Ascensie Boodschap 31 maart – 6 april

Nummer 398

Durf je je eigen ruimte in te nemen, je uit te spreken als je wat wilt zeggen en kom je voor jezelf op? Voel je je met regelmaat nog schuldig als jij iets anders doet, dan wat je om je heen zit? Het is zo belangrijk dat je dit oude schuld-mechanisme los gaat laten zodat jij leven in eigen handen kan nemen. Je hoeft niemand meer toe te staan om over je grens te gaan op emotioneel, fysiek en mentaal gebied. Je hebt over je grens heen laten gaan en daar kun je een diepe teleurstelling over voelen, dat je jezelf niet trouw bent geweest. Heb je je reddeloos gevoeld toen je weer in het patroon terecht kwam dat je zo goed kent? Heb je geprobeerd het weg te drukken, maar bleef het onbewust aan je knagen? Een klein innerlijk stemmetje probeert je te bereiken: je hebt de moed, het inzicht en de daadkracht om nee te zeggen tegen alles wat je tot nu toe pijn gedaan heeft. En je hoeft niet bang te zijn voor de consequenties; want de consequenties ken je al. Je mag opnieuw van jezelf leren houden en zien dat een stukje lage eigenwaarde de deur heeft opengezet. Deze mag je nu vanuit alle liefde die echt in jouw aanwezig is; sluiten. De deur mag dicht naar de oude versie van jezelf die zichzelf niet genoeg waard vond en dacht dat je moet geven, jezelf opzij moet zetten en vooral moet doen wat de buitenwereld laat zien. Leef niet langer het leven van anderen; leef je eigen leven; zet je eigen regels uit en weet dat deze regels komen vanuit je hart. Het is de broedplaats waar echte onvoorwaardelijke liefde geboren kan worden. Het oude mag eruit; zodat het nieuwe de ruimte kan krijgen. Neem de leiderschap hierin, geef jezelf toestemming om jezelf echt op waarde te gaan schatten en je uit te spreken. Uiteindelijk zullen de mensen om je heen je dankbaar zijn, je moed en daadkracht bewonderen door dat jij de verandering geworden bent.

Nummer 466

Of je nu in een mannen of vrouwen lichaam zit de keuzes, mogelijkheden zijn hetzelfde. Vrouwen zijn niet emotioneler of intuitiver als mannen. Mannen zijn niet daadkrachtiger en potenter als vrouwen. Waar zit je vast in de overtuiging die gerelateerd is aan sexen? Het vrouwelijke lichaam en mannelijke lichaam hebben beide capaciteiten die niet bijzonderder of verkeerd zijn uitgevoerd? Zie de werking; erken de mogelijkheden die van nature nu bij je gekozen lichaam horen. Zelfs als je nu in een vrouwenlichaam zit; ben je in staat om gewonde mannelijke energieën uit te balanceren. Creatie van het leven vraagt alle energieën en geen perspectief van beperking. Een mannenlichaam heeft nu een andere bijdrage aan je Ziel evenals een vrouwenlichaam. Geniet van alle mogelijkheden die er zijn; zonder generaliserend of beperkend te zijn. Wat heb je vaker gezegd…als ik een man zou zijn dan….? Als ik een vrouw zo zijn dan….? Geef jezelf toestemming om deze verlangens in je lichaam te ontvangen en te ontdekken HOE dit nu werkt voor jou? Vertrouw op je lichaamswijsheid, wat met je gaat communiceren als jij de leiding uit handen geeft en uit het plaatje stapt als een vrouw doe je dit en als een man doe je dat? Op welke plek mag je nu hervormen? Hoe heb je je lichaam tot nu toe als beperking gezien; terwijl de oplossing ligt in de vraag: hoe werkt dit nu in mij, met mijn lichaam vanuit de blauwdruk van mijn zijn? Stel je open voor je natuur en laat je verrassen door de informatie die vrijkomt.

Nummer 651

Welke spirituele overtuigingen zit je op ingetapt waardoor je voelt dat je gefaald hebt als mens? Je faalt niet als mens; je spirituele pad is een pad van bewustwording; er zelf achter komen wat wel werkt/wat niet werkt? Daar kom je achter als je gaat leven; volmondig JA zegt tegen alles wat het leven je te geven geeft: het goede, het slechte en het lelijke. Willen dat je leven perfect is, dat er alleen goede dingen gebeuren is voorbijgaan aan de purpose van het leven: dat is ervaren; groeien en rijker worden in bewustzijn als mens me verworven levenswijsheid. Hoe krijg je meer wijsheid; precies door te leven. Emoties, limitaties, angst zullen allemaal onderdeel van je reis op Aarde blijven. Er komt geen great awakening in jou als je je menselijke ervaringen afwijst; verwacht dat er een verlossende keuze is of een grote sprong naar vrijheid. Welke spirituele overtuigingen houden je tegen en gevangen in het idee: ik ben geen goed mens, zie je wel dat ik faal, anderen doen het beter? Wat je leert op het pad van bewustzijn is jezelf kennen; onderscheid maken in de aangeleerde conditioneringen en je Spirit. Je komt er achter wanneer angst je verteld dat je een sprong voorwaarts mag maken in nieuwe potentie . Je zogenaamde negatieve emoties vertellen je dat je vastzit in een 3D kijk op het leven en dat je de mogelijkheden afwijst omdat je je machteloos en krachteloos voelt.  De missing link is de vraag; hoe ga ik hier mee om? Hoe lang laat ik een negatieve ervaring van invloed zijn? Wanneer besef ik mij dat ik wat anders kan kiezen en daarmee de hele situatie kan draaien naar mogelijkheden? Dit zijn de sleutels naar meer vreugde en innerlijke vrijheid. Je hebt zelf je leven in eigen hand.

Nummer 817

Waar voel je je machteloos, hulpeloos en krachteloos over? Als je denkt zo voel ik me niet, welk gebied van je leven is gestagneerd (relatie/opvoeding/gezondheid/werk)? Op dit moment  voel je je slachtoffer van de situatie welke als een gevangenis werkt voor je bewustzijn. Alle boosheid, wrok en teleurstelling over de situatie wil loskomen zodat je toegang krijgt tot nieuw inzicht en bewustzijn over de situatie? Welke shift mag je maken? Vanuit bewijs/gelijk? Strijd of in gevecht zijn? Of jezelf en de ander schuldig maken van de situatie zoals deze nu is. Hoe oncomfortabel ook: waar er twee kijven hebben er twee schuld. Doorbreek het patroon en kijk welke energie je hebt vastgezet? Het leven is tekort om in strijd te zijn? Hoe langer je strijd, des te meer energie lekt weg naar de situatie en waardoor levensvreugde niet ontvangen kan worden. Welke versie van jou, doorbreekt dit patroon? Welke natuurlijke talenten heb je, dat als je er aanspraak op maakt het shift naar hoger bewustzijn? Is het leiderschap, innerlijk begrip, geduld, acceptatie, gelijkheid, compassie die de situatie openbreekt?

Nummer 838

De energie deze weken opent je bewustzijn waar je toxisch gedrag nog hebt toegelaten te bestaan. Belangrijk is om uit het oordeel te blijven naar jezelf en de anderen. Elke vorm van oordeel, kritiek en de schuldige zoeken drukt je bewustzijn weg, waardoor de nieuwe energie zijn weg niet kan vinden naar jou. Deze nieuwe energie zijn de mogelijkheden om boven deze situaties uit te stijgen en als je ware zelf in relaties naar voren te stappen. Ben je bang voor dominante en autoritaire personen? Dit is één van de redenen waarom je tot nu toe niet in actie bent gekomen. Deze angst is gevoed in vele levens en komt in dit leven tot uiting om te meesteren. Wie zijn de autoritaire figuren in je leven geweest? Welke rol hebben ze gespeelt? Belangrijk is om de ervaring niet als falen of verkeerd te zien, zodat je echt toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Je hebt een diepe behoefte om naar te treden als jezelf en deze blokkade zit hierbij in de weg. Je ervaart namelijk in meer of mindere mate dat je onafhankelijk zijn in het gedrang is als jij iets voor jezelf wilt doen? Het kan ook zijn dat je je eigen ruimte probeert te beschermen door controlerend te zijn naar anderen. In beide gevallen zit de angst om niet jezelf te mogen zijn en dat een ander overschaduwt. Open jezelf ook voor waar jij de underdog bent, zegt dat je niks nodig hebt en dat je alles wel alleen kan doen? Dit is je eigen schaduw die er voor zorgt dat je niet naar eigen behoefte naar voren stapt. Leer je open te stellen en te zien dat niemand je vijand is (allergie;eczeem; irritaties naar anderen). Wanneer je de wereld en anderen als vijand beschouwd, dan zal deze nooit als veilig voor je zijn. Reclaim je power door te gaan zijn dat niemand beter/groter/sterker is dan jij en dat jij dus ook niet je beter, groter en sterker hoeft voor te doen dan je bent. Wees gewoon jezelf; dan ben je het beste.

Webcast Clearing Teleurstelling

Hoe stap je uit oude teleurstellingen en open je je hart voor nieuwe ervaringen in relaties? Is het verleden van invloed op het ervaren van liefde, vertrouwen in je relatie? Heb je in het verleden gepleased, jezelf opzij gezet en ben je over je grens heen gegaan? Het transmuteren van teleurstellingen opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden.