het verleden in het heden. Je hoeft het verleden niet af te maken om vandaag de nieuwe versie van jezelf te claimen en te leven. Wat wil je? Jezelf nog langer vergelijken en of de stap zetten in de persoon die je wilt zijn.

Nummer 540

540 Waar stoei je met het begrip geld en tijd? Als je zegt: ik heb geen tijd, dan ga je dit creëren om te bewijzen dat je standpunt ‘ik heb geen tijd’ klopt met de werkelijkheid. Gebruik je magie en vertel jezelf een ander verhaal, ik heb alle tijd om mijn plannen tot uitvoer te brengen, ik vertrouw op divine timing dat als ik klaar ben, het ook klaar is. Waar duw je geld uit je realiteit door jezelf vasthouden in het verhaal: ik heb geen geld, er is niet genoeg geld, ik kan geen geld creëren. Hetzelfde geldt voor geld…alle overtuigingen en verhalen die jij jezelf vertelt ga je creëren om je standpunt in stand te houden. Dus geld komt altijd precies op het juiste moment, ik heb altijd meer dan genoeg geld en geld komt gemakkelijk naar mij toe.  Welke ander verhaal wil jij jezelf vertellen en het Universum je in laten begeleiden in het creëren van je nieuwe verhaal?

Nummer 781

781 Lichtwerkers directe manifestatie van je licht wordt gevraagd door je nu af te vragen waar je weggelopen bent van je missie op Aarde en jezelf hebt vastgezet in de 3D matrix. Stap uit het lijden en struggle van de matrix en zie hoe je hier in geglipt bent. Heb je weer te veel en te lang jezelf vastgezet in stress, je hoofd voorrang geven op de creatie van je leven of ben je te veel gegrepen door nare situaties. Stap figuurlijk uit hetgeen wat je vasthoudt in pijn, verdriet en boosheid. Gebruik je sensitiviteit niet langer als excuus om uit je eigen empowerment weg te blijven. Yes de transformaties gaan snel, de uitdagingen zijn intens waar jij vanuit in contact met je eigen innerlijke leiding hier doorheen mag bewegen. Dus zet je grenzen, zie waar je je verantwoordelijk voelt voor het leed van anderen en waar je energie weglekt naar negatief gedrag van derden. Je wordt gevraagd om in je potentie en kracht te gaan staan door zelf het evenwicht te creëren en de lijnen uit te zetten voor hoe jij het wilt. Laat je leven niet meer dicteren door anderen of wat ze beleven want dit is waar jij inschikt, jezelf klein en afhankelijk maakt van de chaos om je heen. Ontvang een heel groot wit ligt als krachtig schild tegen psychische aanvallen en het inbreken op je hartenergie. Sta er boven en schijn je licht als nooit te voren, zodat projectes van jaloezie, onbegrip en slachtofferschap je niet zullen bereiken.

8+9 oktober  Sacred Activations Level 1 Class

44  Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl