Lieve Bron van Licht, je weet niet half wat je allemaal kunt, welke talenten en capaciteiten je hebt die geleefd willen worden. Het is nog maar het topje van de ijsberg, de start van de reis die je leven heet. Als je het gevoel hebt, dat je er al was…dit is pas het begin. Laat je niet ontmoedigen, want het voorwerk heb je gedaan. Je bent klaar voor de volgende stappen op je Levenspad.

Er staan nieuwe ontwikkelingen voor je klaar en het enige wat je hoeft te doen is ja te zeggen…ja tegen het Universum en Spirit Guides. Het grote hoe, maakt soms angstig omdat het onbekend is. Maar onbekend is niet onbemind, maar spannend en nieuw. Jij bent de geschikte kandidaat, je Ziel heeft het immers uitgekozen voor dit leven.

Kijk niet langer naar andere mensen, maar keer naar binnen. Daar in de stilte zit de creatiekracht die klaar is om verder te gaan, waar je nu gestopt bent. Vraag om aanwijzingen en helderheid aan je Spirit Guides, ze zijn bij je om je te begeleiden op je pad. Een heldere vraag geeft een helder antwoord, jouw keuze hiervoor opent de deur naar het Universum. Volg de energie die als broodkruimels op je pad worden gelegd. Het is zo spannend, verwar het niet met angst. Je hebt het al eerder gedaan in vorige levens, het is een kwestie van herinneren.

Open jezelf voor het grotere en het zal je snel duidelijk worden hoe je de wereld en de bewoners mag verlichten en aanraken met jouw licht.

Wil je ook leren channelen of je channel talent verder ontwikkelen? 12 juni start de Channel challenge waarin we 9 dagen lang elke dag een andere spirit guide gaan channelen. Wat hebben de Engelen, Aartsengelen Michaël, Rafaël, Raguël, Metatron, je Gids, Moeder Maria en Saint Germain je te vertellen? Heb je wel eens een edelsteen gechanneld? Deze spirit guides gaan we channelen tijdens de challenge. Aan elke spirit guide gaan we een reeks vragen stellen om helderheid, inzicht te krijgen op je levenspad. Het contact maken is super leuk en inzichtgevend.

De grote kracht van het channelen is het gewoon doen en dat gaan we ook doen yeah met een grote groep <3

Tot eind mei is er een early bird prijs met 30 euro korting…

Nieuwsgierig bezoek de webpagina:http://dehelderebron.nl/channel-challenge/

Liefs femke

www.dehelderebron.nl