Maak jij al gebruik van de magische krachten van vragen stellen?

3 jaar geleden ontdekte ik de kunst en magie van vragen stellen. Mijn praktijk bestond 2 jaar en ik had me ingeschreven voor een cursus Moeiteloos ondernemen. Elke dag moest ik vragen stellen aan het Universum waar ik hulp bij wilde ontvangen. Ik kwam niet verder dan 5 vragen, maar ik zette door en zo kwamen er al snel meer vragen en verlangens naar boven.

 

Wat gebeurde was bizar, ik had middels de vragen allerlei mensen, waardevolle webinars en cursussen waar ik het bestaan niet van wist uitgenodigd in mijn leven. Ik ervoer flow in mijn leven, synchroniciteit en een sterke connectie met het Universum en bovendien kreeg ik antwoord op de vraag wat mijn missie was. Gewoon door vragen te stellen, hier viel mijn mond van open WAUW, sindsdien stel ik dagelijks meerdere vragen om mijn bewustzijn te openen, samen te werken met het Universum en om heldere gaves te ontwikkelen. Met nog meer super mooie ervaringen tot gevolg. Het vragen stellen kan ik niet meer uit mijn leven weg denken en nu is het moment om een aantal van deze magische vragen met jouw te delen in een cursus…

 

De cursus heet: heb je al een vraag gesteld…? Alleen deze vraag is al zo krachtig en zo van levensbelang. Het is namelijk altijd een vraag die de oplossing geeft tot al je problemen…wensen en verlangens.

 

Wil je meedoen met deze cursus? Op deze webpagina staat het gehele programma…

http://magiclightworkacademy.nl/product/heb-je-al-een-vraag-gesteld-intro-cursus/

 

Dit is een INTRO cursus en onderdeel van Heb je al een gevraag gesteld relatie & geld… In deze ( in totaal) 3 uur durende cursus geef ik je heel veel magische vragen, tools om meer gemak te hebben met je relaties en geldstromen. http://magiclightworkacademy.nl/product/heb-je-al-een-vraag-gesteld-cursus/

Deze tools zijn zo krachtig en zo simpel, een kind doet de was! OM de weg energetisch te openen geef ik clearings om jouw bewustzijn te openen voor wat je al weet, wilt en wenst.

Welke vraag gaat jouw leven op een magische makkelijke manier veranderen?

www.dehelderebron.nl