WORDT WAKKER
Ook al slaapt iedereen om je heen

 
Verlang je ook naar verandering in je leven, maar weet je niet hoe? Het enige wat je hoeft te doen is te besluiten om wakker te worden. Misschien ben je wel de enige in jouw omgeving en geeft je dat een eenzaam en onbegrepen gevoel. Toch komt het gevoel van ontwaken in deze tijd van binnen uit. Misschien vraag je je af ben ik wel dapper genoeg, kan ik dit wel en als je dan barrières en sabotageprogramma’s tegen komt ben je snel geneigd om te zeggen, neh ik doe het niet.
 
De roep komt van binnen uit en wordt aangestuurd vanuit je weten. Jij weet diep van binnen dit is niet hoe ik mijn leven op Aarde hoor te leven. Je weet er zit meer in jou dan je er op dit moment uithaalt. Je weet dat het doel van je leven niet vechten, vluchten, strijden of moeilijk is.
 
Ook als ik het kiezen voor verandering in eerste instantie net zo moeilijk. Het kan net zo moeilijk zijn om nee te zeggen , je grenzen aan te geven, je maskers te laten vallen en zo tegen je gedrag en gedachten in te gaan die je je hele leven al aansturen. Verandering is niet altijd even comfortabel en dat is helemaal OKE. Wat de verandering je oplevert dat is waar je het allemaal voor doet: een lichter, gelukkiger leven dat werkt voor jou. Dit begint allemaal met de keuze ik ontwaak verder in mijn bewustzijnsproces.
 
Kies dit proces voor jezelf, ook al ben je misschien de enige, het is de weg, het is jouw weg en vertrouw erop dat dit altijd al in jouw heeft gezeten en nu klaar is om ontwaakt te worden. Het zijn de zaadjes in de grond, die gaan groeien, zich een weg naar buiten banen door de donkere aarde heen. Ook een zaadje ziet niet waar deze naar toe gaat, die vertrouwt op zijn innerlijke kern die zegt, de weg is naar het licht. Jouw weg is een licht leven, kiezen voor alles wat licht en waar voor jouw voelt. Geen enkele bloem volgt dezelfde weg, heeft zijn eigen groeitempo, allemaal zegt hun kern, ga naar het licht. En dat is wat het ontwaken je uitnodigt, ook al is het nog niet duidelijk, donker, oncomfortabel en moeilijk. Ga voor een licht leven en leer kiezen en bewust worden wat licht is voor jou.
 
Volg het licht en wordt licht!