Bijzonder fenomeen, wat gebeurd er als je investeert in jezelf? Al een tijdje wilde ik dit met je delen, helemaal toen ik vorige week een berichtje kreeg: Beste Femke het lijkt wel dat door alleen al contact met je te hebben er ineens positieve dingen gebeuren in mijn leven waar ik het gevoel bij heb dat er ineens van alles gebeurd waar ik heel lang op heb gewacht…

Lichtwerkers delen hun energie, licht en al een simpel gesprek is al transformerend. Raar maar waar, ik weet nog heel goed hoe mijn start op het spirituele pad begon zo’n 7 jaar geleden. Bij elke beursbezoek, reading of healing voelde het alsof ik vleugels had gekregen. De vrijheid die ik voelde, de inzichten die stroomde, de lichtheid die in mijn leven kwam en vooral de connectie het besef er is meer op deze aardbol. Vanuit mijn diepe wens om andere mensen te helpen met mijn gave bewandelde ik verder het spirituele pad.

Ik zei ja tegen mijn hartenwens het starten van een praktijk en de rest ging eigenlijk van zelf. Nu is het lang niet zo dat iedereen die op mijn pad komt cursussen of sessies volgt om te leren en door te geven aan andere mensen op hun pad. De meeste mensen doen dit voor hunzelf. Ze voelen en weten, er is meer op Aarde, ik kan meer, ik wil meer, er is meer mogelijk en hoe mijn leven nu is dat is niet hoe het kan zijn. Er zijn zo veel mensen ONBEWUST of bewust op zoek naar meer, naar licht, innerlijke vrede, antwoorden, bewustzijn, inzichten, oplossingen voor probleem.

 

Eigenlijk hoef je alleen maar JA te zeggen tegen je ascensie en dan gaat de rest vanzelf. De deuren gaan open, mensen die je kunnen helpen bij dit proces komen op magische wijze je leven binnen. Vaak weet je niet eens WAAR ze vandaan komen, ze zijn er opeens. Hun boodschap of werkzaamheden resoneren met jou, het is alsof ze het over jou hebben.

Investeren in jezelf kun je op 1000 manieren en op het moment dat je op zoek gaat naar antwoorden, inzichten en bewustzijn dan komt het vanzelf op je pad. Het wordt door het Universum neergelegd en het is aan jou wat je er mee doet. Je kunt boeken lezen, 1 op1 coaching/healing/reading, cursussen doen, lichtwerkers volgen, blogs lezen, beurzen bezoeken, spirituele lijnen bellen, spirituele technieken leren en allemaal komt het op hetzelfde neer. Jij komt stapje voor stapje er achter wie je ECHT bent en wat niet van jou is. Dat gaat in verschillende bewustzijns stappen en het opent zich verder afhankelijk van waar jij toe bereid bent.

Wil je een leven dat voor je werkt, wil je geen innerlijke pijn meer, geen strijd/vechten/vluchten/slachtoffer en vooral de moeilijke weg, dan is er in mijn ogen maar één weg, de weg van ascensie, de weg volgen van authenticiteit, WIE BEN IK ECHT…

Wat  nog wel eens vergeten wordt of waar men helemaal niet bewust van is. Het Universum ondersteunt jouw in die innerlijke processen op de meest mogelijke manieren. Dat wil zeggen deze helpt je met de financiële kant, tijdtechnisch, de juiste persoon, de juiste geestelijke input ALS je maar bereid bent om het werk te doen. In sommige gevallen gaat dit op een magische manier maar vaker zal je “offers” moeten brengen. Wat eigenlijk geen offers zijn, want het grootste geschenk wat je jezelf kunt geven is er achter te komen hoe je je leven kunt leven dat voor jou werkt en natuurlijk daarbij ZIJN WIE JE WERKELIJK BENT…

Het kunnen offers lijken:

– nee zeggen

– tijd voor jezelf vrij maken – in jezelf investeren – jezelf voeden met informatie die je happy en bewust maakt – gesprekken aangaan met mensen die je begrijpen – mindset werk doen (DIT IS WAAR HET ALLEMAAL OM GAAT) – oude troep, pijn herinneringen opruimen – spullen verkopen om die ene cursus te kunnen doen – oppas voor de kinderen regelen – jezelf eens onttrekken aan sociale gebeurtenissen – eens vrij nemen en genieten, omdat je de benen onder je h*l vandaan loopt oeps

De grootste veranderingen komen als jij hier voor kiest als je zegt, en nu is het klaar met punt X of nu ga ik eindelijk een keer die cursus doen omdat ik mijn hele wezen, elke cel zegt ja doen..

Het meest waanzinnige is dat als je ook daadwerkelijk de stap heb gezet, je hebt opgegeven voor een cursus, 1 op 1 sessie of opleiding dat er vanaf dat moment magie in je leven komt. De investering komt op je pad, de inzichten beginnen al te stromen, nieuwe ideeën komen in je hoofd, je lichaam komt in beweging en je voelt je energieker, beter, blijer, geconnect met het Universum…

Hoe komt dat? Je bent gecommitteerd, je hebt ja gezegd en dan gaat het stromen…soms is dat al bij het lezen van een blog en persoonlijk heb ik altijd de grootste resultaten gehad als ik meedeed met een cursus of 1 op 1…

Elke dag ben ik dankbaar dat ik nog altijd die keuzes maak misschien wel 100x per dag want ik ben veel met mijn pad van verlichting/ascensie bezig…omdat ik WEET dit is mijn weg. En ik blijf jullie met alle liefde meenemen, inspireren, coachen… Alle tijd, geld (dit zijn echt duizenden euro’s geweest en het is elke cent meer dan waard geweest) tranen, momenten van willen opgeven en weer doorgaan omdat ik weet dit is mijn weg, dit is wat ik te doen heb. En dan krijg je zo’n mooie liefdevolle herinnering en iets wat Aartsengel Michaël me al eerder heeft toegefluisterd. Femke je hoeft alleen maar te ZIJN…je energie, je veld, je wezen healt en opent de ander als deze hier voor open staat en ja zegt…

…en als je nu twijfelt om die ene cursus of 1 op 1 gesprek te doen…Twijfel is altijd ja, weerstand is ALTIJD JA het is aan jou wat je kiest voor jouw leven. Weet dat er nog veel meer mogelijk is… Wil je samenwerken of weten wat ik voor je kan betekenen? Neem even contact op via info@dehelderebron.nl

Sweet dreams

Liefs Femke www.dehelderebron.nl