Waar zeg jij ja tegen, deel je uitkomst hieronder… TIP pik de magische vragen uit onderstaande tekst en verander ze in je voordeel

Toch weer de healing kant en heb al meerdere healing hints gekregen van het Universum! Universum hoe wil je dat ik mijn healing capaciteiten ga gebruiken? Hoe mag ik healen? Welke oneindige mogelijkheden zijn er met healing universum!

Toeval whaha heb vorige week cursus gedaan van access. “Taste of being a healer” van dr. Dain…. Wat zal er gaan gebeuren als ik volledig voor mijn healing capaciteiten kies? Ik kan je verklappen dat ik groepshealings geven super leuk vind en ook al een tijdje doe. 1 op 1 geef ik nauwelijks healings omdat ik me dan snel verveel 😮 dit is echt even eerlijk en veel mensen weet dit ook. Bars swappen vind ik leuk dat dan weer wel, maar 1 op 1 healings geven in mijn praktijk meh…. Dat vind ik leuk 1x in het kwartaal whaha of zoals vorige week in privésfeer bij mijn moeder dat vind ik heel fijn… Ja Universum welke mogelijkheden zijn er die ik nog niet weet?

Dit jaar heb ik meerdere chakra healings gegeven tijdens de lichtwerkwebinars, deze healings kun je altijd nabestellen en vanuit je lekkere stoel ontvangen op het moment dat jij zegt ja! Alleen die kleurtjes maken mij al blij, het kan ook weerstand oproepen en dat is dan een volledige ja, want weerstand verteld je dat je er naar toe mag bewegen. Vandaag ook voor de lichtpuntjes een 12 chakra healing opgenomen met Rafaël…

Je vindt de replays van de healings hier: http://magiclightworkacademy.nl/lichtwerkwebinar/

liefs femke

www.dehelderebron.nl