Ascensie boodschap 2-8 juni 2022

Nummer 472

472 Heb je al opgemerkt dat je veel sneller kan manifesteren? Alle frequentie verhogingen van de afgelopen 2 jaar maken het mogelijk om sneller je verlangens te manifesteren. Hoe je manifestatie precies werkt voor jou is het bewustzijn tussen, hier heb ik om gevraagd en zo heb ik het ontvangen. Omdat er nog wel eens een verschil (het is altijd beter!) kan zijn tussen wat je vraagt en het ontvangen, kunnen je manifestaties nog wel eens niet opgemerkt worden. Soms heeft een subtiele gedachten, “oh dat zou ik wel willen” ook al genoeg manifestatiekracht om het divine timing op je pad te brengen. Wanneer je dit hebt gedaan vanuit jaloezie, angst of tekort, dan zal je merken dat het niet verschijnt in je realiteit. Wanneer je neutraal was over je vraag of goed kon voelen hoe excited het zou zijn, als ook jij dat zou kunnen doen/ontvangen of hebben, dan zal je opeens merken wow het is er, hier heb ik toen om gevraagd in de energie. Dit is het belangrijkst om te onthouden! Manifesteren is spelen met energie.

Nummer 654

654 Onderzoek waar je voelt dat je vastzit in het financiële overheidssysteem en de overtuigingen die hierbij horen. Ontvang je overheidssteun, financiën of heb je dit ontvangen in het verleden? Vaak houden mensen de creatie van hun leven en verlangens in, het onbewuste idee is ontstaan dat je mogelijkheden zijn beperkt omdat anders je financiële vangnet wegvalt. Voel je je onbewust afhankelijk van deze steun en voelt dit niet langer fijn? Erken dat jij je gehele wezen, lichaam een bron van creatie is en dat geld van alle kanten naar je toe kunnen komen. Hoe kun jij je power nu terughalen door de creatie mogelijkheden weer in eigen handen terug te nemen. Wijs de angsten die je voelt niet af en koppel je ook los van het collectief bewustzijn, zodat jij bij je eigen waarheid, weten kan komen.Besluit ook tot het inzicht te komen wie jij wilt zijn en hoe je hier vanuit je hogere zelf mee om wilt gaan. Welke positie en erkenning wil jij jezelf geven? Vraag het Universum om je de relevante inzichten te geven, die je bevrijden uit dit gelimiteerde web.

Nummer 714

714 Deze boodschap is voor alle lichtwerkers en starseeds om meer met je onbewuste gaves naar voren te stappen en je in te zetten voor verlichting van de mensheid. Laat je niet afschrikken door de grootsheid die je nu voelt, dat is een herinnering van wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen. Hoe voel je e geroepen om eerst op kleinere schaal het voorbeeld te zijn en een verschil te maken in deze wereld? Ga eens in gedachten in het centrum van je woonplaats staan en stuur compassie, universele energie en licht het dorp/stad in. Open je hart en vraag God-Creator van alles wat is om door je heen te werken en als je je Starseed oorsprong kent vraag hen ook een energetische bijdrage te brengen. Sta ook open voor de Aardse vertaling want wat houdt je roeping en levenswerk nog meer in? Wat kom jij in de wereld brengen, dat de mensheid letterlijk op andere gedachten brengt en inzicht geeft in hoe onvoorwaardelijke liefde door de harten kan stromen. Welke oplossingen, uitvindingen, kijk op het leven, levenswijsheid of natuurlijk verlangen wat jij in de wereld zou willen, ben jij drager van? Open up, open up, open up en volg je innerlijke leiding.

Nummer 809

809  De shifts die je nu doormaakt gaan snel. Soms kan je vastzitten in het moment en overweldigd zijn door de vele upgrades en loslaat processen die veelal puur lichamelijk zijn. Er wordt zo veel lichamelijk losgelaten zodat je vrijer en blijer je voelt en door het leven heen beweegt. Letterlijk en figuurlijk vallen oude maskers af en kom je steeds meer in aanraking met de kwetsbaarheid, van de puurheid van je Ziel. Herinneringen dat je je eigenlijk nooit hier thuis heb gevoeld komen tot je en ook de schrik van de wreedheid en lelijke kanten van mensen. Je hebt muurtjes voor je hart geplaatst die steeds meer oplossen in het niets. Je bent dan ook in staat om in je hartekracht te blijven staan omdat je weet hoe de mens in zijn algemeen kan denken. Wat anderen beleven projecteren ze; het zijn spiegels die niks over jou als persoon zeggen. Dat heeft het nooit gedaan; je aanpassingsvermogen aan het gelimiteerde menselijke ras begint te verdwijnen. Je wil niet meer één van hun zijn; je wilt jezelf zijn en je snapt dat één van hun geen oordeel is maar een erkenning van de mens die nog vastzit in 3D. Je ziet het, je weet het en je voelt het en het lukt je steeds beter om je hart open te houden met compassie en hoger begrip.

Nummer 835

835 Repeterende patronen blijven hun kracht houden wanneer je ze blijft herhalen in je communicatie naar anderen Toen dit, zus zo en dat en dat, dit zijn de inleidingen net zoals ja-maar die een signaal zijn van onverwerkt verdriet, afgesloten bewustzijn en het persoonlijk maken van het patroon aangeven. Dit is hoe creatie werkt, elke keer als je weer hetzelfde verhaal verteld, dan breng je de energie van het verleden in het heden en de toekomst. Ergens zit er een persoonlijke bevestiging, gehechtheid of geloof dat wat gebeurd is echt waar is. Bijvoorbeeld je bent ooit uitgescholden door iemand die je dierbaar was. Omdat je van deze persoon houdt, ben je gaan geloven dat dit moment van die ene uitlating waar is, dat dit echt van betekenis is en zegt over jou dat je ongeliefd, onderwaardeert en of fout bent geweest. Vaak blijft het aan je vastpakken en repeteren in je hoofd omdat het een leugen was, het was de energie van leugens die je in een looping gevangen houdt. Vertel jezelf een nieuw verhaal, wie wil je zijn met het verhaal wat je al kent? Hoe wil je letterlijk dat dit sprookje eindigt? Als jij dit sprookje tot een wensbaar einde kan leiden, welke rol neem je dan nu op je? Dit is hoe je je patroon doorbreekt.

2 + 3 juli  Sacred Activations Level 1 Class

De eerste lichting Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl