5  Laat boosheid los van het verleden, zodat je weer kan genieten in het heden. Metatron komt bij deze boodschap en is bij je om tot hoger bewustzijn en inzicht te komen. Roep zijn kubus aan en laat de energie door je lichaam heen stromen. De energie stroomt door al je chakra’s heen en zal je bewust maken waar je levensenergie nu stagneert is door angst, piekeren, uiten van emoties, problemen in relaties, je hulpeloos voelen, twijfels of lage eigenwaarde. Jij mag terug in je kracht komen, door te beseffen waar je vast bent geraakt in boosheid, wrok over een situatie uit het verleden of angst voor de toekomst. Welk repeterend patroon houdt je tegen om verder te groeien? Je weet intuïtief al wat het is. Vasthouden aan deze patronen gaat je steeds meer moeite kosten, heb dan ook vertrouwen dat het hoofd hierin loslaten het hart vrijmaakt. De Kubus van Metatron bestaat uit meerdere heilige geometrie, die healing, energie uitbalanceert en je spirituele gaves verder activeert. Wil jij deze healing ontvangen? Kijk op de tijdlijn van de Heldere Bron. Wil jij de healing van Metatron ontvangen? De Lord Metatron Sacred Activation vind je hier 

7 Voel je je emotioneel geblokkeerd? Zit je vast in lage frequentie en beïnvloedt dit je welzijn op dit moment? Haal adem, en zie dat jij jezelf hebt vastgezet in kritiek, schuldgevoel en schaamte. Waar ben je bewust geworden van je eigen handelen of waar loop je tegen een probleem aan in je realiteit? Gevoelens van falen kunnen hieronder liggen. Besef dat als jij in het moment het anders had kunnen doen, je dit ook echte gedaan had. Jezelf zo afstraffen en onderdruk zetten helpt niemand. Je kan niet echt falen omdat je hier op Aarde bent om te leren, om te ervaren. En elke situatie die je zo diep raakt is een uitnodiging voor jou om de zaak te draaien. Kom terug in je power, besef dat geen fout zo groots en de moeite waard is dat jij jezelf hier al weken in vastzet. Zie de gift in deze situatie, deze komt tot je als jij jezelf toestaat om uit de emotionele spiraal te komen en de tergende gedachten loslaat dat jij gefaald zou hebben in deze situatie. Wil jij faalangst clearen,  neem contact info@dehelderebron.nl of boek een sessie

28 Gevoelens van eenzaamheid, in de steek gelaten zijn willen geshift worden. Waar heb jij je afgesloten van je hemelse helpers? Wanneer ben jij weer teruggeworpen op jezelf en heb je afstand gedaan van je magische kant? Je bent met een beschermengel naar de Aarde gekomen, jouw Hemelse Helper en begeleider staat altijd voor je klaar. Ben je vergeten soms dat jij het niet alleen hoeft te doen? Je hebt je onbewust vastgezet in Aardse pijn, struggle en overleven. Op welk vlak van je leven voel je je hulpeloos en hopeloos? Deze transformaties houden je al een tijdje bezig. Tune in op je beschermengel, verzacht en laat al die Aardse zorgen los. Al dat gepieker zet je vast in stress. Er is nog geen probleem opgelost vanuit je hoofd. Laat het los, ontspan en communiceer met je beschermengel, haal diep adem en deel je zorgen en vraag om inzicht, wijsheid en het verlossende inzicht.

712  Stap in de persoon die jij wilt zijn en zoek je succes niet meer buiten jezelf. Waar ligt je focus op wat niet goed is, wat er nog niet is en wat er niet gebeurd? Keer terug bij jezelf, focus op wat al aanwezig is. Wat is al aanwezig in je huidige realiteit wat je bevestigd dat jij in alles wordt voorzien? Elke keer als je mind glipt in tekort, grijp jezelf erbij en stel jezelf de vraag: wat wil ik nu? Vind ik het belangrijker om mezelf te vertellen dat ik niet voldoe? Of besluit ik de persoon te zijn die alles al is en alles al kan (wat overeenkomt met jouw verlangen)? Deze keuze is aan jou?! Elke keer als je je succes vergelijkt met anderen dan doe je niet alleen jezelf tekort, je raakt ook weg van je eigen creatieve power. Gebruik dat wat jij in anderen ziet als een spiegel naar jezelf i.p.v. dat het je nu verblindt en vasthoudt in lage zelfwaardering, dit is een oude mechanisme die er nu voor zorgt dat jij je eigen plezier, succes saboteert. Je bent al zo bijzonder, en het wordt tijd dat je gaat voelen en erkennen. Wat kan alleen jij op deze manier in de wereld zetten? Wil jij een succesvolle praktijk en je lichtwerk niet meer dimmen, boek een 1 op 1 sessie it’s time to shine!

852 Je gewonde hart wilt verder geheeld worden. Welke hardheid, bescherming of onverschilligheid kun je laten vallen? Dit zijn gecreëerde maskers van zelfbescherming. Hoe ben je verhard door het leven? Hoe ben jij jezelf gaan verdedigen tegen pijn? Wordt je boos of sla je dicht? Schreeuw je om aandacht of denk je laat maar? Hoe ben jij afgestapt van je eigen behoeftes en ben je jezelf maar gaan vertellen dat dat goed is. Dat het oké is? Het is niet oké dat je niet gelukkig bent, dat je zo je best doet om je kop boven water te houden en dat je alles draagt van iedereen om je heen. Laat één voor één alle personen los die in je hoofd zitten. Neem afstand van de energieën die jij hebt aangetrokken en nu verzwaard zodat jij bij je pure zelf kan komen. Je echte zelf wil namelijk zichtbaar worden voor jou en daar mag jij je eigen ruimte voor innemen. Je kwetsbaarheid en je pure zijn is hierin je kracht en dat maakt dat jij jezelf helemaal vrij mag maken van de invloed van de mensen om je heen. Zo kom jij in contact met je ware behoeftes en verlangens en kom je er achter hoe liefdevol je eigenlijk bent. Wil jij je eigen ruimte innemen in relaties? Wil je je verlangens voelen, volgen en creëren?  Wil je nu echt daad bij het woord voegen en je vooral daar erg happy bij voelen? Boek een 1 op 1 Sacred Activation clearing sessie