Je hebt alles in je, alle ingrediënten om je leven tot een prachtig geheel te maken. Je hebt het onderscheidend vermogen om te ontdekken wie je werkelijk bent…

Lang heb je getwijfeld aan je capaciteiten en vermogens. Lang heb je geloofd dat het je aan vertrouwen en zelfvertrouwen ontbrak. Niets is minder waar, dit is ALTIJD al in je aanwezig geweest. Je bent altijd al HEEL geweest, niet gebroken. De vele labels waar je in bent gaan geloven dat jij het bent, mag je nu loslaten. In gedachten kun je de labels van je afschudden en jezelf zien als HEEL.

Je bent klaar om door de sluiers van zelfveroordeling en beoordeling te stappen. Je bent klaar om je niet langer te laten hinderen door perfectionisme. De illusie het is nooit genoeg, je bent nooit genoeg. Deze overtuiging heb je altijd gebruikt om jezelf verstopt te houden, klein en onbetekenend. Om maar niet op te vallen tussen de mensen omdat je hun gedachten kon lezen, hun gevoelens kon overnemen. Alles heb je waargenomen, opgezogen als een spons omdat je zo nieuwsgierig was wat het leven je ging brengen.

Een nieuwsgierigheid die je bent kwijt geraakt toen je jezelf kwijt raakte in alle energie die je absorbeerde en je eigen ging maken als een identiteit. Alle energie van emoties, gevoelens, gedachtes, je hebt ze eigen gemaakt, ze zijn niet van jou, nooit geweest.

 

Je wist niet hoe je deze kon scheiden, je wist niet dat het energie was, je wist niet dat je de capaciteit had om je hiervan te onderscheiden. Deze innerlijke reis: je onderscheiden van alles wat je niet bent is misschien wel hetgeen wat je het engst heb gevonden.

 

Want wie ben je echt, als je je ontdoet van alle labels, oordelen, overtuigingen? Wie blijft er dan nog over? Wat in de weg zit is de illusie: ik ben klein en onmachtig. Als je je eigen grootsheid, potentieel niet ziet en erkend dan blijft de deur dicht naar wie je werkelijk bent. Als je geloofd dat je niet in staat bent (onmachtig) om ten vollen je leven op Aarde te leven. Als je geloofd dat je leven uit trauma, drama en een aaneenrijging van problemen bestaat dan ervaar je geen opening, maar een sluiting. Bij elke overtuiging dat jij je gedachten bent, sluit je de deur naar wie je werkelijk bent.

 

Je bent NIET je gedachten, je bent niet je emoties, je bent niet je opvoeding, je bent niet je vader, je bent niet je moeder, je bent niet je partner, je bent niet het oordeel van anderen, je bent zelf niet het de veroordeling van jezelf.

 

Je hebt alles in je, alle ingrediënten om je leven tot een prachtig geheel te maken. Je hebt het onderscheidend vermogen om te ontdekken wie je werkelijk bent en wie je dacht dat je was. Je hebt een grote capaciteit met energie, je hebt helende vermogens, je bent energie. Je bent oneindig, een PERFECTE afsplitsing van de BRON, je bent genoeg, je bent nog meer dan dat.

 

Je bent klaar om door alle illusies heen te kijken en te zien wat waar is voor jou, je weet wanneer er sprake is van een leugen, als iets niet waar is voor jou! De tijd is aangebroken om te gaan staan voor wie en wat je bent en gaan doen wat je blijheid, plezier en lichtheid oplevert. Om elk moment bewuste keuzes te maken en je niet langer tegen te laten houden door je zienswijzen, overtuigingen en gedachtes.

 

Maak je los van de mening van andere mensen, maak je los van de gehechtheid en de illusie: dat jij bent wat andere mensen van je vinden. Als je de mening van andere mensen belangrijk blijft maken en deze aanneemt als jou werkelijkheid dan sluit je de deur naar wie je werkelijk bent.
Je bent niet je angsten, je onzekerheden, je gedachten. Je bent een krachtige creator. Hoe heb je je leven ervaren tot nu toe op een schaal van 10? 1 is plezierig is 10 beproeving Hoe dichter bij de 10, gefeliciteerd je bent een krachtige creator. Alles is het tegenovergestelde van wat het lijkt te zijn. Je zienswijze, gedachten en overtuigingen creëren je realiteit. Als je leven tot nu toe en beproeving was, dan heb je het vermogen om de 180 graden draai te maken. Om de transformatie in gang te zetten en te kiezen voor het leven van je leven vanuit je hoogste potentieel.

 

Om de switch te maken in je gedachten van denken in onmogelijkheden naar mogelijkheden. Want alles is mogelijk in een oneindige Universum en voor een oneindig wezen wie je werkelijk bent. De illusie van tekorten wil doorbroken worden alles is mogelijk, altijd al geweest. Nu aan jou om dit weten te openen, je te openen voor wat je altijd al heb geweten, maar ver weg heb gestopt omdat je bezig was lijdend te leven, in plaats van leidend te leven. Neem de leiding over je gedachten, kies voor het leven van je leven en open nieuwe deuren…je bent er klaar voor!

 

Bericht uit het LICHT

 

Liefs Femke