Ik wil heel graag gesprekken op gang brengen om bewust te maken van wat er innerlijk speelt op dit moment…. De energy upgrade van de aarde nodigt je uit om groots los te laten, om bewust te worden van wat niet meer werkt voor jou. Het is een transformatie +++ waar gevraagd wordt: kies je voor het oude of stap je in het vertrouwen in het nieuwe?

Oude dingen, situaties en zaken werken niet meer, oude gedachtenpatronen komen uit het moeras naar boven drijven en elke gedachten & emotie verdient even veel aandacht om ze vervolgens achter te laten in het deel van je leven wat het verleden heet.

De uitdaging is om uit de emoties van het verleden en de zorgen voor de toekomst te blijven oftewel je rust vrijheid en blijheid te vinden in het NU. In het nu krijg je de kans om alles wat je de afgelopen jaren hebt aangeraakt, definitief los te laten en te kiezen voor een leven wat wel voor je werkt.

De energie gaat snel, er is veel onrust op de wereld en in jezelf woedt een innerlijke storm. Alles wat niet meer dient wordt losgemaakt in je lichaam en wordt naar boven gebracht wat tot uiting kan geven in paniek, angst, depressieve gevoelens, extreme moeheid, geen zin hebben en onrust in ik weet niet welke kant ik op mag gaan stromen.

Hoewel de onrust het eng kan maken om naar binnen te kijken, is het raadzaam het toch te doen. Je zienswijze, gedachten en overtuigingen creëren je realiteit. Nu is het moment om naar binnen te keren, te shiften en keuzes te maken. Nieuwe keuzes die bij onze nieuwe realiteit horen…weet je trouwens dat je voor een andere realiteit kan kiezen? Jij kunt je realiteit veranderen door een andere te kiezen, hierbij helpt de gedachtegang dat alle realiteiten die er beschikbaar zijn in jou zitten en dat jij niet gevangen zit in een realiteit.

Heb je tools die je helpen bij het kiezen van de gedachtes?
Heb je tools die je helpen onderscheiden welke gedachten van jou is en welke niet?
Heb je tools die je ondersteunen in dit transformatieproces?

Wist je dat de lotus staat voor vernieuwing, wedergeboorte en zuivering? De wortels van de lotus staan in het moeras, de weg door het donkere water is het pad dat we afleggen tot dat de bloem (ons bewustzijn) zich opent. Ik lees net dat de roze lotus staat voor je ware ziel, je kwaliteiten en talenten. De laatste tijd groeit een dieper besef in mij dat als we onze talenten en kwaliteiten leven die we in ons hebben dat we diepe zingeving en geluk ervaren. Is dit altijd de makkelijke weg? Vaak niet, omdat we gewend zijn om in beperkingen te denken, omdat we onze talenten niet erkennen en maar een klein deel van onze capaciteiten leven.

Weet jij diep van binnen dat het moment is aangekomen om groter te gaan denken, om jezelf niet meer klein en beperkt te houden? Er is meer, jij bent meer, je kunt meer en nu is het moment.

Ik ben heel erg nieuwsgierig of je dit herkend, zou je dit willen delen hieronder dit bericht? Wil je niet dat iedereen je reactie ziet plaats dan een reactie in deze besloten groep:
https://www.facebook.com/groups/959875107467011

Liefs Femke

www.dehelderebron.nl