Een leidend licht, deze boodschap heb ik 1 op 1 van een collega lichtwerker Enrike Rutten ontvangen 1 dag voor mijn 37ste verjaardag. Fem je bent een Engel van Licht. Je kunt de mensen hun licht laten voelen en ervaren. Je kunt ze in hun licht helpen.
Was het toeval dat de Leef je Licht challenge zo heette? Nee dat was ingegeven, doorgegeven en zo ga ik in vertrouwen (wat niet altijd makkelijk is kan ik je verklappen). Voor mij is een LIGHTHOUSE zijn, een lichtend voorbeeld, het delen van gedachten, ervaringen, inzichten, kennis, wijsheid een combinatie van alles wat in mij leeft, wat door mij heen komt, wat via mij komt.. Kan ik het altijd in woorden uitleggen, nee, ik probeer het wel ook op die momenten als het licht even niet in mij schijnt deel ik mijn licht welke dan niet zo fel schijnt.

Toeval dat Femke vermaard door Vrede betekend? En mijn ziel Emma heet… wat Ambitieus en sterk betekend…Allemaal kleine puzzelstukjes zoals alle lichten die weer op mijn pad komen en waar ik licht uit haal.

Een nieuw lichtpuntje een Golden Healer met lichtlanguage van Charlotte Aliya Ahu’na​ sinds ik de keuze voor deze hanger en dit crystal heb gemaakt is het weer gaan stromen. Nieuwe mensen, nieuwe puzzelstukjes, hints, aanwijzingen van het Universum. Ik zie en snap ze nog niet allemaal …zo juiste deze rake letterlijke tekst van het Mystieke Elfen orakel…Deze kaart beschrijft mijn jaar 2017, een intens jaar VOL VERANDERING

💫Je weet wie je bent. De tijd van zelfbespiegeling heb je goed doorstaan en dit was niet altijd even makkelijk. Je durft in de spiegel te kijken, ook in de spiegel die een ander je voorhoudt. Je was direct bereid om te werken aan wat je zag.

Weet dat de spiegel nu ook omgedraaid mag worden. Je straalt je schoonheid uit van binnen naar buiten. Dit is waarneembaar voor de mensen om je heen. Zij komen jou om hulp vragen. De tijd dat jij je slachtoffer voelde is voorbij. Je mag de hulpverlener zijn. Ga er voor. Je kan het! Je hebt geneeskrachtige handen. Gebruik deze of ga anders een cursus magnetiseren of reiki volgen zodat je hiermee je hulpvragers kan ondersteunen met hun genezingsproces. Je hebt een innerlijke wijsheid. Deze wijsheid heb je niet uit boeken, maar komt vanuit je ziel, je schatkamer. Luister er naar en blijf in je integriteit dan zal je niemand hier schade mee berokkenen. De elfen helpen je hierbij. 💫

En dan de directe vraag HOE MAG IK DAT DAN GA DOEN??? Krijg ik deze boodschap: ZO BIZAR HOE TREFFEND ALS HET GAAT OM WAT IK ERVAREN HEB IN 2017

💫 Je bent een leider: Je hebt deze positie verworven door hard te werken aan jezelf. Je hebt de moed gehad om in jouw ziel te kijken. Op datgene wat nog donker was, heb je het licht laten schijnen.

Je bent gegroeid in je bewustwording en je spiritualiteit. Je bent je bewust van je zuiverheid, dit straal je uit. Door jouw verschijning haal je het beste naar boven bij de mensen om je heen.

Door er voor hen te zijn geeft het ze een gevoel van gezien worden. Je hebt een Kwantumsprong gemaakt naar een nieuw bewustzijn. Dit bewustzijn opent vele poorten voor je. Hierdoor trek jij de mensen omhoog naar een hogere bewustwording.

Neem je leiderschap op je. De taak wacht en je hoeft hem alleen maar te aanvaarden. Je bent er klaar voor. Door er te zijn werkt dit als een olievlek, het wordt groter en groter.

Afgelopen weekend na een beursbezoek heb ik ja gezegd tegen mijn taak, een verdieping, een vernieuwing, een verduidelijking EN IK ZEG JA, UNIVERSUM IK ZEG JA…

Dankbaar voor mijn eigen groei, de lichtjes op mijn bewustzijn en al die lieve collega’s, zuivere mensen die mijn pad hebben verlicht, die het licht in mij hebben aangestoken, waardoor ik op mijn beurt weer andere lichtjes kan laten ontbranden.

2018 ik ben er klaar voor, kom maar op!

Liefs Femke

www.dehelderebron.nl