Lieve lichtwerker hoeveel grenzen gebruik je om jezelf te beperken? Hoeveel grenzen zet je in je hoofd, lichaam en je hart? Een grens is een afscheiding waardoor er minder is van jou. Jouw reis op aarde is het worden wie je werkelijk bent en ik ben hier om je hierin te ondersteunen. Ik ondersteun je in het geloof in wonderen. Een wonder is een verschuiving van angst naar liefde. Op welke delen van je leven zit zo veel angst, dat de weg naar verandering dicht zit? Angst is een illusie, een beperking die je verteld dat hetgeen niet mogelijk is je eigenlijk zou willen. Waar hou je jezelf gevangen achter de grenzen van de muren. Laat de wereld zien wie je werkelijk bent een afscheiding van het puurste licht, een afscheid van de Bron.

Op welk deel van je leven kun je healing gebruiken? Open jezelf, open je bewustzijn. Wil je mijn energie ervaren luister dan naar deze healing.https://soundcloud.com/femke-van-kuijk/healing-open-je-bewustzijn-met-moeder-maria

Wil je ook leren channelen en een boodschap van Moeder Maria ontvangen speciaal voor jou? Channelen is contact leggen met Spirit Guides en hier vragen aan stellen om helderheid te krijgen.

Het contact maken met Spirit Guides is niet alleen super leuk het geeft inzicht in delen van je leven waar je nog niet bewust van bent. Door contact te maken en vragen te stellen kun je je afstemmen op de toekomst die je kunt creëren. Welke keuzes kun je maken, welk inzicht heb je nog niet gekregen en welke mogelijkheden zijn er waar je nog niet aan heb gedacht?

Vanaf 12 juni 2017 gaan we in online groepsverband contact leggen met 9 verschillende Spirit Guides. Deze Spirit Guides geven inzichten op verschillende delen van je leven. De challenge is 9 dagen lang een uurtje tijd vrij maken om jouw channel talent te ontwikkelen en te versterken. Door middel van automatisch schrift en mijn begeleidende stem gaan we vragen stellen aan de Spirit Guides. De antwoorden schrijf je op papier of typ je achter een computer.

Wil je ook leren channelen, je spirituele gave versterken? Dan is deze challenge de volgende stap op je lichtpad.

Wil je de volledige challenge/cursus bekijken bezoek dan deze webpagina:http://dehelderebron.nl/channel-challenge/

Veel gestelde vraag: kan ik het op mijn eigen tijd doen of kan ik de sessies ook terugkijken? Antwoord: ja dit kan want ik maak van alles op een opname welke je na kunt kijken.

Event van de challenge :https://www.facebook.com/events/412746995755697/

By | 2017-06-04T17:28:38+00:00 mei 20th, 2017|Heldere Bron|