Volle Maan 31 maart 2018

Je maakt je slachtoffer van de situatie en om hier uit te komen moet je erkennen dat jij de creator en leider van je leven bent

 

Voel je je ook verdwaald in de goede richting? Vandaag is het volle maan en ook deze maan zoals alle volle manen nodigt je uit om GROOTS los te laten. Naar mate de frequentie op Aarde stijgt wordt het steeds makkelijker voor jou om alles los te laten wat niet meer dient.

Weet dat vasthouden aan relaties, patronen, situaties, werk, gedachten die niet voor je werken wel eens abrupt buiten je om beëindigd kunnen worden. Hiervoor afgegaan zijn altijd innerlijke signalen van onvrede geweest welke je heb weggeduwd.

Angst voor het onbekend, angst voor een nieuw begin zorgt ervoor dat je vast blijft houden aan het oude en vertrouwde. Het is lastig voor het nieuwe in je leven binnen te dringen als hiervoor nog wat ouds in de plek zit. Je krijgt wel hints, flarden van mogelijkheden binnen en afhankelijk van hoe groot je angst is en de mate van controle laat je deze hints van mogelijkheden binnen dringen.

Deze tijd nodigt je uit om GROOTS je jassen uit te trekken en alles wat werkelijk waar niet jouw leven dient los te laten. Dit nodigt je uit om GROOTS ja te zeggen tegen jouw leven waar je eigenlijk nog niet zo bewust van bent.

Hoe vaak kijk je naar anderen en denk je dat kan ik ook of dat zou ik ook willen? Weet je dat dit hints zijn van je behoeftes en verlangens en de weg van alles wat OOK mogelijk is voor jou. Op het moment dat je jezelf dan weer gaat veroordelen dat het nu nog niet zo is, dan plaats je jezelf 6 stappen achteruit in een positie waar je slechts toe kan kijken hoe anderen hun leven leven. Weet dat jij ook naar voren kunt treden door de keuze te maken IK TREED NU NAAR VOREN IN MIJN LEVEN en ook al weet je nog niet hoe of wat. Deze keuze om naar voren te treden in je leven is de keuze die je nu mag maken.

Ik word de leider van mijn leven en niet langer het slachtoffer. Stiekem is de slachtoffer energie op een paar plekken in je leven actief. Je maakt je slachtoffer van de situatie en om hier uit te komen moet je erkennen dat jij de creator en leider van je leven bent. En dat de wereld die jij door je ogen ziet slechts een projectie is van jou gedachten.

Welke gedachten spoken er door je hoofd? Ik ben niet goed genoeg? Ik kan het niet? Waarom lukt het niet? Waarom gaat het altijd mis? Waarom lukt het bij hun wel? Waarom hebben hun zo’n leuk leven? Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt et zijn en het wil niet zeggen dat wat jij met je fysieke ogen kan zijn de waarheid hoeft te zijn.

Ieder mens heeft zijn groei curves en floreert op bepaalde gebieden in zijn leven en op andere gebieden is het een regelrecht drama. En dat maakt helemaal niks uit, want je bent hier om te leren om je ervaringen om te zetten in bewustzijn en licht. Als je perfect geboren zou moeten worden, dan zou dit wel gebeurd zijn. Juist de imperfectie maakt wie jij bent en je imperfectie maakt je UNIEK.

Zie wie je werkelijk bent vanuit je binnenste, niet wie je nu geworden bent, nee alles waar je naar op zoek bent zit in jou. Neem vandaag even de tijd of spreek de intentie uit om in deze VOLLE MAAN energie alles van je af te weken, te laten vallen. In het VOLLE VERTROUWEN dat het nieuwe dan in kan gaan treden. ER staan zulke mooie nieuwe ervaringen klaar en je hoeft alleen maar ja te zeggen en ze in je leven binnen te laten. Het Universum wacht op jouw goedkeuring, van jou om het in je leven binnen te laten.

Zeg jij ja?