Ascensie boodschap 28 juli – 16 augustus 2022

Nummer 139

139  Voor jou is expansie, vooruitgang en ontwikkeling belangrijk en om je Ziel nog meer de ruimte te geven van de verlangens die in je hart liggen en gemanifesteerd willen worden. Je verlangens zijn komische orders, die wanneer verzonden een samenwerking met het Universum in gang zet. Ben je voor je gevoel te veel op een zijpad geraakt de afgelopen weken en heb je diepe behoeften aan helderheid, neem tijd en ruimte om je verlangens naar boven te laten komen en helder voor je te laten zijn. Wanneer je weet wat je behoeftes, verlangens zijn dan kun je deze communiceren en in gang zetten. Ga voorbij oude hindernissen en schuldgevoelens die je nu zo angstvallig vasthouden in jezelf. Wees bereid om ook kleine stapjes te zetten in de creatie van je levenswerk en je niet te laten verblinden door de magie die rondom het woord purpose hangt. Alles wat er in je leven gebeurd is namelijk purpose gerelateerd, de relaties die je hebt, je werk of je wel/geen kinderen hebt gekregen en de uitdagingen op je levenspad. Elke uitdaging is een boodschap in vermomming. Sta jezelf toe om hart healing te ontvangen, zodat je echt gaat voelen dat je het waard bent om voor je verlangens uit te komen en deze als kosmische order in gang te zetten. Je hart zal je dan ook aangegeven welke situaties in je leven transformatie nodig hebben. Erken voor jezelf dat je het waard bent om ja te zeggen tegen een leven waar meer liefde, meer vertrouwen, meer respect en je veilig voelen een garantie is. Ga in je scheppende kwaliteiten staan, neem actie en schrijf op wat je anders wilt. Deze ferme nieuwe keuzes geven je nieuwe energie en vertrouwen dat je in staat ben om het leven te creëren dat jij wilt.

Nummer 330

330 Deze boodschap is een aanwijzing dat je een link hebt met Lemurië en of meerdere levens in Atlantis, Avalon, Egypte en Griekenland. Als je hart open gaat, je kruin tintelt en je een gevoel van gronding ervaart, is dit een bevestiging van je lichaam dat jij hier herinneringen van draagt. Veel van je spirituele kennis komt dan ook vanuit deze oorsprong waarbij onvoorwaardelijk liefde, Christus Bewustzijn activeren één van je spirituele doelen is. Deze boodschap opent nieuwe aspecten van zielengroei, waar je nu nog niet helemaal bij kan komen. Dat is niet erg, je mag dan ook vertrouwen op de downloads die plaatsvinden en je drive om jezelf te bevrijden van de nog aanwezige ballast van een onbewust leven op Aarde. Sta ook alsjeblieft stil bij de vele groeisprongen die je al gemaakt hebt. Als je alle transformaties nog als zeer intens ervaart onderzoek je gedrag die nog gelinkt is aan het lijden, overleven en strugglen op Aarde. Je keuze om jezelf hiervan te bevrijden start een proces op waarbij je bewust wordt waar je nog in angst, controle, wantrouwen en vanuit je hoofd leeft. Laat het Gouden Licht in je hart aankomen (communiceer met God; de Bron in jezelf) en laat je herinneren dat er ook andere mogelijkheden zijn voor je leven op Aarde. Blijf ook het grotere geheel zien voor de creatie van je leven, die stap voor stap gaat, met vallen en opstaan en waarbij de aanhouder altijd zal winnen.

Nummer 361

361 Oude wonden van het innerlijk kind die geleid hebben tot je afsluiten, eenzaam voelen in verbinding met anderen en verlangen naar thuiskomen mogen geheeld worden. In je ligt een diepe wond en overtuiging dat je het onvoldoende waard bent om gesupport, ondersteund en aangemoedigd te worden. Je bent nog steeds gewend om je eigen verlangens, doelen voor dit leven opzij te schuiven. Negeer jezelf niet meer, negeer je innerlijke leiding niet meer en open je hart voor moeder liefde. Je verdient om de moeder in jezelf, die je voor anderen bent voor je eigen innerlijk kind te laten verschijnen. Je hoeft je niet meer te verstoppen achter je emoties en vooral sterk te zijn. Sterk zijn is een oud masker die al een tijdje afgevallen is, echter heb je nog de neiging om hier terug naar te grijpen. Kom op voor jezelf, neem je eigen ruimte in vanuit liefde en laat de mensen om je heen zien wie je werkelijk bent. De vele lichtmeesters met moeder energie zijn bij je om je hart te openen voor jezelf – ga in gesprek met Moeder Maria, Isis en of Quan Yin om je hart te openen en emoties te uiten en Goddelijke steun te ervaren.

Nummer 579

579 Oude wrok mag losgelaten worden zodat je repeterende patronen uit het verleden los kan laten. Je hebt de neiging om vergeving niet toe te staan omdat er een onderliggende sabotage laag is – breek dit zielencontract open zodat transformatie op alle niveaus plaats kan vinden. Je hebt moeite om voorbij de gevoelens van teleurstelling te komen. Teleurstellingen ontstaan in je relaties. Het verkeerd inschatten, het openstellen voor mensen die je vertrouwen beschaamd hebben en misbruik hebben gemaakt van je goedheid. Zo ervaar je dit nu, als je nu eerlijk terugkijkt dan was deze versie van jou nog zo laag in eigenwaarde, zelfrespect en zelfvertrouwen. Vanuit innerlijke pijn ging je relaties aan in de hoop dat de ander de pijn zou kunnen laten verdwijnen. De leegte, het verdriet dat je vanaf je geboorte al bij je draagt is een “gat” die jezelf mag terugvinden. Het is de connectie met God in jezelf, de verbinding met het grotere creator van alles wat is. Er is geen mens, dier of andere verbinding die dit healen kan. Vergeving opstarten is het proces in gang zetten om oude emoties en gevoelens los te laten uit je lichaam, zodat herinneringen van deze oude pijn niet meer omhoog hoeven te komen in relaties met anderen. Druk de wrok, boosheid niet weg zodat het verdriet eronder losgelaten kan worden en jij weer vrij kan zijn. Om meer bewustzijn te creëren mag je belangrijke personen in je leven voelen of er nog wrok of boosheid zit, pak de gift van groei en bewustzijn nu op. Wat mocht je leren in deze situatie? In plaats van je hart te sluiten; dit gebeurd me nooit meer. Vergeef jezelf en de ander, zodat je echt energetisch verder kan.

Nummer 814

814 Om je hart te openen mag ruimte geschept worden en alles wat je energetisch uitput mag uitgesproken, opgeruimd en aangegaan worden. Kies ervoor om je levensenergie terug te eisen en alle open hoofdstukken te beëindigen. In het energetisch nieuw jaar (maya  kun je met een schone lei beginnen, dat kan niet als er nog van alles op je bordje ligt. Als je denkt deze boodschap is niet voor mij, dan ben je op dit moment in de ontkenning wat je uitput, waar je je zorgen over maakt en wat op emotioneel en energetisch niveau een impact heeft. Ben je de afgelopen tijden zo moe en futloos geweest, dit is je onderbewustzijn geweest die zich verder heeft geopend om deze situaties in je bewustzijn te brengen. Laat een volledige upgrade plaatsvinden en schrijf op wat je anders wilt. Hoe eerlijker je bent, des te duidelijker wordt het wat je te doen hebt en waar jij de grote schoonmaak doorheen mag halen. Je zal merken dat als hier je focus naar toe gaat je ook contact kan maken met de drive, de kracht en moed die hiervoor nodig is. Breng alles vanuit het donker naar het licht en krijg toegang tot het grotere geheel en pak de gifts wijsheid, groei op en laat de rest los.

8+9 oktober  Sacred Activations Level 1 Class

44  Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl