Manifesteren wat je wilt, ja leuk, hoe dan? Is dit herkenbaar voor je?

 

Als ik heel eerlijk ben, toen ik in 2016 begon met Access hoorde ik: creëer wat je wilt. Ik voelde de mogelijkheden, de expansie en tegelijkertijd lag het nog zo ver buiten mijn bereik. Destijds groeide ik snel en gebeurde er van alles, maar voor mijn gevoel bleef ik er altijd achteraan hobbelen met ups & downs. Dit patroon van up & down is volledig doorbroken sinds ik Sacred Activations heb ontvangen. Waarin ik bij Access de grondbeginselen van Creatie leerde, heeft Sacred activations dit afgemaakt en zo vielen alle puzzelstukjes op zijn plek.

Je kan alles creëren wat je wilt, zelfs de dingen waarvan je nu het gevoel hebt dat ze buiten je bereik liggen.

 

Wat nu overduidelijk anders is:

😍 mijn frequentie blijft hoog, wat er ook gebeurd!!! (mijn leven is niet minder uitdagend, ik ga er 100x gemakkelijker mee om)

😍 ik heb geen echte dalen/downs/dips/knock out/ rock bottem meer

😍 ik shift binnen 10 minuten mijn staat van zijn van ongemak naar neutraal (keelpijn en beroert naar happy joy joy)

😍 mijn creaties zijn verdubbeld en mijn omzet ook, klanten vinden mij, i.p.v. dat ik erachter aan ren en mijn hoofd breek

😍 alles wat ik geleerd heb, ligt opeens in mijn handbereik. HET WERKT VOOR MIJ. Zo’n bizarre gewaarwording…opeens is alles ingeklikt, wat ik al wist, wat ik deed en nu slaagt het gewoon. En dat is nu al meer dan een jaar zo!

En elke keer weer en weer en weer…. werkt het leven voor mij! Ik ben in staat om alles te creëren, dagelijks kleine dingen en grote dingen. Bovenal ben ik door patronen heen gegaan, waar ik daarvoor jaren tegen aanhikte.

Dit vind ik zo fijn aan het werken met de activaties:

💥 het is super krachtig, snel en makkelijk

💥 patronen verdwijnen, de energie blijft shiften

💥 inzichten komen als vanzelf als nodig is

💥 manifesteren werkt

💥 de veranderingen vinden op alle gebieden van je leven plaats

💥 je raakt de limiterende bull-shit kwijt en krijgt er vrede, liefde, overvloed, vreugde en gezond zijn voor terug

Ik kan alleen teachen waar ik zelf ultra blij van wordt en 100% achter sta!

🌟 En het is Bron (source) energie 🌟

Straks gaat GOUD worden, als je de Sacred Activaties nog niet kent, ervaar en ontdek dat ook jij alles kan creëren wat je wilt. Met snelheid, gemak en plezier! En dan heb ik het niet eens over overvloed en mogelijkheden…maar altijd binnen een paar minuten shiften naar wie jij werkelijk bent🌟!

💫 van overweldigd zijn naar vertrouwen

💫 van angst naar potentie

💫 van zelfkritiek naar acceptatie

💫 van ik faal, ik manifesteer en heb succes En zo veel meer!

webinar vandaag: 9:30 uur teach ik 4 pareltjes, die ik jullie allemaal van harte kan aanbevelen. Deze activaties maken van jou de potente healer en creator die je werkelijk bent. Ontvang wat al klaar staat . En bovenal het gemak om mee te gaan op alle energetische upgrades die er nu dagelijks zijn!

Registreer voor dit webinar: https://magiclightworkacademy.nl/product/healers-goud-activatie-webinar/

Zie je deze post na 9:30 uur de replay staat vanochtend al online! Kijk direct terug <3