Helder zien is niet hetzelfde als toekomst voorspellen

Weet jij hoe je innerlijke richtaanwijzers werken?

Het zien van innerlijke beelden is zo spectaculair dat het een wir war aan emoties oproept. Kan ik ook de beelden zien is een veel gehoorde vraag, het antwoord is ja. Iedereen heeft het in zich om dit te openen en te voornamelijk te herinneren hoe je dit deed (in vorige levens).

Een veel gemaakte denkfout is dat je helder zien kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen. Als je innerlijke beelden ontvangt dan kunnen deze uit vorige levens, je verleden of de toekomst zijn. Waar mensen vooral op gefocust zijn is de mogelijke toekomst. Wat je mag realiseren is dat één beeld van een mogelijke toekomst ook maar één beeld is. Terwijl er in werkelijkheid in het Universum oneindige mogelijkheden zijn. Je focussen op één uitkomst, beperkt je leven, omdat dit te maken heeft me je voorstellingsvermogen.

Het leuke van deze innerlijke beelden is ook, dat als jij iets anders beslist, direct er andere mogelijkheden beschikbaar zijn. Dat is één van de voornaamste redenen dat ik nooit aan toekomst voorspellen heb gedaan. Het heeft namelijk geen nut om de toekomst te voorspellen, want als jij anders beslist, komt hetgeen wat voorzien is toch nooit uit.

Als je niet goed in je vel zit, problemen ervaart op welke gebied in je leven dan ook waar je ’s nachts wakker van ligt dan ben je vatbaar voor de mening van anderen. Als een ander persoon wel een uitweg ziet waar jij deze niet ziet dan zijn mensen geneigd om deze uitweg, de voorstelling van de ander naadloos (zonder hier zelf over na te denken) te volgen. In sommige gevallen pakt dit positief uit en zo veel gevallen pakt het juist negatief uit. Het zijn onderwerpen als je komt de prins op het witte paard tegen en je zal nog lang gezond en gelukkig leven. Als deze niet komt op de manier die voorspelt is dan blijven die woorden spoken in je hoofd en zet jij je leven stil in de afwachting van wat er mag gaan gebeuren. Wellicht heb je zelf ook al gemerkt dat het leven niet zo gaat als in sprookjes en dat er niemand voor jou met een toverstaf kan zwaaien. Hoe graag ik ook zou willen, zo werkt het niet!

Wat wel werkt is jezelf “empoweren” is je eigen antennes en connectie met het Universum versterken en hier energie in steken. Bottem line is dat alleen jij weet wat het beste is voor jou. ONTHOUD DIT GOED er is geen medium, spiritueel coach, coach, Engel, verlichte meester, partner, familielid noem het maar op die weet wat het beste is voor jou.

Jij bent met je eigen intuïtie en heldere gave naar de Aarde gekomen en deze werken prima voor jou als je leert hoe deze met jou communiceert en jou door JOUW leven navigeert. Dit vraagt oefening, interesse en jezelf openen voor wat jij weet. Het mooie is als jij ervoor kiest om hier je energie in te steken dat het zich dubbel uitbetaald.

Als je je bewustzijn opent, weet hoe je intuïtie en je gave werken dan:
• Prik je moeiteloos door mensen heen die niet goed voor jou zijn
• Weet je welke kant je in je leven op mag lopen
• Ben je bewust van wat je leuk vindt en wat niet
• Maak je gemakkelijker keuzes die voor je werken
• Stap je gemakkelijker over problemen heen omdat je weet dat er mogelijkheden zijn
• Maak je gemakkelijk connectie met het Universum en de Spirit Guides
• En wordt je bewuster van je capaciteiten met Energie

Het belangrijkste is toch dat jij weet wie je bent en afscheid neemt van alles wat je niet bent. Alles wat je hebt overgenomen van anderen en dan bedoel ik projecties, meningen, oordelen en waar jij in bent gaan geloven.

Weten hoe het werkt en vooral hoe het bij jouw werkt is je GPS, je richtingaanwijzer, je innerlijke alarm knop. Er zijn verschillende manieren om hier energie in te steken en één van de fijnste manieren is een energetisch zetje d.m.v. een healing.

Wil jij ook je spirituele gave en intuïtie versterken en weten HOE het werkt, dan is deze cursus voor jou bedoeld: open je derde oog, leer helder zien

En wat ik met helder zien voornamelijk bedoel is dat jij leert zien wat werkt voor jou en wat niet, dat jij een kristalhelder beeld, gevoel en waarnemen krijgt voor jezelf!

Maandag start deze cursus je krijgt een e-book toegestuurd welke je tijdens het paasontbijt kunt lezen. Op dinsdagavond of woensdagochtend vindt de healing plaats en op donderdagavond kun je al je vragen stellen.

Wil je weten wat deze cursus inhoudt: http://dehelderebron.nl/derde-oog/

Wil je meedoen http://magiclightworkacademy.nl/product/derde-oog-3/

Liefs Femke

www.dehelderebron.nl