Ascensie boodschap 22-28 september 2022

Nummer 222

222  Welke vermeden conflicten spelen er op relationeel niveau? Waar brengt irritatie, frustratie over anders denken en zijn je in conflict met elkaar? Speelt er een onbewuste machtsstrijd af van gelijk willen hebben? Wat wil jij? Geluk of gelijk? Leven in onmin, ongemak omdat de ander anders is als jij? Kies voor harmonie, empathie en hernieuwen van vriendschap in relaties waar je elkaar onbewust pijn doet vanuit een gebroken hart. Koppel je los van oorlog en strijd in relaties en gebruik het huidige conflict als keuze om in vrede en acceptatie te zijn dat mensen nu eenmaal hun eigen keuzes mogen maken. Breng de energie van optimisme, vertrouwen dat verbinding en samenzijn kan bestaan en dat wanneer één persoon het vuur staakt, vrede terug kan komen in het hart en bewustzijn.

Nummer 291

291  Leef je in onmin met je familie, buren of collega’s? Waar mag je je loskoppelen van conflict, 3D overtuigingen dat vechten en voor jezelf opkomen vanuit strijd, boosheid en razernij meer creëert? Laat je niet langer meezuigen in het negatieve massabewustzijn van woede, haat, separatie en oordeel. Waar beïnvloedt deze negatieve emoties en de voeding van separatie van buitenaf (me-dia) je kijk op je medemens? Waar creëer je onbewust mee aan negativiteit door oude gewoontes en patronen? Waar houdt je ego je in een staatsgreep door onverwerkte oude pijn van afwijzing, anders zijn en verlaten zijn door papa/mama? Staak het innerlijk vuur zodat healing en loslaten kan plaatsvinden en alle conflict energie die ook verwoestend is in je lichaam en destructieve emoties in stand houden. Sta jezelf toe, wat je ook in deze staat gevangen houdt om hoger bewustzijn je te laten bevrijden van de traumatische herinneringen van oorlog, strijd en in onmin zijn .

Nummer 535

535 Alle persoonlijke beperkingen zijn een illusie en als deze een illusie zijn? Welke verlangens, manifestaties mogen dan nu plaatsvinden als je in de energie van dat alles mogelijk en beschikbaar is gaat staan? Om het pad van je ziel te volgen en je purpose te creëren mag je controle loslaten en onderzoeken waar je problemen en blokkades op je weg werpt die onnodig zijn. Vraag het Universum om dagelijks je dag te vervullen met de energie van mogelijkheden. Wanneer je dit nog niet kan creëren, dan leef je in oorlog met je mind. Je gelooft nog dat de beperkingen die je hoofd aangeven: het is goed/fout, het is verkeerd/het is slecht ofwel de polariteit echt is. Bevrijd jezelf van deze illusie door er achter te komen dat ook jij over de goddelijke creatie en bewustzijn eigenschappen bezit. Dat deze zich ontvouwen wanneer jij dagelijks het Universum met oplossingen laat komen, waar je hoofd het niet weet.

Nummer 541

541  Welk conflict ervaar je met geld? Is het conflict met een partner, over-heid of strijd in jezelf? Geef openheid van zaken, welke gevoelens je ook hebt rondom geld wijs ze niet meer af, krop ze ook niet op of ben er mee in gevecht. Gebruik de boosheid, de woede of misschien wel razernij om in je potentie, leiderschap en de kracht van zelfbeschikking te gaan staan. Wat je nu ook ervaart, hoe je ook denkt op deze manier in strijd zijn is de moeite niet waard? Gebruik je innerlijke irritaties, het onrecht die je voelt als aanwijzing waar je weet dat het anders kan. Leg de verantwoordelijk voor hoe je het voelt niet meer bij anderen. Dit is uitstellen van zelfreflectie en het in stand houden van de conflict energie. Deze energie kan je het gevoel geven dat je er mee bezig bent, echter speelt de oorlog met geld af in je hoofd, een welles/nietus, een goed/slecht? Accepteer de situatie zoals deze nu is, staak het vuur en neem de actie die je ziel ingeeft te doen.

Nummer 848

848  Wat is je lichtwerk missie? Hoe druk je deze ingevingen nog weg? Waar plaats je je zelf nog in hokjes, wijs je je uniek zijn af en blijft wie je bent verborgen.  Het lichtwezen in jou vraagt of je meer in overgave kunt zijn en jezelf en anderen niet meer in hokjes plaatsen van goed of fout. Je mag ten diepste herinneren dat je anders zijn één van de grootste giften is hier op Aarde. Door zelf uit het hokje te stappen geef je anderen energetisch de uitnodiging hetzelfde te doen. Ik ben een andere jij. Harmonie mag in groepen gecreëerd gaan worden, herinnering in de mens dat er een groepsgeest bestaat en dat het oorlogs-gen in het menselijk DNA er voor zorgt dat conflict en vechten als oplossing gekozen wordt. Welk verschil maak jij in deze wereld? Welke drager ben jij voor vrede, liefde of verlichting? Vrede op Aarde ontstaat in onszelf als de strijdbijl van in gevecht zijn met polariteit losgelaten wordt en een weten dat er echt Vrede op Aarde kan zijn.

8+9 oktober  Sacred Activations Level 1 Class

44  Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl