WAT HEBBEN DE ENGELEN, AARTSENGELEN MICHAËL, RAFAËL, RAGUËL, METATRON, JE GIDS, MOEDER MARIA EN SAINT GERMAIN JE TE VERTELLEN?
Wil je ook contact leggen met Engelen, Aartsengelen en andere Spirit Guides en boodschappen krijgen die je ondersteunen, richting geven en helderheid in je leven scheppen? Het contact maken met Spirit Guides is niet alleen super leuk het geeft inzicht in delen van je leven waar je nog niet bewust van bent. Channelen, een ander woord voor contact leggen, is een manier om af te stemmen op de toekomst die je kunt creëren. Welke keuzes kun je maken, welk inzicht heb je nog niet gekregen en welke mogelijkheden zijn er waar je nog niet aan heb gedacht?

Vanaf 12 juni 2017 gaan we in online groepsverband contact leggen met 9 verschillende Spirit Guides. Deze Spirit Guides geven inzichten op verschillende delen van je leven. De challenge is 9 dagen lang een uurtje tijd vrij maken om jouw channel talent te ontwikkelen en te versterken. Door middel van automatisch schrift en mijn begeleidende stem gaan we vragen stellen aan de Spirit Guides. De antwoorden schrijf je op papier of typ je achter een computer.

Wil je ook leren channelen, je spirituele gave versterken? Dan is deze challenge de volgende stap op je lichtpad.

Wil je de volledige challenge/cursus bekijken bezoek dan deze webpagina:http://dehelderebron.nl/channel-challenge/

Veel gestelde vraag: kan ik het op mijn eigen tijd doen of kan ik de sessies ook terugkijken? Antwoord: ja dit kan want ik maak van alles op een opname welke je na kunt kijken.

Event van de challenge :https://www.facebook.com/events/412746995755697/

By | 2017-06-04T17:22:55+00:00 mei 16th, 2017|Heldere Bron|