Waarom slaag ik niet?

Een veel gehoorde vraag en opmerking van mijn klanten: ik heb al zo veel gedaan, zo veel geleerd en zo veel ontvangen. Toch heb ik nog steeds niet de vruchten kunnen plukken van alle investering die ik in mijzelf gedaan heb.

Belangrijk is om te weten dat je niks verkeerds heb gedaan en dat er al veel meer transformaties hebben plaatsgevonden waar je nu nog niet bij kan.

Het “probleem” is geen probleem, maar de helderheid ontbreekt waar je nu op vastloopt. Je komt niet bij de doorbraak, het patroon omdat je blijft  steken in de laag die ervoor zit. Deze laag heeft een belangrijke functie: je beschermen en er voor zorgen dat je op de plek blijft waar je nu zit. Door deze laag kun je niet voelen wat werkelijk belangrijk is en daardoor verzandt je in allerlei afleiding en sabotage.

Resultaat:

  • je schuift je verlangen/probleem op de lange baan (= je leven blijft hetzelfde)
  • je kan niet commiteren aan je verlangen waardoor je resultaat / succes uitblijft en jezelf hierover kan veroordelen
  • je hebt plannen en deze blijven in de stadia van plannen.
  • je blijft in onzekerheid, laag vertrouwen omdat je om de waardevolle informatie heen blijft dansen en de echte groei uitblijft. 

Gisteren zijn we begonnen met de  14 weken reset van je relaties. Deze training gaat niet alleen over liefdes/relaties ook de relatie die jij met jezelf hebt. Hoe helderder en eerlijker naar jezelf bent, des te gemakkelijker is het om jouw verlangen te creëren en ontvangen.

In deze training leer je in welke rol je nu vastloopt waardoor de veranderingen in je leven niet plaatsvinden, waarvan je dondersgoed weet dat het mogelijk is. 

Tot volgende week kun je live instromen in deze training waar je o.a. leert hoe jij jezelf, je leven, je geluk, je succes en je relaties saboteert door resten van toxische patronen. Het is de toxische laag met overtuigingen waar je doorheen blijft zwemmen en kopje onder gaat en weer boven komt en weer kopje onder gaat.
De groep is nog niet compleet en jij hebt het signaal van je hart al ontvangen. Alleen durf je niet te springen omdat je bang bent om geconfronteerd te worden met je schaduwzelf. 

Ik kan je op je hart drukken Femke jij bent NIET je schaduw, je bent niet je gedachten en je bent niet je aangeleerde gedrag die je nu wel beschermd en tegelijkertijd gevangen houdt in het ervaren van innerlijke vrijheid, rust, plezier en voldoening. Bovenal vertrouwen ik kan dit, ik kan mijn leven en relaties creëren, zoals ik voel dat mogelijk is. Tijd om actie te nemen en je geluk, liefde en mogelijkheden niet meer voor je uit te schuiven.

Bovenal mag het klaar zijn om jezelf vast te houden in een gecreëerd beeld die niet juist is. De informatie uit deze training opent je bewustzijn en brengt je in contact met je ware zelf. Niet wie jij nu geworden bent, door de uitdagingen en pijn die het leven met zich mee genomen heeft. 

Meld je vandaag aan en ontvang de healing en clearings die het verleden afsluiten en je eigen empowerment gaan ervaren. In Podia staat week 1 Ik kies voor mij en ga ervoor! 

Registratie groepstraining betaling Ideal of betalen in delen *** veel gestelde vragen ***

Kan ik in delen betalen?
Yes je kan in 3 delen betalen einde groepstraining half september

Er zijn nog 3 Masterplekken. 

Bij deze training is het mogelijk om een aanvullend traject te boeken. Groepstrainingen zijn bijzonder transformerend door het contact met gelijkgestemden, de vragen die anderen stellen (waar jij nog niet bewust van bent) en de dragende en healende kracht van de groep. Heb jij de afgelopen jaren al verschillende trainingen gedaan en heb je nog niet het gewenste resultaat? Speciaal voor jou is er de mogelijkheid om een mini-traject bij deze training te boeken. Het voorwerk en inzichten ontvang je op eigen kracht in de groepstraining. De 1 op 1 begeleiding is voor de hardnekkige patronen waar je alleen niet bij komt en nu omheen blijft dansen. Deze training met 1 op 1 begeleiding stelt je in staat om de volwassen, autonome en geheelde versie van jezelf te delen in relaties met anderen.

Registratie Master Traject…Vragen? Trek je stoute schoenen aan en mail info@dehelderebron.nl