Bijna elke dag ontvang ik boodschappen van het Universum. Deze kwam ook zo helder en duidelijk binnen afgelopen donderdag. Zo spot on wat er nu speelt bij veel mensen die ontwaken op een dieper level.

 

(Now!) Now is the time to set things right

(Now!) Now is the time we should unite
We don’t need revolutions
we just need to open our eyes

(Now!) Now is the time to see the light

 

NU is het moment om alles recht te gaan zetten. Alles wat je ziet is geen waarheid en werkelijkheid voor jou als het zwaar, depressief of angstig voelt. Alles wat zwaar voelt, bevat leugens, onwaarheid en is bedoeld om je op het verkeerde been te zetten. Het is tijd geworden om je innerlijke ogen te openen en niet langer alles wat je tegenkomt als waarheid aan te nemen, zonder hier een vraag over te stellen.

 

Is deze emotie van mij?

Is deze emotie waar voor mij?

Welke leugen houdt me in mijn greep?

 

Wat je mag gaan beseffen is dat je veilig bent, dat het veilig is om je innerlijke wereld te verkennen. Om die donkere en angstige gevoelens in de ogen aan te kijken en te zeggen. Bedankt dat je er bent, ik ga niet met je mee, ik stem niet met je in, dank je dat je me laat zien dat er op deze plek in mijn leven nog onbewustzijn aanwezig is.

 

Vertrouw op je eigen veerkracht, je eigen observatievermogen om je innerlijke wereld te verkennen. De energie van de afgelopen weken nodigt je uit om je ware zelf verder naar de oppervlakte te laten komen. Jij bent niet de ervaringen uit je leven, je bent niet je ouders, je bent niet je opvoeding. Jij bent jij, uniek, prachtig en waarachtig. Stem niet langer in en af op de leugens die door het Universum zweven. Besef dat er op mondiaal veel gaande is, dat het aan ons is om mee te gaan met de stroom van het Universum. Niet met de stroom van paniek, angst, leed, maar meegaan met de transformatie. Het is nodig om ons ware zelf te ontdekken en te delen met de wereld. Dit proces gaat steeds sneller, heftiger, je ontkomt er niet aan als jij JA hebt gezegd tegen het leven van je Zielendoelen en missie.

 

Er is overvloed, jij bent onderdeel van de overvloed, van de Bron. Je bent heel, niet gebroken, kapot of verscheurd. Alles is heel, altijd al geweest alleen je menselijke ervaring verteld je dat je gebroken bent, dat je gerepareerd moet worden. Is dit waar? Ben je gebroken? Of vertellen je je gedachten dit en wordt dit bevestigd door de buitenwereld omdat de cultuur is: problemen, trauma en drama?

 

Stop met het innerlijke gevecht van je gedachten, ga mee in de stroom van het Universum deze geeft ook jou signalen, dagelijks. Welke richting je op mag bewegen, wat je ziel heeft afgesproken, welke bewustzijn je mag openen. Besef dat je één geheel bent, oneness. Laat het licht van het universum binnen, vraag dagelijks om inzichten, helderheid, mogelijkheden en richting. Vraag, vraag en vraag!

 

P.s. je hoeft het niet alleen te doen, vraag om hulp!

 

Tekst is afkomstig van: Jimmy James & the Vagabonds – Now is the time

 

Liefs Femke – www.dehelderebron.nl