Waar komt de boosheid in relaties vandaan?

Veel klanten van mij zitten op dit moment vast in een relatie structuur die overweldigend is en waarin ze onvoldoende het gevoel ervaren dat ze zichzelf kunnen zijn. Veel vrouwen zitten nog steeds vast in een oud patroon van jezelf en je verlangens klein en onzichtbaar houden en vooral niet moeilijk doen. Deze verlangens willen gehoord, gezien worden en onder deze verlangens schuilt een hoop verdriet. Verdriet van je inhouden, teleurstelling in de ander, waarom zie je mij niet? Waarom gaat het nu nooit makkelijk? Deze teleurstelling is feitelijk een teleurstelling in jezelf die bedekt wordt door schuld en schaamte en mogelijk zelfs de antwoord van het problemen bij de ander zoeken. Ook dit is een bekend patroon, die er voor zorgt dat je niet bij het inzicht komt, waarom je je nu zo onmachtig, overweldigd en vooral heel boos voelt. 

 De boosheid die jij voelt op dit moment kan heel goed ingehouden verdriet en teleurstelling zijn in jezelf. De oprijzende kracht die ook zo goed voelbaar is, dat vurige… dit is je potentie, je levensvuur.  Dit vuur laat je voelen: jij kan dit. Jij kan hier vanuit liefde uitbreken en in vertrouwen je eigen ruimte innemen. Je hoeft jezelf niet meer in te houden door oude constructies van pleasen, jezelf en de creatie van je verlangens op plan B zetten. Heb je moeite om vanuit liefde deze eigen ruimte in te nemen en merk je dat er veel emoties op zitten en wil je hier hulp bij? In een 1 op 1 clearing sessie clearen we al deze emoties, zodat je vanuit liefde voor jezelf en de ander je ruimte in gaat nemen zonder het creëren van conflicten. Hou jezelf niet meer in & tegen. Meer info, neem contact met Femke  info@dehelderebron.nl