Ascensie Boodschap 21-27 april

Nummer 94

 Duizelt het je van alle veranderingen die zich één voor één aandienen? Je bent stukjes kracht van het ego aan het loslaten zodat je Ziel hier naar voren kan komen, ook wel de donkere nacht van de Ziel genoemd. Je kunt meerdere donkere nachten van de Ziel ervaren die je je bewust maken waar je leeft vanuit de kracht van je ego/mind en je vasthoudt aan de structuren van de derde dimensie als controle, angst, tekort, limitatie en oordelen. Je Ziel heeft deze groei ingezet in samenspraak met je Hogere Zelf en oude schaduwdelen van jezelf laten los. Hierdoor kun je het contact met jezelf en je leven zijn kwijtgeraakt en sterk de behoefte hebben om op jezelf te zijn en te processen. Vergelijkbaar met een rups in een cocon, die ook zijn innerlijk werk doet om tot gedaantewisseling te komen. De eerste donkere nacht van de Ziel zal meestal het donkerst zijn, een externe trigger die je doet twijfelen aan je leven zoals je deze kent en ervaart zet het proces in gaan. Heb vertrouwen dat wat aan je wil verschijnen in je bewustzijn je hoogste goed is. Een deel van het ontwaak proces is jezelf loskoppelen van de realiteit die je dacht die echt was; opgroeien in de matrix. Je Ziel gidst je door deze situatie heen en het proces kun je vergemakkelijken door naar binnen te gaan en daar in gesprek te gaan. Welke externe trigger (ervaren van vaak diep ongeluk, onvrede en menselijk lijden) heeft deze donkere nacht van de Ziel ingeleid? Het ego deel die dit stukje in stand heeft gehouden brokkelt los zodat jij bij de waarheid en het aanschouwen observeren van de realiteit zoals deze is zichtbaar wordt. Dit is de ware purpose van helder zien; de waarheid zien; observeren het gedrag van mensen en bewustzijn wat ze hiermee creëren. Laat alle weerstand op deze verandering die al in gang gezet is los, zodat jij deze met meer gemak, compassie  en liefde voor jezelf kan integreren.

Nummer 437

Heb je de innerlijke roep gehoord om je uit te spreken je waarheid te delen? Hou je giften en gaves niet meer in en deel ze op jouw eigen en unieke manier met de wereld. Kijk waar je je vastzet in: ik weet nog niet genoeg, ik moet nog meer leren\ bang om verkeerde dingen te zeggen\ ik moet alle antwoorden hebben\ ik moet wat zeggen dit zijn lagere frequenties die je pushen en er uiteindelijk voor zorgen dat je niet in beweging komt. Vraag God-Creator van alles-wat-is om je hart, keel en kruinchakra met elkaar te verbinden en uit te lijnen. Leg je hand op je keel en vraag wat er gedeeld wilt worden, voor wie en vertrouw de ingevingen die je krijgt. Voel vervolgens waar jij het beste in bent: ben jij de stem van het collectief bewustzijn? Of zeg je wat je denkt en creëert dat op de juist timing meer, voel je je geroepen om te delen wat goed voor jou is en daarmee als advies voor anderen, mag je over jezelf praten als bijdrage/voorbeeld voor anderen, heb je een diepe behoefte om over gevoelens te praten, wil je delen over business & relaties, wil je praten over wat je creatieve vuur aan zet of wil je delen uit eigen ervaring over wie je bent en wat je hier te doen hebt? Als jij de stem van het collectief bent dan mag je jezelf toestemming te geven om over alles te praten waar jij het innerlijk vuur over voelt aangaan, dit is voor jou de beste timing vermijd hierbij de ego om herkend en gehoord te worden; hiermee push je jezelf uit de timing. Sprong er een onderwerp voor je uit, hier mag jij in vertrouwen naar voren stappen dat jij voor jouw publiek alles in huis hebt om te delen en een licht bijdrage te zijn voor het collectief bewustzijn.

Nummer 580

Hoe voel je je intern geroepen om beter voor jezelf te zorgen. Deze boodschap gaat over zelfliefde, zelfzorg en dagelijks toepassen door jezelf door en door te leren kennen. Zelfzorg is niet zo zeer een dag naar de sauna gaan en daar maanden op moeten teren. Zelfzorg is een dagelijkse aandacht voor je emotioneel, spiritueel en lichamelijk bewustzijn. Zoals jijzelf door golfbewegingen gaat (ascensie en zielengroei) zo gaan alle delen van jezelf door transformaties heen. Je lichaam kan vragen om diepe ontspanning en je geest om positieve voeding. In de praktijk zou dit er uit kunnen zien als een middagdutje en luisteren naar meditatiemuziek. Je kan ook gaan sporten/bewegen om opgepikte energie en prikkels die niet van jou zijn uit je lichaam los te laten en dit af te sluiten met een healende douche of bad. Heb jij jezelf al leren kennen bij welk ritme, routine en dagelijks bezigheden je gebaat bent om meer uit je energetische dag te halen? Als je merkt dat je intentie er wel is en het je nog niet lukt om door te zetten leg je de lat te hoog, voel je je schuldig tegenover anderen, moet je van alles van jezelf of heb je moeite met stilte. In deze stilte komen namelijk gedachten en emoties omhoog; je bewustzijn gaat open die je een ongemakkelijk gevoel kunnen geven. Netflixen kan ontspannend zijn behalve als je dit doet om de stilte af te dekken. Leer jezelf aan dat emoties, gevoelens en gedachtes er mogen zijn en dat wegdrukken juist een enorme druk op stress creatie zet waardoor je aan het einde van de dag uitgeput bent en geen zingeving ervaart; omdat je zo veel moet van jezelf. Je emoties, gevoelens en gedachtes zijn opgepikt van het collectief bewustzijn, het is informatie die je met je meedraagt die je kan sturen en loslaten door te vragen; wat is van mij/voor mij relevant? Wat is van het collectief en stuur ik nu terug met bewustzijn? Emoties, gevoelens en gedachten zullen altijd onderdeel van je leven op Aarde blijven; het is één van de giften van de menselijke ervaring. Onderdrukken en wegduwen is je leven onderdrukken en zelfs op de stop knop zetten: leer leven met je emoties en krijg het plezier in jezelf en het leven weer terug.

Nummer 706

Praktiseer compassie de komende 7 dagen om meer gemak met de transformaties te krijgen die nu door je heen willen gaan, zodat je niet langer het gevoel hebt dat er een energetische en emotionele trein over je heen gegaan is. Vaak zijn mensen bang om te transformeren uit angst om de oude pijn weer te ervaren en te moeten doorleven om op een nieuw punt uit te komen. Je doorbreekt patronen uit het verleden door ze eerst te erkennen en hiermee de energie in gang te zetten dat jij de nieuwe versie van jezelf wilt zijn die dit patroon gemeesterd heeft. Direct komt omhoog waar je attachment nog zit aan dit patroon; dit is waar je nog in gevecht kan zijn, in reactie/irritatie/stress bent ten aanzien van het patroon of in de weerstand en afwijzing van de groei die plaats wil vinden. Herinner dat groeien hier één van je hoogste doelen op Aarde is en je volledig connect met alles wat het leven je te bieden heeft. Elke groeistap wordt gevierd door het universum door nieuwe mogelijkheden, wonderen en overvloed op je pad te  brengen. Na elke doorgemaakte groei heb je meer innerlijke ruimte voor je spiritueel gaves, ervaar je verlichting en voel je je meer connect het Universum. Compassie is erkennen dat bepaalde situaties in je leven een grote impact gehad hebben op de creatie van je beschermende en schaduw zelf. Je kan onmogelijk shiften vanuit hardheid, kritiek, schuld en schaamte. Met compassie en zachte ogen ben je in staat om de Gift uit de ervaring te trekken en het ingehouden verdriet, boosheid, schuld, schaamte los te laten die je leven tot nu toe verzwaard heeft los te laten. In april komen oude stukken terug, die nog niet volledig geshift zijn of een stuk verder geshift mogen worden omdat jij hier nu klaar voor bent. Gebruik de compassie om je hart en bewustzijn open te houden en de oude energieën af te laten voeren. Hoe meer je je ego ontslaat om hier controle, weerstand op te houden; des te gemakkelijker en fijner zal dit gaan en zal je merken dat je veel sneller door dit proces heen gaat.

Nummer 840

Welke situatie is nu onhoudbaar voor je, dat je op de stop knop wilt drukken? Druk ook op de figuurlijke stop knop en besef dat op deze manier doorgaan je in een rondje vast zit en elke keer met dezelfde levenservaring te maken hebt? Dit is wat je kent, ook wel je comfort zone genoemd. Ook geestelijk ongemak, emotionele stress en jezelf vastzetten is een comfort zone. Uit angst om voor jezelf op te komen en je uit te spreken, hou je vast aan dit patroon. Besef dat alleen jij hier uit kan stappen, door te zeggen en nu is dit genoeg. Ik doe mezelf en anderen dit meer aan om mee te creëren aan deze situatie. Je hebt deze personen uitgenodigd in dit leven om je deze verwonding aan te wijzen; deze menselijke ervaring te transcenderen in een hoger bewustzijn. Verruil alle bewuste en verborgen slachtoffer gedachten voor: ik kan dit, ik wil dit en ik ga het doen. Vul in voor jezelf: ik wil dit veranderen, want…., ik kan dit veranderen [God Creator van Alles wat is: open het template van ancient wisdom hier] want….en tot slot de laatste stap ik ga dit doen. Hiermee activeer je de energie die je beweging brengt. Wat kan ik anders doen of zijn, wat deze verandering in beweging zet en ik het los kan laten. Stel ook de vraag; waar voel ik me persoonlijk in aangeraakt, persoonlijk in gefaald en geloof ik dat ik onwaardig ben in deze situatie om peace, love joy & happiness te creëren? Deze boodschap is tegelijkertijd een bevestiging dat jij een Starseed bent en kennis hebt van andere planeten. Ten aanzien van deze verandering kun je diepe gevoelens ervaren hebben in het verlaten van deze planeet en je niet thuis voelen. Gebruik de bevestiging dat jij hier bent om deze ervaring, met al in je aanwezige wijsheid te shiften naar hoger bewustzijn. Je kan dit, dit kom je hier doen; open je voor de energie en ga voort in je liefdevolle kracht.

23+24 April Sacred Activations Level 1 Class

De eerste lichting Nederlandse Practitioners zijn super enthousiast over de snelheid, kracht en gemakkelijke manier van werken. Zij krijgen allemaal hele mooie reviews en terugkoppelingen van hun klanten. Wil jij ook een nieuwe techniek leren? Wil jij weten wat er mogelijk is?

💫 je kan de Sacred Activations geven aan je klanten, kinderen en dieren

💫 je werkt met Source/God’s energie (dit kost je zelf geen energie)

💫 iedereen kan werken met deze energie & dat lukt ook altijd!

💫 er is geen integratietijd na de class, je kan direct sessies geven in je praktijk

💫 je klanten zullen gegarandeerd shiften naar een hoger bewustzijn en bevrijdt worden van problemen/patronen waar ze al jaren vanaf proberen te komen

💫 je hoeft niet in vaktaal te praten, je geeft de Sacred energie die je doorkrijgt en je klant kan dit volledig ontvangen

💫 je kan de sessies ook op afstand via videobellen/telefoon/zoom geven

💫 je klant hoeft alleen toestemming te geven voor de energie

💫 verandering zal plaatsvinden op gebied van relaties, gezondheid, spirituele gaves en overvloed

💫 de Sacred Activations kun je ook gebruiken voor verslaving, zelfvertrouwen en spirituele bescherming

Staat je vraag er niet tussen stuur me een PM of e-mail info@dehelderebron.nl