Welke draken kaart kies je?
Welke kaart trekt je aan? 1.2. of 3.?

 

1. Pure white dragon from Orion – Pure witte draak van Orion
Deze draak is bij je om een licht te schijnen op je realiteit. Er is nog al wat verwarring ontstaan, wat is van mij en wat is niet van mij? Als je je nog druk maakt om wat andere mensen van je vinden, dan geef je een waardevol powerful stukje van jezelf uit handen. Het is alsof je zegt: hier heb jij mijn leven en beslis jij maar voor mij. Iedereen heeft een mening en sommige mensen steken hun mening niet onder stoelen of banken. Elke mening, is gewoon maar een mening, echter maken wij er een waarde oordeel van. Op het moment dat je reageert op hetgeen gezegd is en dit als waarheid aan gaat nemen, dan raak je jezelf kwijt en weet je niet meer wat van jou is. Deze witte pure draak schijnt een helder licht in jouw realiteit. Ken je van die afbeeldingen van een zonnestraal die door een bos schijnt? Je kunt dan zo mooi de verschillen energie en trillingen zien. Sluit je ogen voor een moment, roep de Pure witte draak van Orion aan, deze is nu al bij je, zo snel gaat dat. Vraag of deze het transformerende licht wilt schijnen zodat jij duidelijk kunt waarnemen en weten wat je vandaag mag loslaten. Wat dus niet van jou is, open jezelf voor jouw waarheid en deel deze met anderen vanuit Bewustzijn.

2. Aquamarine dragon from Neptune – Aquamarijn draak van Neptunes
Deze lieve draak heeft een bijzondere boodschap voor jou. Kijk maar eens goed naar de afbeelding, naar de kleuren en de ogen. Misschien twijfel je een momentje, open je hart voor wat jij weet over deze draak. Deze draak heeft de sleutel in handen, de sleutel die symbool staat voor dat alles in jouw aanwezig is. Zoek niet langer buiten jezelf naar informatie. Wijs niet langer naar buiten om de oorzaak van je problemen en limieten te vinden. Alles, alle inzichten en bewustzijn is in jouw te vinden. Je zit op dit moment in een belangrijk transformatieproces om werkelijk nieuwe deuren in jezelf te openen. Deuren die tot nu toe in je leven gesloten zijn geweest. Ze zijn geopend geweest in vorige levens, hier komen je verlangens uit dit leven ook vandaan. Het zijn signalen van je weten, wat jij kunt, wat jij wilt en waar je hart blij van wordt. Geef deze aandacht aan deze informatie, deze informatie opent deuren. Zeg tegen jezelf: ik ben oneindig, het universum bestaat uit oneindige mogelijkheden, ik open mijzelf nu voor de oneindige mogelijkheden. De drietand prikt de bubbels door die nu verhullen wat je volgende stappen zijn, op het moment dat jij JA zegt en toestemming geeft. Één belangrijke herinnering voor jou: je bent leraar en leerling tegelijk. Er zijn altijd talenten en capaciteiten die zich verder ontwikkelen door te oefenen, oefenen & oefenen GEEF NOOIT OP, JIJ BENT HIER GEKOMEN OM DE WERELD MOOIER TE MAKEN, gewoon door te ZIJN. Je talenten open je verder door er energie in te blijven steken. Door deze door te geven als leraar en als leerling blijf je ze ontwikkelen. Wil je oude talenten een nieuw leven inblazen? Vraag de Aquamarijn draak van Neptunes om nu alles te transformeren wat onderdeel is geweest van jouw groei en welke verder ontwikkeld worden komen nu in een aquamarijn energieveld te staan.

3. Golden Solar Dragon – Gouden Zonne draak
Deze draak komt je vertellen dat je steeds gevoeliger wordt voor alle energieën om je heen. Niet alleen de vibraties van de Aarde verandert, ook jouw frequentie en die van de mensen om je heen. Niet iedereen vibreert op dezelfde trilling en als je even niet bewust bent van wat je blij maakt en hier aandacht aan geeft, dan wordt je sneller meegezogen in een neerwaarts spiraal. Het is een belangrijk onderdeel bij je groei en openen van je bewustzijn dat je gaat beseffen wat is van mij en wat niet. Ook de energieën van alle elementen zijn meer van invloed op ons allemaal. Dat is zo erg nog niet en maak jezelf hier geen slachtoffer van, door bijvoorbeeld te zeggen, bij volle maan kan ik nooit slapen. Je zienswijze creëren je realiteit en zo zal je ontdekken dat je gedachten er (on)bewust op aansturen dat jij bij elke volle maan niet kunt slapen. Je kunt aan je lichaam en bewustzijn vragen om meer toelating te krijgen met de energieën van de aarde, de maan, de vibratie verandering van het geheel. Gewoon vragen, stel nu eens de vraag, kun je het verschil in energie waarnemen? Kijk eens naar de draak op de afbeelding deze speelt met de zonne energie, open jezelf voor de zon in jou. Je powercentrum, je innerlijke kracht bron. De afgelopen tijd heb je teveel van je energie weggegeven, zonder dat je hier erg in had. Er is geen tekort aan energie, zoals er geen enkel tekort aanwezig is in het Universum, wat wel gebeurd is dat jij kleine energiestroompjes weg laat lekken. Tijd om dit nu te stoppen en alle energie gebruikt om de leiding van je leven op je te nemen. De Gouden Zonne draak assisteert je deze week bij het bewust maken van keuzes die er voor zorgen dat je innerlijke zon GROOTS gaat STRALEN. Jij bent de ZON…

❗Resoneren deze kaarten met jou en wil je een reading speciaal voor jouzelf ontvangen inclusief het ervaren van deze Draken energie? Boek een reading via deze pagina: http://magiclightworkacademy.nl/product/reading/

Wil je weten wat een reading is en hoe het in zijn werk gaat? Bekijk deze webpagina: http://dehelderebron.nl/reading/

❗Deze fantastische kaarten zijn een creatie van Diana Cooper 💎  haar kaarten kun je o.a. kopen bij bol.com

Liefs Femke

www.dehelderebron.nl 💎